^

Informatie

Avi Ben-Harush - een van de meest beroemde experts ter wereld op het gebied van gynaecologie, verloskunde en reproductieve geneeskunde. Ze is een internationale expert, diagnosticeert en behandelt alle ziekten van het gynaecologische profiel. Voor zijn rekening - duizenden procedures voor kunstmatige inseminatie, de massa van succesvolle gevallen van onvruchtbaarheidsbehandeling. Al meer dan 25 jaar voert hij advies over reproductieve disfunctie en helpt hij bij het herstel van vruchtbaarheid na behandeling van oncopathologie.

Het accepteert patiënten van over de hele wereld, biedt diagnostiek van hoge kwaliteit en biedt behandeling - inclusief, voert complexe chirurgische ingrepen uit die gericht zijn op het behoud van de natuurlijke vrouwelijke functie.

In zijn praktijk gebruikt de professor Ben-Harush verschillende IVF-technieken, waarbij altijd een individuele benadering van elke patiënt wordt gebruikt, zelfs in de meest hopeloze situaties.

De medische praktijk is niet de enige activiteit van de arts. Hij verbetert voortdurend zijn vaardigheden, voert wetenschappelijk onderzoek uit, presenteert wetenschappelijke werken in professionele tijdschriften, lezingen en neemt deel aan het maken van medische studieboeken voor studenten.

Avi Ben-Harush - een uitstekende leraar die zijn klinische en academische ervaring met de jonge generatie gynaecologen en reproductologen niet moe wordt. Hij houdt regelmatig workshops, bestaat uit gespecialiseerde gemeenschappen van internationale schaal, verbetert voortdurend in de studie van problemen met onvruchtbaarheid, IVF en algemene problemen van de gynaecologie.

Onderwijs en werkervaring

  • Faculteit Geneeskunde Universiteit. Ben-Gurion, Beersheba, Israël, doctor in de geneeskunde (MD)
  • Tweede academische graad in de verloskunde en gynaecologie aan de Faculteit der Geneeskunde, Universiteit van Tel Aviv, Israël
  • Stage op het gebied van kunstmatige inseminatie en herstel van reproductieve functie in het ziekenhuis "Beilinson", Petah Tikva, Israël
  • Stage in IVF aan McGill University, Montreal, Canada

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israëlische Vereniging van Verloskunde en Gynaecologie
  • Israëlische Vereniging voor het behoud van vruchtbaarheid
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.