List Pijn – G

A B C D E F G H I J K L M N O P R S V W
Gynaecologische pijn is een van de meest krachtige pijnen die een vrouw kan storen. Veel vrouwen - tot wel 90% - hebben ooit last gehad van gynaecologische pijn in hun leven. Daarom is het erg belangrijk om de oorzaken van deze pijn en de methoden om het te bestrijden te begrijpen.
Van alle soorten pijn die een persoon teisteren, is ze vooral geïnteresseerd in herpespijn. Deze staat van ondraaglijke pijn kan variërende graden van ernst (intensiteit) hebben, van korte duur zijn of lang duren, aanvallen hebben.
Kiespijn in het tandvlees is een veel voorkomend probleem en de redenen voor het optreden ervan kunnen verschillen. Laat de behandeling echter niet uitstellen, omdat dit een signaal kan zijn dat de situatie aan de gang is en een dringende interventie vereist is.
De uitdrukking "acute buik" impliceert intense abdominale pijn die abrupt optreedt en enkele uren aanhoudt. Dergelijke pijnen hebben vaak een ongedefinieerde etiologie en worden door het lokale en algemene klinische beeld waargenomen als een urgente chirurgische situatie. Het belangrijkste symptoom van de chirurgische "acute buik" - intens, of langdurige koliek pijn, die gewoonlijk gepaard ileus en / of symptomen van irritatie van het buikvlies, die hen onderscheidt van de therapeutische pathologie.
Gewrichtspijn tijdens de zwangerschap is de meest pijnlijke manifestatie van de aandoeningen van het bewegingsapparaat. Om het signaal van je lichaam tijdens de zwangerschap goed te kunnen begrijpen, moet je allereerst de oorzaak van gewrichtspijn in de zwangerschap begrijpen - en pas daarna kun je de juiste behandeling toepassen en niet bang zijn voor complicaties.
Articulaire pijn is de meest pijnlijke manifestatie van de aandoeningen van het bewegingsapparaat. Volgens de meest bescheiden statistieken lijdt ongeveer 30% van de totale bevolking van de planeet aan deze pathologie.
Tot op heden is gewrichtspijn één van de eerste plaatsen in de wereld tussen de syndromen die voorkomen in de praktijk van een huisarts. Volgens statistieken wordt de pijn in de gewrichten tot op zekere hoogte ervaren door 80% van de wereldbevolking.

Een aantal soortgelijke in hun klinische manifestaties van staten R. Bing gecombineerd in de groep van zogenaamde gezichts sympathie. In de regel hebben ze een gedefinieerde paroxysmale cursus; tussen aanvallen is de staat bevredigend.

Moet ik zeggen dat geboortepijn het voorrecht is van vrouwen, mannen weten ze alleen van foto's, video's of horrorverhalen
Pijn in de borst kan optreden als het hartritme wordt verstoord. In dergelijke gevallen worden schokkerige, onaangename gewaarwordingen waargenomen. Ze ontstaan en in rust, verdwijnen vaak wanneer ze worden geladen. Wanneer een gedetailleerde enquête, in de regel blijkt dat samen met de pijn patiënten een gevoel van onderbreking, hartslag voelen, "zinken" van het hart.

Het iLive-portaal biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling.
De informatie die op de portal wordt gepubliceerd, is alleen ter referentie en mag niet worden gebruikt zonder een specialist te raadplegen.
Lees aandachtig de regels en beleidsregels van de site. U kunt ook contact met ons opnemen!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alle rechten voorbehouden.