^

Diëten voor snel gewichtsverlies: functies

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 16.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Heeft u overgewicht en een groot verlangen om slank en mooi te zijn? Vind je het niet leuk hoe je eruitziet in je gebruikelijke en favoriete kleding? Je moet afvallen, maar je denkt dat het onmogelijk is om snel deze opdringerige kilogrammen in korte tijd te laten vallen? Waarom niet het optimale dieet kiezen voor snel gewichtsverlies?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Essentie van een dieet voor snelgroeiende dunne

Een belangrijk kenmerk van dit dieet is een kort gewichtsverlies. Zodra het dieet stopt, begint je lichaam opnieuw het gebruikelijke gewicht van het lichaam te herstellen met het metabolisme waaraan hij al lang gewend is. Je taille zal veel kleiner worden, de heupen worden aantrekkelijker, maar alleen voor een bepaalde periode.

Om de extra kilo's aan je niet terug te keren, verander je het metabolisme in het lichaam en stop je met het gebruikelijke dieet. Het belangrijkste is dat u geen aandacht besteedt aan heerlijke taarten, verleidelijke roomhoning en chocoladekoekjes en niet stuitert op pittige worst.

Houd jezelf in de hand, dan zal het effect van het expres dieet stabieler worden.

Als gevolg hiervan verlies je in slechts 3 dagen na een dieet van vier kilo overtollig gewicht.

trusted-source[6], [7]

Dit is interessant voor afvallen

Een belangrijk feit! Als u problemen heeft met de maag of het endocriene systeem, neem dan geen harde maatregelen om gewicht te verliezen en kies een zachter dieet.

Uw aandacht zal worden gegeven aan een verscheidenheid aan tips die geen grote uitgaven vergen. In dit dieet zijn er producten die de meeste mensen beschikbaar zijn, en velen hebben het constant. Wat ontbreekt - u kunt gemakkelijk in de winkel kopen.

Dieet: de eerste dag - eerst zullen we het lichaam uitladen

Het meest positieve effect voor mensen die proberen af te vallen, geeft dagelijks honger. Het leidt niet tot negatieve gevolgen voor de gezondheid, tenzij u er contra-indicaties voor hebt.

Het is raadzaam om een dieet te starten met een glas frazha (wortels, kool, een appel, een biet of een pompoen, die ook de kleur van uw huid zal verbeteren). Voor liefhebbers van alternatieve methoden bieden we een verscheidenheid aan bouillons uit kruiden: ivan-thee, tijm, munt, oregano en je haarversterkende kamille met brandnetels.

Tegen de middag zou het lichaam opgelucht moeten zijn en mogen ontspannen, een beetje gereinigd.

Tijdens de lunch komt de vitamineperiode. Kook jezelf met je favoriete groenten, gooi groenten. Eet zoveel mogelijk fruit en gedroogde vruchten, ontken jezelf niet zaden, noten en verschillende soorten groenten. Als je wilt, kun je plantaardige olie gebruiken.

Voor het diner begint het eten van fruit opnieuw, bananen uit te sluiten.

Na zeven uur in de avond, zonder het schema te verbreken, beginnen we alleen maar te drinken (we drinken geen alcohol), kruidenthee, groene thee (zonder suiker), niet-gekookt water en verse sappen.

Neem 's avonds in je eigen plezier een warm bad. Hiermee warm je de maag op, ontspant hij en begint hij effectiever te zuiveren.

trusted-source[8], [9]

De tweede dag van het dieet

Op de tweede dag van het dieet voor snel gewichtsverlies doen we niets (echt, het is geweldig?). We proberen veel water te drinken, bij voorkeur bronwater. Als er geen bronwater is, kook dan gewoon het gebruikelijke water. We eten helemaal niets op deze dag.

Probeer een maximum te drinken, gebaseerd op het feit dat je wilt afvallen. Het is noodzakelijk om ongeveer 3-4 liter water onder de knie te krijgen, in kleine porties te drinken, dit gebeurt vanzelf. In de middag zal er de grootste moeilijkheid zijn.

Als u gewend bent om regelmatig en dicht te eten, zult u moeten lijden, probeer het zelf. Als je geen aandacht besteedt aan honger - zal het gemakkelijker zijn. Overtuig jezelf dat je niet wilt eten. Teken, huiswerk of andere dingen die je zullen afleiden.

Als je 's avonds plotseling ziek wordt, begint het hoofd te draaien - verlies je niet. Drink alleen water met citroensap of honing, het zal je helpen om levendigheid en gemoedsrust terug te brengen. Na zo'n drukke dag ga je uitrusten, jezelf niet overbelasten.

Het laatste, derde dagdieet voor snel gewichtsverlies

Op de laatste dag van het dieet, begin langzaam en vol vertrouwen uit de honger. Ten eerste, jezelf op te vrolijken met een kopje aromatische, warme kruidenthee. Drink na een uur of twee een glas verstevigingssap.

Voor het avondeten bereid je jezelf een favoriete wortelsalade en een gelijke hoeveelheid, breng de salade op smaak met wortelsap. Je kunt greens aan je salade toevoegen, het zal opvrolijken.

Eet vóór 19.00 uur fruit zonder medelijden, maar na 19.00 uur kun je alleen maar thee of vers geperst sap drinken.

Regel jezelf op zulke vasten dagen met inachtneming van alle dieetregels voor snelgroeiende dunne. Heb een goed humeur!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.