List Pijn – K

A B C D E F G H I J K L M N O P R S V W
Koliek aan de rechterkant - een toestand die zo acuut en pijnlijk is dat het niet op zijn plaats is om te denken over het al dan niet bellen met een ambulanceploeg. De situatie wordt gecompliceerd door het feit dat in dit deel van de buikholte gelegen inwendige geslachtsorganen, urinewegen en spijsverteringsorganen, dus de pijn kan "verspreid" over de gehele rechterzijde en geven aan locaties in het getroffen gebied.
De pijn onder de knie kan om vele redenen worden veroorzaakt, omdat het kniegewricht wordt beschouwd als het meest complexe en grootste gewricht van het menselijk lichaam en bijna dagelijks wordt blootgesteld aan stress en soms aan verwondingen, ontstekingen en verwondingen.
Pijn in de knie kan door de heup worden gereflecteerd. Bestudeer de patiënt liggend op zijn rug met uitgestrekte benen. Is er een zwelling in het gebied van de kniegewrichten?
Rugpijn is een veel voorkomende klacht bij mensen van alle leeftijden. De redenen voor het verschijnen van dergelijke pijnen zijn eigenlijk heel veel.
De definitie van "kiespijn" verwijst meestal naar pijn in de tanden of kaken - voornamelijk als gevolg van de toestand van de tanden.
Ongeveer 75% van de zwangere vrouwen heeft last van tandvleesaandoeningen, tanden en kiespijn.
Kiespijn bij kinderen kan zeer pijnlijk zijn en veel leed veroorzaken. Oorzaken van tandpijn van een kind kan een ziekte van de tanden zelf, tandvlees of een combinatie van beide oorzaken zijn. Laten we ze in meer detail bekijken. Anders hoe het kind te helpen?
De pijn in de keel tijdens de zwangerschap kan de vrouw om verschillende redenen lastig vallen. Dit kan een elementaire angina zijn, er kan sprake zijn van een zere keel vanwege een slecht microklimaat (verhoogde droogte van de lucht), of het kan een manifestatie zijn van ernstige ziekten van verschillende aard. Zere keel kan een uiting zijn van een zere keel, die pijn en roodheid veroorzaakt en kan leiden tot problemen bij het slikken en zelfs ademhalen.
Keelpijn is een veel voorkomend probleem voor kinderen. Meestal lijkt het als gevolg van een bacteriële of virale infectie. Hoewel een zere keel bij kinderen vaak zonder complicaties optreedt, hebben baby's soms een antibioticabehandeling nodig. Sommige oorzaken van keelpijn kunnen gevaarlijk zijn voor het leven van een kind. Hoe de oorzaken van keelpijn bij kinderen te bepalen, hoe ze te diagnosticeren en hoe ze te behandelen?
Keelpijn bij het slikken kan verschillende ontstekingen van het strottenhoofd, de farynx of amandelen veroorzaken.
Keelpijn is een veel voorkomende klacht die wordt gezocht voor medische hulp. Elke volwassene krijgt gemiddeld 2-3 keer per jaar een zere keel.
De juiste interpretatie ervan is soms erg moeilijk en soms kunnen fouten in de beoordeling ervan zeer ernstige gevolgen hebben.
Een van de meest voorkomende en belangrijkste in het diagnostische plan van klachten met ziekten van het spijsverteringsstelsel is pijn aan de linkerkant. De juiste interpretatie ervan is soms erg moeilijk en soms kunnen fouten in de beoordeling ervan zeer ernstige gevolgen hebben.
Onze benen ervaren een kolossale druk gedurende hun hele leven. Het is geen wonder dat er tijden zijn dat ze de taak die voor hen is ingesteld niet aankunnen en falen. Spieren van het hele organisme, inclusief benen, hebben constante training nodig. Een eenvoudige situatie - een tevergeefse stop zetten, tijdens het lopen, draaien en er is een scherpe pijn in de kuiten. Waarom gebeurt gastrocnemia? Wat als je kalf pijn hebt? Hoe wordt kalfspijn voorkomen?

Het iLive-portaal biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling.
De informatie die op de portal wordt gepubliceerd, is alleen ter referentie en mag niet worden gebruikt zonder een specialist te raadplegen.
Lees aandachtig de regels en beleidsregels van de site. U kunt ook contact met ons opnemen!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alle rechten voorbehouden.