^

Gezondheid

Gynaecologische aandoeningen (gynaecologie)

Behandeling van spruw voor, tijdens en na de menstruatie

Een echt probleem voor veel vrouwen is spruw voor, tijdens en na de menstruatie. Laten we eens kijken hoe hiermee om te gaan, en is het altijd een spruw.

Spruw voor, tijdens en na de menstruatie

Tegenwoordig klagen veel vrouwen dat ze zich voor, tijdens en na de menstruatie zorgen maken over spruw. Is dit normaal of pathologisch? Zelfs ervaren specialisten hebben geen eenduidig antwoord op deze vraag.

Dubbele baarmoeder

Een dubbele baarmoeder is een zeer zeldzame aangeboren aandoening. We hebben het over een misvorming van het geslachtsorgaan, dat in de loop van zijn ontwikkeling gepaard gaat met paren als gevolg van embryogenetische niet-fusie van de Mülleriaanse kanalen.

Anovulatoire menstruatiecyclus bij vrouwen

Bij afwezigheid van een ovulatiefase in de menstruatiecyclus van een vrouw, wordt het gedefinieerd als een anovulatoire cyclus. In ICD-10 heeft de code N97.0 onvruchtbaarheid geassocieerd met anovulatie bij vrouwen.

Hypoplasie van de baarmoeder

De term "baarmoederhypoplasie" wordt door artsen gebruikt in gevallen waarin het gaat om onvoldoende ontwikkeling van dit orgaan: het baarmoederlichaam wordt kleiner in vergelijking met de normale leeftijd en fysiologische normen

Nabotrische kliercysten: hoe te behandelen?

Bij een gecompliceerd en terugkerend verloop van cysten wordt complexe therapie gebruikt. Aanvankelijk wordt medicamenteuze behandeling van nabotcysten uitgevoerd, medicijnen worden voorgeschreven afhankelijk van de complexiteit van de pathologie.

Alternatieve remedies voor spruw

Spruw is een ziekte die ontstaat als reactie op verminderde immuniteit en verstoring van de normale microbiocenose van het urogenitale kanaal. Er zijn andere soorten spruw, bijvoorbeeld spruw van de mondholte, spruw van pasgeborenen.

Placentale poliep endometrium

Volgens medische statistieken ondervindt ongeveer 10% van de vrouwen dit probleem.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.