^
A
A
A

Kinderboerderij (niet-boekhouden)

 
, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Erogene zones worden veel gebruikt, niet alleen in het normale seksleven, maar ook bij het aaien. Onder het aaien is het gebruikelijk om allerlei liefdevolle liefkozingen te begrijpen, een intense opwinding te veroorzaken en soms beide partners of een van hen naar een orgasme te leiden. Kinderboerderij wordt door vrouwen gebruikt om zichzelf te beschermen tegen ongewenste zwangerschappen, en in sommige gevallen ook maagden, om verschillende redenen die ontevredenheid niet willen.

Door de mate van het bereik van de strelingen, worden licht, ondiep en diep aaien onderscheiden. Voor een gemakkelijke oppervlakte-aaien, kunt u elke flirt, koketterie, knuffels, kussen, irritatie van de borstklieren omvatten. Diep aaien omvat al contacten met de geslachtsorganen.

Volgens GS Vasilchenko wordt onder het aaien verstaan het opzettelijk veroorzaken van een orgasme door kunstmatige excitatie van erogene zones in omstandigheden van bilateraal seksueel contact, wat direct contact van de geslachtsorganen uitsluit. Oppervlakkig aaien prikkelt slechts scherp en brengt niet altijd tot een orgasme. GS Vasilchenko schreef deze positie niet toe aan aaien, maar aan frustratie (frustratie - bedrog, mislukking), maar tenslotte eindigt diep aaien ook niet altijd in een orgasme. Ondanks de wens van een van de partners om een orgasme te krijgen, wordt de zaak ook beperkt door frustratie, maar hierdoor blijven alle manipulaties niet langer een diep aaien.

Kinderboerderij is nu gebruikelijk in landen waar het officiële huwelijk een zeer gewaardeerde anatomische maagdelijkheid van een jong meisje is, zelfs als ze corrupt is. Techniek kinderboerderij onder Amerikaanse jongeren zijn de volgende vormen: oppervlakkige kus, kus diep taal, borst irritatie, zoenen en zuigen tepels, manuele stimulatie van de vrouwelijke genitaliën, manuele stimulatie van de mannelijke genitaliën, oraal contact met de vrouwelijke genitaliën, oraal contact met mannelijke genitaliën, mondeling-sided genitaal contact (tegelijkertijd cunnilingus en minette), bekend als "amour croise", Franse liefde en "69".

De laatste fase van het aaien - een oppervlakkige coïtus met een maagd zonder ontmaagding - sluit GS Vasilchenko uit van het aaien, verwijzend naar de zogenaamde "vestibulaire coïtus."

In de studie van wetenschappers meldde 77% van de ondervraagden dat ze hun toevlucht namen tot aaien, 19% daarvan tot diep, en volgens DN Zheltakov waren er 24,7% van dergelijke poludevs.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.