^

Helpt jezelf afvallen: 8 gouden dieetregels

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Afvallen is slechts de helft van de strijd. Het is belangrijk om af te vallen, zodat het lichaam niet ziek wordt, maar beter wordt. Hoe om jezelf te helpen snel gewicht te verliezen?

Succesvol afvallen is de gouden regel

Afslankregel # 1

Je moet spieren werken om de bloedcirculatie te verbeteren en de stofwisseling te verhogen. U kunt dus snel afvallen.

Afslankregel # 2

Als je veel zittend werk hebt en het kantoor verlaat, is er geen mogelijkheid, regel jezelf lichte pauzes. Strek op zijn plaats, schud je hoofd (laat de stijve nekspieren los), sta op en loop.

Afslankregel # 3

Als je wilt afvallen in bepaalde delen van het lichaam (bijvoorbeeld de taille of de heupen), probeer dan minstens 2 keer per dag ze te masseren. U kunt dus snel en eenvoudig de laag onderhuids vetweefsel verminderen.

Afslankregel # 4

Als je thuis bent, koop dan een penseel en wrijf het in met delen van het lichaam die je in volumes wilt verkleinen. Het is raadzaam om dit te doen na een warme douche, wanneer de huid en spieren worden gestoomd. U kunt dus snel afvallen.

Afslankregel # 5

Bereken uw lichamelijke activiteit op de juiste manier tijdens een dieet. Ze mogen niet buitensporig zijn, omdat u de hoeveelheid verbruikte calorieën al aanzienlijk vermindert. Laat het lichaam niet uitputten.

Afslankregel # 6

Vergeet niet dat snelle diëten snel helpen om gewicht te verliezen, maar niet voor lang. Daarom, als je doel - om het gewicht lang in de norm te houden, zou je na snelgroeiend dun een ander voedselsysteem moeten kiezen, maar op de lange termijn. Met het resultaat op lange termijn van het handhaven van wat is bereikt.

Afslankregel # 7

Het optimale resultaat van stabiel gewichtsverlies blijft bestaan na een lang dieet - na 6-7 maanden, of zelfs een jaar.

Afslankregel # 8

Tijdens gewichtsverlies en voeding, drink minstens 1,5 liter per dag gezuiverd water. Dit zorgt voor de afvoer van gifstoffen uit het lichaam en een eenvoudiger proces van het verteren van voedsel.

Verlies gemakkelijk en met plezier met ons advies! En vergeet niet dat slank zijn niet alleen mooi is, maar natuurlijk ook geweldig :)

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.