List Pijn – M

A B C D E F G H I J K L M N O P R S V W
Myofasciale pijn treedt op op momenten dat predisponerende factoren samengaan met provocerend. In de concepten van niet-ingewijden in de anatomie van mensen, wordt de gehele spierlaag alleen door de spieren weergegeven. Velen beseffen niet dat er nog steeds ligamenten en fasciae zijn, die ook een integraal onderdeel van het spierskelet zijn.
De milt is het belangrijkste orgaan in het menselijk lichaam, omdat het de juiste stofwisseling bevordert en de functie van een natuurlijk filter vervult. Pijn in de milt signaleert een schending van de goede werking van dit orgaan, wat als gevolg kan hebben dat het vermogen van het lichaam om ziektes te weerstaan gedeeltelijk verloren gaat.
Rugpijn, vooral voor het eerst ontstaan, acuut, in het bijzonder groeiend, vereist de meeste aandacht en maximale verantwoordelijkheid van de arts. De etiologie van rugpijn is verschillend, afhankelijk van de leeftijd, wat de tactiek van de arts bepaalt. Hoe jonger het kind, hoe groter de kans dat de rugpijn niet gerelateerd is aan de spanning van het bewegingsapparaat en van een organische aard is.
Sommige bronnen beweren dat 56% van de vrouwen gematigde tot matige menstruatiepijn ervaart die niet interfereert met hun dagelijkse activiteiten. Tegelijkertijd ervaart ongeveer 35% van de vrouwen tijdens kritieke dagen zulke ernstige menstruatiepijn dat niet alleen de lichaamstemperatuur verandert, rillingen verschijnen, maar ook het bewustzijn verloren gaat.
Maagpijn is een ernstig probleem voor ernstige en niet-ernstige ziekten en stoornissen van het maag-darmkanaal. Artsen zullen helpen bij het bepalen van de specifieke oorzaken van pijn in de maag door uitsluiting, of een differentiële diagnose stellen. De volgende stap is de ontwikkeling van een behandelplan.
Maagpijn kan ernstig of zwak zijn, afhankelijk van de ziekte die het veroorzaakt. Het is erg belangrijk om de aard van maagpijn te begrijpen, op tijd om de nodige hulp van een arts te krijgen.

Het iLive-portaal biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling.
De informatie die op de portal wordt gepubliceerd, is alleen ter referentie en mag niet worden gebruikt zonder een specialist te raadplegen.
Lees aandachtig de regels en beleidsregels van de site. U kunt ook contact met ons opnemen!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alle rechten voorbehouden.