List Pijn – E

A B C D E F G H I J K L M N O P R S V W
Erectiele pijn is niet alleen ongemak tijdens geslachtsgemeenschap, het zijn ook psychologische stress en reproductieve gezondheidsstoornissen. Het is een schande om dit vooral op jonge leeftijd te realiseren.
Vaak is de oorzaak van pijn in de enkel artritis of subluxatie van het gewricht met de verdere ontwikkeling van artrose. Het eerste van de tweede onderscheiden is gemakkelijk genoeg: arthritische ontsteking van de enkel lijkt meestal parallel met de ontsteking van andere gewrichten. Dit veroorzaakt ontsteking en zwelling van het enkelgewricht, zoals ze zeggen, zonder reden - zonder enig trauma.
De normale mate van uitrekken en buigen bij de elleboog varieert van 0 tot 150 °. Met een gebogen elleboog worden supinatie en rotatie uitgevoerd bij 90 °. Pijn in de elleboog en in het midden van het buitenste deel van de hand kan bestraling zijn, vanaf het schoudergewricht.

Het iLive-portaal biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling.
De informatie die op de portal wordt gepubliceerd, is alleen ter referentie en mag niet worden gebruikt zonder een specialist te raadplegen.
Lees aandachtig de regels en beleidsregels van de site. U kunt ook contact met ons opnemen!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alle rechten voorbehouden.