^

11 ideeën voor het regelen van een romantische avond

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Misschien is je relatie niet zo fris als voorheen, of ben je gewoon een romantisch persoon, en in je leven is er zo weinig romantiek. Het organiseren van een romantische avond voor u en uw partner is een geweldige manier om uw liefdesrelaties te verbeteren. Maar hoe doe je het goed? Hoe kunnen de ogen van je partner worden verbrand en je hart sneller kloppen? En ook die van jou.

Romantische avond van klasse "lux"

 1. Als u besluit om een romantische avond voor u en uw partner te hebben, zorg er dan eerst voor dat niemand u stoort, of het nu ouders, kinderen, vrienden, etc. Zijn.
 2. Het is beter om de laatste werkdag voor deze avond te kiezen. Zelfs als je moe bent na het werk, zullen de gedachten over het komende weekend je kracht geven. Trouwens, jullie zullen niet denken dat je de volgende ochtend naar je werk moet gaan.
 3. Een romantische avond zou mooi moeten zijn en je uiterlijk zou met deze situatie moeten overeenkomen.
 4. Zorg voor de romantische muziek, wat ideaal zou zijn voor deze situatie. Deze muziek moet geliefd zijn bij jou en je partner. Hiervoor zou het niet misstaan om van tevoren over zijn smaak te leren.
 5. Overdrijf het niet met de voorbereiding. Het kan best zijn dat je na al je voorbereidingen niet de kracht hebt voor een romantische avond.
 6. Vergeet telefoons en televisie. Het enige dat u nodig hebt, is uw partner.
 1. Cook niet veel. Je romantische avond is niet bedoeld om de honger te doden. Het is belangrijk om de algehele sfeer van de avond te behouden. Eet ook niet te veel, want als jullie allebei later de liefde willen bedrijven, kunnen opgezette magen een ernstig obstakel worden.
 2. Advies voor vrouwen: probeer er verbluffend uit te zien. Denk aan je jurk, avondmake-up, sexy damesondergoed, enz.
 3. Romantische avond is een rust voor jullie beiden. Je moet een intieme sfeer creëren met behulp van licht en schaduw: kaarsjes, aromalampen. Maar je kunt ze vervangen door lampen, vooral spectaculaire lampen met rood of blauw licht.
 4. Je kunt de romantische avond in de kamer vervangen door buiten te blijven. Hoe spannend samen kun je onder de sterren lopen, stop aan het strand met een fles champagne (natuurlijk, indien mogelijk), etc. Gebruik je fantasie ...
 5. Denk aan het vervolg van je romantische avond. Maak de liefde ongelooflijk zacht of toon integendeel je buitengewone passie (doe er alles aan om de partner te plezieren, maar overdrijf niet).

Nadat je zo'n heldere romantische tijd samen hebt doorgebracht, kun je plotseling beseffen dat je liefde nog steeds sterk is, dat ze zichzelf niet verloren heeft in de dagelijkse ijdelheid. Romantische avond alleen ... Eén gedachte van morgen, op doordeweekse dagen, kan uw seksuele passie ontbranden - uw en uw partner.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.