^

Dieet van Tatyana Tarasova: toepassing

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 16.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Het dieet van Tarasova, de beroemde sportvrouw, kampioen, kunstschaatscoach, is gebaseerd op nog een principe (de vorige die we opsloten in het artikel Tatiana Tarasova's dieet: kenmerken ). Dit principe is dit: je wilt afvallen - je moet minder eten dan je wilt. Dat wil zeggen, sta op van de tafel met een licht gevoel van honger

Het dieet van Tatiana Tarasova: waarom een beetje honger hebben?

Als het lichaam meer energie uitgeeft dan dat je het aan het voedsel geeft, verlies je noodzakelijkerwijs gewicht. Energie, die wordt gevormd na het eten van voedsel, wordt gemeten in kilojoules. Ze komen overeen met de calorieën die je krijgt.

Kilojoules (hun aantal) vindt u altijd op de verpakking van elk product direct tegenover de informatie over het aantal calorieën. Het ziet er zo uit: Kwark is mager. De energiewaarde (calorische waarde) in 100 g kwark is 75 Kcal (313,8 KJ). Vervolgens komt de samenstelling van het product. Laat deze informatie niet op het pakket staan, als u tegelijkertijd gezond wilt zijn en gewicht wilt verliezen.

Dieet Tarasova: hoe maak je een individueel menu voor jezelf?

Maak een document waarin je alles opsomt dat je constant eet. Dit zal 1 bar zijn met producten. Tegenover elk van hen schrijf een product dat natuurlijker is. Bijvoorbeeld, tegenover de wrongelmassa, schrijf de natuurlijke wrongel, voor het koekje met margarine - ongezoete koekjes op stevia en zo verder.

Uw doel - schadelijke chemische producten van uw dieet uitsluiten. Zorg ervoor! Het lichaam zal je heel erg bedanken, vooral de lever en de nieren. We vergiftigen ze met substituten en zoetstoffen, en dan zijn we verbaasd over de slechte gezondheid en de gemene kleur van het gezicht.

Ontbijt

Pap, gekookt op het water. U kunt 2-3 druppels olijfolie of maïsolie toevoegen aan het vetgehalte. In een extreem geval, zonnebloem. Voor haar eten we de helft van de appel. Of een ander fruit, behalve druiven - het bevat veel calorieën.

Een alternatief voor Kasha is een sandwich gemaakt van roggebrood of zemelenbrood en een paar dunne plakjes harde kaas met een laag vetgehalte.

trusted-source[1], [2]

Ontbijt №2

Yoghurt zonder toegevoegde suiker en zetmeel en vers fruit.

Lunch

Kies vlees, gestoofd op water of gekookt zonder specerijen. Eet het met gestoofde groenten. Vlees kiezen zoals je wilt, gewoon geen worstjes.

Middagsnack

Uw menu voor gewichtsverlies - 250 gram kefir of yoghurt en brood (deze keer kunt u zoet zijn).

Diner

Magere kwark met groenten. Groenten kunnen worden uitgezet, zodat ze op dit moment van de dag beter worden

Het resultaat van de individuele selectie van het dieet Tarasova

Je kunt gemakkelijk gewicht verliezen met 5 kg per maand en meer, als je niet afwijkt van de principes van het dieet om af te vallen. Meer kilo's per maand hoeven niet te worden weggegooid - het put het lichaam uit.

Verlies gemakkelijk en met plezier bij ons! Een goed cijfer voor jou en een heerlijk dieet met het dieet van Tatiana Tarasova.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.