^

Informatie

Lior Cohen - een van de meest bekende experts in de psychologie, heeft uitgebreide ervaring in de klinische praktijk. Hij is geïnteresseerd in het bestuderen en behandelen van fobische stoornissen (met name sociaal), stressvolle post-traumatische aandoeningen, obsessief-compulsieve syndromen, paniek en depressieve toestanden, aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit en destructieve gedragsstoornissen. Oefenen met de behandeling van allerlei soorten levenscrisis.

Gebruik in zijn praktijkgroepplan psychotherapie. Om zich te ontdoen van sommige psychische problemen, verslavingen, om stress te bestrijden, gaat hypnotherapie. Hij pleit voor het gebruik van een geïntegreerde multidisciplinaire aanpak, vraagt advies bij andere gespecialiseerde specialisten, wat een positief effect heeft op de effectiviteit van de therapie.

Lior Cohen Hij is doctor in de geneeskunde, docent aan de afdeling Klinische psychologie aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem.

Hij studeerde af aan de medische faculteit van de Jerusalem Hebrew University, is lid van de vereniging van cognitieve gedragstherapie.

Onderwijs en werkervaring

  • Faculteit Geneeskunde van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, Israël

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israëlische vereniging voor cognitieve gedragstherapie
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.