^

Vijf manieren om nieuwe relaties fris te houden

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Voor vrouwen en mannen is niets heerlijker dan een frisse en frisse indruk te krijgen van de tijd die we samen hebben doorgebracht. Het probleem is dat de nieuwe relatie geleidelijk stabiel, betrouwbaar, maar ... Saai wordt. Maar dit zou niet moeten gebeuren! Elke minuut van elke dag kun je leven als een gevoel van vrije val. Hier zijn vijf basisprincipes die liefdesparen kunnen toepassen om de nieuwe relatie fris en spannend te houden.

Methode nummer 1. Gebruik het feit dat je anders bent

Mannen en vrouwen zijn anders en zullen nooit anders zijn. Gebruik deze ongelijkheid niet voor dat. Om het misverstand tussen u te verergeren wanneer de eerste liefde voor vurigheid voorbijgaat. Laat deze ongelijkheid u de kans geven om van elkaar te leren en elkaar te bewonderen.

Bijvoorbeeld: ze kookt graag, maar houdt niet van voetbal. Hij houdt van voetbal, maar houdt niet van koken. Neem van elkaar af wat je niet weet hoe en wat je nooit hebt gedaan. Het is heel interessant om nieuwe kennis te leren en te ontvangen. Laat het meisje naar het voetbal gaan en de kerel kookt tenminste voor zijn vriendin-pizza. Als je dit samen doet, zul je veel heldere, grappige, grappige en ontroerende momenten ervaren.

En meer. Om uw relatie in de tijd diepgaander en interessanter te maken, moeten mannen en vrouwen de seksuele uniciteit van elkaar begrijpen en respecteren. Je moet je verschillen in de aard, gewoonten en uiterlijk van elkaar begrijpen, bestuderen en beoordelen in plaats van ze te bevechten of te laten pijn doen. Blijf anders!

Methode nummer 2. Maak speciale gevallen

Ondanks je drukte, vind je nog steeds tijd om naar een restaurant te gaan, gewoon om gewoon naar elkaar te kijken, te genieten van een aangename sfeer en een mooie maaltijd, dans. Maak deze speciale gelegenheid, verkleed je, maak reserveringen en geniet van het feit dat je jezelf allebei kalm voelt en jezelf verwent. Het is een geweldige manier om samen tijd door te brengen, samen uw toekomst, vakantie, reis te plannen of uw dromen over een carrière te delen.

Soms moet je een veilige plek vinden om met elkaar te praten - dit kan een belangrijk onderdeel zijn van het onderhouden van een intieme relatie. Deel hoe u zich voelt en wat u denkt. Wanneer u vrij en open met elkaar kunt communiceren, versterkt dit het gevoel van liefde en frisheid van relaties.

Methode nummer 3. Geef elkaar cadeautjes

Hoe lang moet je wachten tot je volgende verjaardag, het nieuwe jaar, de achtste maart? Om de vakantie onverwacht te voelen en erop te anticiperen, laat ieder van jullie leren elke dag speciale momenten te creëren. Dan zul je gebonden zijn aan een algemeen gevoel dat op elk moment uit de tijd kan komen.

Dit moment kan bestaan uit kleine onverwachte cadeaus, e-mailberichten, excursies, samen iets nieuws leren, samen genieten van een geschreven of gekozen nummer ... Al deze kleine verrassingen zijn het creëren van een speciaal moment.

Methode nummer 4. Doe "Respect"

"Respect" komt van het Latijnse woord, wat eigenlijk betekent: terugkijken. Kijk elke keer als hij iets doet naar je partner terug. Praktisch betekent dit dat je aandacht moet schenken aan alle woorden en eigenaardigheden van je partner, aan zijn talenten, en dat je ze moet waarderen. Wanneer je geliefde iets doet, behandel zijn acties dan als een klein wonder.

Vertel elkaar hoe goed je partner dit doet of hoe prettig het voor je is om zijn kleine viooltjesboeket te hebben of hoe je het wilt dat hij 's ochtends koffie voor je klaarmaakt. Het verfrist altijd de relatie en creëert een vakantie op die momenten dat andere paren gewoonte of routine noemen.

Tip # 5. Bedank de partner vaker

"Bedankt dat je in mijn leven bent." Vind elke dag in je relatie een manier om erover te praten met je partner. Dankbaarheid voor hem is het beste tegengif om de veranderingen in de relaties die zich in de loop van de tijd zullen voordoen te ondersteunen. Niets blijft hetzelfde, maar als je dankbare gevoelens voor elkaar deelt, zal je relatie zich ontwikkelen. Elke stemming, gesprek, geschenk, reis is een nieuwe gelegenheid om te zeggen: "Bedankt dat je in mijn leven bent."

Je kunt "bedankt" zeggen voor bloemen, boeken, lunches, rust, kaarsen, wijn, theater, concerten, dansen, varen, massage en gewoon luisteren, maar vergeet niet elke dag je dankbaarheid te uiten.

Het is gemakkelijk om nieuwe relaties fris en sexy te houden - waardeer elkaar en die eenvoudige momenten die ons leven gelukkig maken.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.