List Pijn – A

A B C D E F G H I J K L M N O P R S V W

Blindedarmontsteking is een ontsteking van de appendix. Elk jaar ontwikkelt ongeveer één op de 250 mensen ter wereld een acute appendicitis. Het aantal sterfgevallen door de ziekte is 0,1% met een ongeperforeerd (niet-geëxplodeerd) proces en ongeveer 3% na perforatie.  

Anale pijn is een signaal van het lichaam dat niet alles op orde is met de gezondheid. In het bijzonder, met de toestand van het rectum, dat aan het einde de anus afdekt in de vorm van een ring. Meer over de oorzaken van anale pijn.
Het rectum maakt deel uit van het spijsverteringskanaal, dat het proces van het verteren van voedsel voltooit, zijn structuur is aangepast voor de handeling van defecatie. Pijn in de anus kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Meestal voelen mensen zich beschaamd over dergelijke symptomen en gaan ze naar de arts met een sterke verergering van de stoornissen. Dit is fundamenteel verkeerd, omdat pijn ernstige problemen kan signaleren, vroege diagnose en behandeling zullen helpen om hun ergernis te voorkomen. De belangrijkste oorzaken van pijn zijn lichamelijke aandoeningen, oncologische ziekten en ontstekingsziekten.
De amandelen bevinden zich in de holte aan de achterkant van de keelholte, ze classificeren twee faryngeale amandelen, twee palatin, ook klieren en tongamygdala genoemd. Amandelen zijn een van de belangrijkste immuunorganen van een persoon.
Als je een alvleesklier hebt, is het nodig om de intensiteit, aard en lokalisatie van pijn te karakteriseren. Al deze gegevens zullen helpen bij het stellen van de juiste diagnose en het benoemen van een adequate en effectieve behandeling.
In de meeste gevallen is de pijn geassocieerd met adempunten naar het mediastinum, pleura of bijna-cardiale regio, als een vermeende bron van pijn. Ademhalingsbewegingen kunnen ook de pijn in de borstwand beïnvloeden en zijn geen symptomen van hartziekte.
Acute pijn is een signaal over defecten die zowel in de morfologische structuur als in het functionele werk van de organen en systemen van het lichaam voorkomen.

Het iLive-portaal biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling.
De informatie die op de portal wordt gepubliceerd, is alleen ter referentie en mag niet worden gebruikt zonder een specialist te raadplegen.
Lees aandachtig de regels en beleidsregels van de site. U kunt ook contact met ons opnemen!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alle rechten voorbehouden.