^

Love games

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Liefdespellen in de taal van seksuologen worden de eerste fase van seksueel contact genoemd - een voorspel. Prelude is nodig om ervoor te zorgen dat een man en een vrouw met verschillende seksuele temperamenten hun seksuele intensiteit kunnen beheersen en tegelijkertijd een orgasme kunnen bereiken.

Kenmerken van vrouwen in liefdesgames

Liefdespellen zijn volledig afhankelijk van de verbeeldingskracht van partners. Ze kunnen overal worden besteed - in ieder geval aan een kroonluchter. Bed - de meest voorkomende en meest gebruikelijke manier om de voorspel uit te voeren, maar niet de enige. Een kenmerk van liefdesspellen daarin. Dat een paar verschillende temperamenten kan hebben, en als een partner hun doen moet ontsteken, dan moet je anders je liefdesijver beteugelen.

In het proces van liefdesspellen kan een paar aanrakingen toepassen op erogene zones, knuffels, kusjes, trillende striemen, zachte woorden, bijten. In liefdesgames is een man van nature inventiever dan een vrouw. Ze is meer een gastheer. Biologisch gezien is een vrouw geheimzinniger in de manifestaties van haar emoties, en het is belangrijk voor een man om hiermee rekening te houden. Maar ze is gevoeliger en dieper en ervaart langer haar seksuele emoties.

Als een vrouw in een paar actiever is dan een man, dan zijn haar liefkozingen verfijnder en zachtaardig dan die van mannen.

De meest sexy kussen

In de culturen van verschillende landen worden kussen op verschillende manieren geïnterpreteerd. Sommige Afrikaanse volken hebben bijvoorbeeld helemaal geen kussen of worden als zeer onfatsoenlijk beschouwd. Op het eiland Fiji bijvoorbeeld, wrijven liefhebbers in plaats van kussen hun neuzen en bladerdeeg. Het is een uitdrukking van liefde. De meeste paren weten, volgens seksuologen, niet hoe ze moeten kussen. Dit ontneemt de seksuele intimiteit van de warmte van gewaarwordingen. Ondertussen, voor een vrouw, zijn de irriterende stoffen van de erogene zones in grotere mate de lippen en de tong van de partner dan zijn handen.

Sommige koppels geven de voorkeur aan het kussen van de binnenkant van hun lippen. Hiervan ervaren ze plezier. Een variant van zo'n kus kan een kus in de onderlip zijn, wanneer een man het grijpt en de tong aanraakt. Hetzelfde kan worden gedaan met de bovenlip als een optie. Soms bedekt de mond beide lippen. Als de tong van de partner alleen op hun oppervlak raakt, is zo'n kus intiem om het heel moeilijk te noemen.

Het meest intieme is de zogenaamde Franse kus, wanneer partners een halfopen mond kussen en hun tong bewegen. Deze kussen onderscheiden zich door duur en intensiteit. Ze kunnen kort, lang, scherp, zacht, bijten, enzovoort zijn. Alles is afhankelijk van de wens van partners. Als de kus het niet leuk vindt, kan het de gevoelens van beide niet intenser maken, maar omgekeerd afwijzing en een vermindering van de hitte veroorzaken.

Omarmen

Om een partner (partner) te prikkelen, volstaat één kus niet. Omarmen in seks is net zo belangrijk als kussen. Ze kunnen verschillen in duur en intensiteit. Omhelzing kan lang, sterk zijn, als een eikel, kort, zachtaardig. Veel vrouwen geven de voorkeur aan verschillende intensiteiten omarmen en kussen. De omarming is bijvoorbeeld kort en krachtig, en de kus is lang en zachtaardig. Wat en wie houdt van geslachtsgemeenschap, kan alleen in de praktijk worden vastgesteld, in een experiment.

Een unieke biologische individualiteit en opvoeding kan conflicteren, en dan moeten een vrouw en een man hun ware essentie loslaten. Dan zal er geen seksuele kilheid en onwetendheid zijn over wat te doen met de partner (partner), als ze complete onverschilligheid laten zien voor je hete acties.

De meest voorkomende fout van mannen (en soms vrouwen) is de verwachting dat hun acties zullen worden gevolgd door een onmiddellijke reactie, de heetste reactie. In feite is dit vaak niet het geval. Als seksuele opwinding geleidelijk toeneemt, moet de partner geduld en tact hebben om niet te wachten op onmiddellijke reactie en door te gaan met het experimenteren met de partner tot ze zich echt opgewonden voelt.

Erogene delen van een vrouw

In de klassieker van het seksuele spel, na kussen en omhelzen, is er een effect op de erogene zones. Meestal, van boven naar beneden: eerst hoofd en nek, dan schouders en holtes onder de oksels, dan is een van de krachtigste erogene zones de borstklieren. En, ten slotte, genitaliën, heupen, voeten.

De algemene fout van mannen is dat, naar hun mening, de gevoeligheid van de vrouwelijke borst afhankelijk is van de grootte. Dit is verre van het geval, omdat het te gevoelige deel van de borst de tepel en het gebied ernaast is, de zogenaamde tepelhof. Excitatie van de borst komt snel wanneer je strijkt, tintelt, drukt, trilt, enzovoort.

