^

Het dieet van Tatiana Tarasova: kenmerken

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Dieet Tatiana Tarasova - een caloriearm dieet voor gewichtsverlies en herstel van het lichaam. Hoe om gewicht te verliezen en wat te plannen voor het menu - we zullen vertellen in deze publicatie.

Wat zijn de kenmerken van het dieet van Tatiana Tarasova?

De essentie van het dieet: caloriebeperking en vasten dagen op uw favoriete voedsel tijdens de week

Gewichtsverlies: tot 5-6 kg per maand

Hoe lang is het dieet van Tarasova: 5-6 maanden, afhankelijk van het resultaat van gewichtsverlies

Wie ontwikkelde het dieet?

De beroemde diëtiste Margarita Koroleva. Ze staat bekend om het feit dat haar dieet met succes veel sterren heeft verloren. Bijvoorbeeld Nikolai Baskov, Valeria, Lolita.

Wat is het beroemde dieet Tatiana Tarasova?

Gedurende 7 maanden verloor Tatyana Tarasova, de bekende kunstschaatsbus, 33 kilo gewicht door het laagcalorische dieet van Margarita Koroleva

Verplichte dieetregels Tatjana Tarasova

Geen overeten!

Het aantal calorieën dat door een diëtist wordt bepaald, moet strikt worden nageleefd.

Voordat je een of ander, naar jouw mening, nuttig product te veel eet, lees dan op de verpakking hoeveel calorieën erin zitten. Dergelijke informatie is beschikbaar voor alle verpakte producten. Bestudeer in extreme gevallen de calorietabel van producten zorgvuldig.

Let op calorieën in voedingsmiddelen

Vergeet niet dat identieke verpakkingen op het eerste gezicht een ander product kunnen zijn met een ongelijk aantal calorieën. Omdat de cardinaal verschillende verwerking van dit product.

Dit levert in een pakket van 200 gram rozijnen 206 Kcal, en in een ander ook 200 g, 340 Kcal. Het verschil is significant, nietwaar? Het dieet van Tatiana Tarasova houdt noodzakelijkerwijs rekening.

Beheers uw hongergevoel

Volgens Margarita Koroleva, die individuele gewichtsverliessystemen voor sterren ontwikkelt, kan alleen iemand die niet hebberig is afvallen omdat hij een beetje honger heeft van de tafel.

Dit betekent dat het verplicht is om uw eetlust voor gewichtsverlies onder controle te houden met het dieet van Tatiana Tarasova.

Beperk delen

Om niet teveel te eten, moet u voor een portie van niet meer dan 200 g per maaltijd nemen. Dan ben je tevreden, en het lichaam niet overbelast.

Neem geen lange pauzes in voedsel

Margarita Korolyova betoogt dat als je pauze tussen de maaltijden meer dan 4 uur is, het lichaam te lijden zal hebben aan gebrek aan voedsel, dan aan te overvloedige maaltijden. Daarom, om gewicht te verliezen tijdens een dieet, kan Tatiana Tarasova beter minstens 5 keer per dag eten.

Geen laat diner!

Volgens de koningin verliezen de sterren van haar dieet met succes het gewicht, juist omdat ze niet later dan 4 uur voor het slapen gaan eten. Bovendien, zelfs voor 4-5 uur voor het slapen gaan, de maag niet lastig vallen met een overvloedige maaltijd, medelijden met het lichaam.

Je kunt niet eten voor je slaap, vet voedsel, ontbijtgranen, zoet fruit. Maar een salade van verse groenten is de meest effectieve manier om af te vallen. Kefir met een laag vetgehalte en kwark zijn toegestaan.

Drink langzaam

Als je echt de honger hebt uitgeput en echt een hapje wilt eten voordat je naar bed gaat, houd je kefir in de koelkast. Drink het gewoon niet met een volley, het is geen champagne. Marguerite Queen raadt ten zeerste aan om een theelepel te nemen en in kleine slokjes deze yoghurt langzaam te eten.

Dus je zult jezelf ontdoen van te veel eten en het hongergevoel bevredigen.

Wat kan en kan niet zijn om af te vallen?

De toegestane producten in het dieet Tatiana Tarasova - groenten, vis (met laag vetgehalte haar kwaliteiten), mager vlees, bessen, fruit voor het seizoen.

Maar zoet bakken, aardappelen, vooral gebakken in olie, kan het figuur volledig verwoesten, ze moeten worden verlaten. Als je natuurlijk wilt afvallen en niet beter wilt worden.

Eet eiwitten

Op sommige groenten en fruit voor een paar maanden zul je niet ver komen. Dat is de reden waarom het dieet van Tatiana Tarasova een eiwit in het dieet suggereert bij elke maaltijd. En deze, weet je nog, slechts 5. Eiwit zou beetje bij beetje geconsumeerd moeten worden - het zal energie leveren en het spijsverteringsstelsel niet overbelasten.

Drink noodzakelijk!

Wilt afvallen - drinken. Niet alcohol, natuurlijk, maar gezuiverd water zonder gas of groene thee zonder suiker. 2 liter gezuiverd water per dag is een andere gouden regel van het dieet van Tatiana Tarasova.

Drankvloeistof volgt een half uur voor de maaltijd of een half uur erna. Effectief gewichtsverlies is verzekerd voor jou.

Verlies gemakkelijk en met vreugde, word mooier, slank en jong met het dieet van Tatiana Tarasova en behaag uw geliefden.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.