^
A
A
A

10 belemmeringen voor vrouwelijk orgasme

 
, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Als vrouwen tijdens het vrijen geen orgasme bereiken, beschuldigen ze dit in de regel als minnaars. Het orgasme kan echter om andere redenen "verdwijnen".

Zijn "moord" zelf zijn vertegenwoordigers van het schone geslacht, of beter gezegd, hun zoete zwakte.

Strak ondergoed

Snoeren en korsetten zien er natuurlijk sexy uit. Ze beletten je echter om van het vrijen te genieten. Ongemakkelijk, knijpen borst en kruis kleding verstoort de bloedsomloop. De druk in de vaten bereikt zijn maximum niet (wat een noodzakelijke voorwaarde is voor een orgasme), en als gevolg daarvan is er opwinding, maar helaas is er geen voldoening.

Flabby spieren

De spieren van de vagina moeten regelmatig worden gepompt, evenals de pers en de billen. Anders zullen ze na verloop van tijd atrofiëren en zullen ze geen aangename sensaties kunnen geven (orgasme wordt bereikt door samentrekking van de spieren van de vagina en de baarmoeder). Paradox, maar de beste training van intieme spieren is precies hetzelfde geslacht. Een alternatieve manier van trainen is vumbilding - een reeks speciale oefeningen gericht op het verbeteren van de gezondheid van vrouwen. De lessen kunnen thuis of onder begeleiding van een coach in de sportschool worden gehouden.

trusted-source[1], [2]

Onregelmatige seks

Om intieme spieren altijd in goede vorm te hebben gehad, moet seks minstens 3 keer per week worden bestudeerd. Anders verliest de vagina zijn elasticiteit, produceren de klieren slechte smering, enz. En dergelijke.

Volle maag

Neem deel aan seks, nadat je 'volledig' hebt gegeten, is niet aan te bevelen, niet alleen omdat minnaars hierdoor onaangename gewaarwordingen ervaren. Het gevaar ligt in de andere. Spijsvertering van voedsel vereist een verhoogde bloedtoevoer, dat wil zeggen, de "focus" van het lichaam zal het maagdarmkanaal zijn, niet de geslachtsorganen. Wat er gebeurt als er een tekort is aan bloedtoevoer in de intieme zone, is hierboven al beschreven. Experts adviseren om drie uur voor de geplande geslachtsgemeenschap te eten. Vlak voor de seksuele daad kunnen geliefden maar een paar afrodisiaca eten.

Vegetosovasculaire dystonie

Tot het orgasme "lang wegging", slechts een kleine storing in het zenuwstelsel, die verantwoordelijk is voor het hartritme, de warmteoverdracht in het lichaam reguleert, de bloeddruk handhaaft, enz. Daarom moeten vrouwen die klagen over het verdwijnen van tevredenheid tijdens geslachtsgemeenschap, een arts om advies vragen.

Roken

Ja, dat klopt. In de enorme lijst met gevolgen van nicotineverbruik verschijnt anorgasmie.

Alcohol

Ondanks het feit dat vrouwen onder invloed van alcoholhoudende dranken vaker aan seks beginnen te denken en aan het einde van een vrolijke avond klaar staan om zichzelf te geven aan de vrijwel eerste plaats, in seks krijgen ze niet veel. Het is niet eens zo dat alcohol de coördinatie van bewegingen beïnvloedt. Dranken die een "graad" bevatten, werken op het vrouwelijk lichaam als een verdovingsmiddel. De gevoeligheid van de erogene zones is aanzienlijk verminderd en om een orgasme te bereiken voor zowel de vrouw als haar partner, duurt het lang (meestal ondoeltreffend) om te proberen.

trusted-source[3]

Medische preparaten

Middelen voor het verlagen van de bloeddruk, kalmeringsmiddelen, antidepressiva, spasmolytica en diuretica hebben een zeer interessante bijwerking, die om wat voor reden dan ook niet in de instructies staat. Componenten van deze medicijnen "doden" een orgasme en het keert alleen terug als een persoon klaar is met het innemen van medicatie. Belangrijk: dezelfde bijwerkingen hebben anti-allergische en antivirale poeders en tabletten.

Zacht speelgoed

Tussen kinderspeelgoed en vrouwenorgasme is er een sterke band. Psychologen praten over de invloed van het 'taboe' van kinderen op het onderbewustzijn van een volwassene. Met het zien van een pluche haas, beer, enz. Keren de dames terug naar hun kindertijd. En in de kindertijd hadden ze geen orgasme, natuurlijk niet.

Koude voeten

De temperatuur van de vrouwelijke benen beïnvloedt de kracht van het orgasme. Deze ontdekking is onlangs gedaan door Nederlandse wetenschappers die beweren dat hoe warmer de benen van een meesteres zijn, hoe groter de kans dat ze de piek van genot zal bereiken. Dat is waarom voetmassage een integraal onderdeel moet zijn van het voorspel van de liefde.

trusted-source[4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.