De meest gevoelige erogene zones van een vrouw zijn de kleine schaamlippen, het gebied eromheen, de clitoris en de ingang van de vagina. Juiste (niet ruwe) aanraking van de clitoris kan bij vrouwen niet alleen een sterke opwinding veroorzaken, maar ook een orgasme. De clitoris is een van de krachtigste hefbomen voor het beheersen van het seksuele gedrag van een partner. Als een man dit weet, zal hij de partner gemakkelijk in een staat van orgasme brengen.

Sommige mannen denken ten onrechte dat de meest erogene zone van een vrouw het binnenoppervlak van de vagina is, evenals de baarmoederhals en de gewelven die zich binnenin bevinden. Maar dit is niet het geval - de clitoris is buiten competitie.

trusted-source[1]

Hoe een clitoris vinden?

Het beroemde punt G, dat volgens gesprekken in de vrouw ligt, toen en daar, hoogstwaarschijnlijk op de clitoris. Om precies te zijn, het is hetzelfde punt. Maar niet alle mannen weten hoe ze de clitoris van een vrouw correct kunnen stimuleren. Wanneer de clitoris in rust is, is deze praktisch onzichtbaar. Het meeste is onder de externe geslachtsdelen van de vrouw. Een klein deel van de clitoris in de vorm van een tuberkel kan uitsteken in het bovenste deel van de schaamlippen. Wanneer een vrouw opgewonden is, wordt de clitoris meer gezien. Hij komt op dezelfde manier tot stand als het geslachtsorgaan van de man, gevuld met bloed. En dan neemt het toe.

Een man kan alleen een clitoris detecteren als hij zachtjes op deze bult drukt. Hierin kan een vrouw hem helpen - ze weet de locatie van haar geslachtsorganen beter. Ondanks het feit dat de clitoris erg gevoelig is, volstaat één druk erop niet. Om een partner te stimuleren, moet je een lichte massage toepassen - lang of kort in de tijd.

Liefdespellen en stimulatie van de clitoris in het proces bereiden de partner voor op geslachtsgemeenschap. Terwijl dit liefdesspel aan de gang is. Het is belangrijk om geen haast te hebben en niet toe te geven aan stereotypen. Tijdens een voorspel van liefde moet een man geen gebeurtenissen vormen, en een vrouw moet hieraan bezwijken en doen alsof ze er klaar voor is, als dat niet het geval is. Het resultaat zou de opwinding van beiden moeten zijn, dus de prelude seksuologen noemen de opwindingsfase.

Hoe te bepalen of een partner is gewekt?

Voor een man is de opwinding gemakkelijk te bepalen - zijn penis zal alles vertellen, wat toeneemt en elastisch wordt. Een vrouw kan opwinding en orgasme voorwenden, maar de natuur kan niet voor de gek gehouden worden. Als de partner de tekenen begrijpt van het opwekken van een vrouw, zal hij het volgende opmerken:

 • Algemeen rood worden van de gezichtshuid of gedeeltelijk
 • Een vrouw kan wangen, kuiltjes op de wangen en oorlellen verbranden
 • De hartslag is
 • Stamspieren van de buik
 • Een vrouw kan bedekt zijn met "kippenvel"
 • Gespannen en uitstekende tepels
 • De clitoris is gespannen en de schaamlippen zijn niet langer zo strak samengedrukt als de schelpen - ze zijn enigszins geopend
 • De uitwendige genitaliën (kleine lippen) zwellen op uit het bloed
 • Hun gevoeligheid neemt enorm toe
 • De vagina breidt zich uit
 • De baarmoeder gaat rechtop staan
 • Vanuit de vagina kan transparant slijm worden vrijgegeven - dit is een glijmiddel dat de bereidheid van de vrouw voor geslachtsgemeenschap aangeeft

Het laatste teken (vet) is een probleemloos teken dat een vrouw klaar is voor intimiteit met een man.

Deze fase beëindigt meestal de opwindingsfase, die gemiddeld 15 minuten duurt. Soms - langer. Een lang liefdesspel is ook niet goed. Ze kan zowel een vrouw als een man vermoeien, vooral als beiden in die tijd de tijd hadden om een orgasme te ervaren.

Als de partner niet klaar is ...

Als een man er tijdens de voorspelfase nog steeds niet in slaagt om de passie van een vrouw te ontbranden, kan hij de zogenaamde meerstapsmethode van stimulatie gebruiken. Hij is dat een man de reactie van een vrouw op zijn liefkozingen van dichtbij volgt, maar hij brengt zichzelf niet tot een orgasme. Wanneer de vrouw kalmeert, gaat hij weer verder, en zo verder in 2-3 rondes, totdat de vrouw klaar is voor coitus. Dit is een meerstappenmethode.

Als tijdens de initiatie van een partner de man zichzelf nog steeds niet in bedwang hield en een orgasme kreeg, en zij - nee, je kunt niet meteen van hem de volgende geslachtsgemeenschap eisen. De fysiologie van mannen is zodanig dat ze tijd nodig hebben om weer enthousiast te worden. Deze pauze duurt maximaal 20 minuten. Aan de vrouw voelde op dit moment geen gevoel van ongenoegen en pijn in de eierstokken, de partner kan haar tot een orgasme brengen door de clitoris te stimuleren.

Hier zijn de kenmerken van liefdesgames - de eerste fase van een volwaardige seksuele daad. Nadat het de volgende fase, coition of in de taal van artsen komt, klinkt het als een plateau. Over het - in onze volgende publicatie.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.