^

Serieuze relatie met een man: 5 hoofdregels

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 21.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Veel meisjes klagen dat ze er niet in slagen een serieuze relatie met een man te hebben. Om dergelijke relaties te laten plaatsvinden, moeten we er allereerst intern over beslissen. Het gebeurt vaak, zodat het meisje denkt dat ze een serieuze relatie wil, maar niet echt wil. Dit wordt 'sociaal verlangen' genoemd - iets dat voldoet aan de standaardvereisten van de samenleving, maar niet aan het uwe.

Hoe een man te vinden voor een serieuze relatie?

Ernstige relaties voor meisjes werken niet om minstens twee redenen. De eerste reden - er is geen geschikte man, en de tweede - een man is, maar hij is het niet eens met een serieuze relatie. Laten we eerst eens kijken naar het eerste probleem. Als je geen geschikte man voor jezelf kunt vinden, moet je eerst zijn beeld in je gedachten modelleren. En het is goed om je voor te stellen wie je naast je wilt zien.

Benadruk die eigenschappen die je in je man wilt zien. Deze kwaliteiten moeten worden verdeeld in twee gebieden: uiterlijk en karakter. Denk er eens over na. Welke man hou je meer qua uiterlijk. Noteer deze eigenschappen op de bladeren. Bedenk nu welk karakter je in je gekozen personage wilt zien. Schrijf ze op een stuk papier. En nu doorkruisen die kwaliteiten die elkaar wederzijds uitsluiten. Bijvoorbeeld: "mijn man verdient veel" en "mijn man is altijd thuis, naast mij." Beslissen wat u meer wilt: materiële rijkdom of een thuis van een zorgzame echtgenoot?

Vergeet niet om een aspect van de relatie te noemen: intellectuele compatibiliteit, carrière, geslacht, houding jegens u, wens of onwil om kinderen te krijgen, algemene gezondheid, liefde of afkeer van sport.

Wanneer een man verschijnt die zo dicht mogelijk bij de afbeelding staat die je hebt gekozen, kun je het origineel vergelijken met een droom en bepalen of het jou uitkomt of niet. En dan begint een heel ander werk: je bouwt een serieuze relatie op met de man van je dromen. Wat zijn de fouten op deze manier? Bovendien moet je rekening houden met deze fouten en in het hierboven genoemde geval: een man die je al hebt, maar een serieuze relatie met hem hebt, is niet verkregen.

Hoe te geloven in een serieuze relatie?

Volgens psychologen drijft een persoon mensen rond in die omstandigheden die hij wil zien. Grof gezegd, als u geen serieuze relatie met een man hebt, betekent dit dat u of niet in hen gelooft of ze niet wilt. Dan zijn deze relaties precies hetzelfde: ze zijn op grote afstand, hij is getrouwd of hij is vrij, maar hij neemt je niet serieus.

De Geloofsregel

Om een serieuze relatie met een man tot stand te brengen, moeten ze eerst worden geloofd. Heel vaak is een vrouw vanwege psychologisch trauma bang om een nieuwe relatie te beginnen om pijn te voorkomen. En dan onderdrukt ze onbewust die mannen die betrouwbare partners kunnen zijn. Of bouwt een relatie op met een man volgens het principe van 'Het is tijdelijk', het op afstand houden en ervoor zorgen dat je het licht opvat. Dus, principe één: geloof dat je een nieuwe ware liefde zult hebben. Om jezelf hierin te helpen, noteer al je gedachten, acties en beslissingen alleen in een positief aspect. Geleidelijk verander je je manier van denken net zozeer als je positieve en serieuze veranderingen in je persoonlijke leven wilt.

De regel om onnodig te zijn

Stel dat je nog een paar fans over hebt (wie heeft ze niet?). En stel dat je genegenheid hebt voor sommige van deze fans, en je verwacht allemaal dat hij zal veranderen, hij zal je geschenken gaan geven, je uitnodigen voor dure restaurants en dan zul je gaan samenleven. Maar deze dromen nemen je tijd, energie en vooral vrije ruimte weg voor de man die je echt gelukkig zou kunnen maken. Liefde komt immers alleen tot stand in een onbezet hart.

Dus leer voor eens en voor altijd: als een man niet aan je eisen voldoet, vertaal hem dan meteen naar de categorie van een vriend en doe je persoonlijke leven echt. Als je nog steeds geen serieuze man hebt, zorg dan voor jezelf - je kunt jezelf verbeteren tot in het oneindige. En het belangrijkste is een zeer dankbaar en interessant werk. Aan een meisje als jij - opgewekt, zelfvoorzienend, tevreden en goed verzorgd - let je op een man met dezelfde kwaliteiten.

De regel van vrijheid van handelen

Deze regel betekent dat je je man 24 uur per dag niet in de hand hebt. Dit zal niemand verdragen, tenzij hij een masochist is en je een interessant spel speelt. Maar deze game zal niet lang duren, als een ieder van jullie niet de vrijheid heeft om zelf te kiezen en je eigen acties te ondernemen. Dit betekent niet dat je alles moet doen wat je maar wilt, maar dit betekent dat je in geen geval acties kunt opleggen en alleen zijn man kunt bekritiseren omdat hij "jouw" is.

The Rule of Emotional Fidelity

Als je een zelfvoorzienend meisje bent, zul je niet van de ene man naar de andere haasten, op zoek naar bewijs van je aantrekkelijkheid en behoefte. Emotioneel verraad is niet slecht voor een man, maar in de eerste plaats voor jou. Je moet duidelijk en beslissend je eigen plaats bepalen in het leven van deze of gene man, en nog belangrijker - om je rol en je gedrag in je relaties te begrijpen.

Als je je energie verspilt aan mannen die je niet nodig hebt, dan komt die niet bij de jouwe. Zodoende zul je geen serieuze relaties krijgen, omdat je van de ene oever naar de andere zult gooien. Bepaal en rustig zelfverzekerd naar je doel gaan.

Foutregel

Zowel jij als je man hebben het recht om een fout te maken. Dit betekent dat je het recht hebt om te vergeven. En dit is normaal. Vergeef je man voor zijn fouten, en in ruil daarvoor laat hij je vergeven. Dit is de basis van een langdurige serieuze relatie met een man. We wensen je dat je zulke relaties had.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.