^

Informatie

Svetlana Grishin Hij is de belangrijkste psychiater in Israël, een specialist in psychotherapie. Ze is hoog gekwalificeerd op het gebied van psychiatrische pathologieën, accepteert patiënten van verschillende leeftijden. De ervaring van de algemene klinische praktijk is 20 jaar.

De arts Grishin geeft de voorkeur aan een geïntegreerde behandelaanpak, gebruikt klassieke en alternatieve therapeutische technieken.

Svetlana Grishin Hij geeft actief les aan jonge studenten, studenten van de centrale school voor de opleiding van werknemers in sociale voorzieningen en houdt zich bezig met colleges aan de Technion University of Technology in Haifa. Hij is de auteur van een cursus over problemen met concentratiestoornissen.

De arts werkt onder andere samen als expert voor het Israëlische rechtssysteem en voor het National Insurance Institute. Bestaat uit een aantal relevante Israëlische associaties.

Onderwijs en werkervaring

  • Israeli Psychiatric Association (IPA)
  • Israëlische Vereniging voor Biologische Psychiatrie (ISBP)
  • Israëlische vereniging voor het onderdrukken van verslavingen (ISTA)

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israeli Psychiatric Association (IPA)
  • Israëlische Vereniging voor Biologische Psychiatrie (ISBP)
  • Israëlische vereniging voor het onderdrukken van verslavingen (ISTA)
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.