^

Intieme problemen en aandoeningen

Seksualiteit speelt een centrale rol in iemands leven en levensvisie. Als bron van de voortzetting van het geslacht is seksualiteit natuurlijk de belangrijkste functie van de menselijke psyche. Voor elke persoon is seksuele identiteit een fundamenteel onderdeel van zelfidentificatie, het reflecteert op de somatische constitutie, de bron van onze ontwikkeling, beïnvloedt het emotionele leven, de vervulling van sociale rollen en zelfs het economische bestaan. Ons seksueel functioneren of de tekortkomingen ervan kunnen een diepgaande invloed hebben op geestelijk welzijn, persoonlijke relaties en relaties. Het onvermogen van een persoon om seksuele activiteit te vertonen in de vorm van seksuele normen die zijn geaccepteerd voor zijn geslacht, kan leiden tot ernstige gevoelens en mentale trauma's.

Efebofilie

Ephebophilia is een psychische stoornis, een soort pedofilie. Uitgedrukt in de seksuele aantrekkingskracht van een volwassen man of vrouw op adolescente kinderen. 

Koudheid

Overweeg de soorten van deze aandoening, de oorzaken ervan, methoden voor diagnose, behandeling en preventie.

Anorgasmia

Deze aandoening treft de meerderheid van de vrouwelijke bevolking. Wat betreft mannen is dit zeer zeldzaam voor hen.

Snelle ejaculatie

Dit is een ziekte die veel mannen treft. Laten we eens kijken naar de belangrijkste oorzaken van premature ejaculatie, behandelmethoden en preventiemethoden.

Behandeling van frigiditeit

Laten we eens kijken naar de meest populaire en effectieve manieren om frigiditeit te behandelen met alternatieve medicijnen, medicijnen en andere methoden.

Angst voor seks

Angst voor seks (genofobie of koitofobie) is een volledig ongerelateerde staat en daarom is het pijnlijk voor een persoon, hoewel het begrijpelijk is vanuit het oogpunt van psychologie en geneeskunde.

Seksuele stoornissen bij vrouwen

Veel vrouwen initiëren of stemmen ermee in om geslachtsgemeenschap te hebben, omdat ze emotionele nabijheid willen of hun gezondheid willen verbeteren, hun aantrekkelijkheid willen bevestigen of hun partner willen bevredigen.

10 belemmeringen voor vrouwelijk orgasme

Als vrouwen tijdens het vrijen geen orgasme bereiken, beschuldigen ze dit in de regel als minnaars. Het orgasme kan echter om andere redenen "verdwijnen".

Het proces van seksuele opwinding en zijn overtreding

Vooral de moderne seksuologie (de wetenschap van het seksuele leven) wijst op zulke prangende problemen: de kenmerken van mannelijke en vrouwelijke seksualiteit in aspecten en psychofysiologie

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.