^
A
A
A

Snelle ejaculatie

 
, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 17.10.2021
 
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Snelle ejaculatie is een ziekte die veel mannen treft. Laten we eens kijken naar de belangrijkste oorzaken van premature ejaculatie, behandelmethoden en preventiemethoden.

Volgens wetenschappelijke statistieken lijdt vandaag een derde van alle mannen op deze planeet aan snelle ejaculatie. Maar statistiek is voorwaardelijk, aangezien veel mensen deze pathologie verbergen. Voortijdige ejaculatie is een reëel probleem voor absoluut gezonde mannen, omdat het een negatieve invloed heeft op geslachtsgemeenschap en relaties in het algemeen.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Oorzaken van snelle ejaculatie

De oorzaken van snelle ejaculatie zijn verdeeld in twee groepen - psychologisch en fysiologisch, dat wil zeggen, die geassocieerd zijn met problemen met de gezondheid, het functioneren en de structuur van organen. Om de problemen van voortijdige ejaculatie te achterhalen, moet u contact opnemen met een specialist, het kan een psycholoog, uroloog of sekstherapeut zijn. De arts zal een onderzoek en diagnose van het lichaam uitvoeren om de oorzaak van de aandoening te bepalen. Laten we eens kijken naar de fundamentele fysiologische en psychologische oorzaken van snelle ejaculatie.

Fysiologische oorzaken van premature ejaculatie:

 1. De verhoogde gevoeligheid van de eikel is de meest voorkomende oorzaak die optreedt bij mannen van alle leeftijden. Deze pathologie kan worden verworven (phimosis, balanoposthitis) of aangeboren. Kenmerken van snelle ejaculatie met verhoogde gevoeligheid van de eikelpenis:

Wanneer je seks hebt met een condoom, duurt de ejaculatie langer. De duur wordt ook verhoogd bij gebruik van een kunstmatig smeermiddel. Daarom wordt aanbevolen om speciale condooms te gebruiken met anesthetica en smeermiddelen.

 • In de regel komt ejaculatie niet vóór geslachtsgemeenschap voor, en als dat wel zo is, komt dit alleen door de wrijving van het lid over het ondergoed of tijdens het dragen van een condoom.

Om de relatie tussen snelle ejaculatie en verhoogde gevoeligheid betrouwbaar te bepalen, wordt aanbevolen om glijmiddel te kopen met een verdovingsmiddel (verlengingsmiddel) en 10-15 minuten vóór de seks op de kop van de penis aan te brengen. Naast smering kunt u Lidocaine-aerosol gebruiken, dat in apotheken wordt verkocht. Als het gebruik van glijmiddel de duur van geslachtsgemeenschap verlengde, zelfs gedurende een paar minuten, dan is voortijdige ejaculatie geassocieerd met overgevoeligheid.

Om snelle ejaculatie veroorzaakt door gevoeligheid te behandelen, dient u te besnijden, aangezien dit de meest effectieve behandelmethode is. Verwijder tijdens de besnijdenis de voorhuid, die de duur van de geslachtsgemeenschap 2-3 keer verlengt. Overigens verhoogt besnijdenis de ejaculatie bij elke man, zelfs zonder problemen met ejaculatie.

Als overgevoeligheid wordt veroorzaakt door phimosis of balanoposthitis, is besnijdenis de enige oplossing voor het probleem. In het geval dat een man bang is voor besnijdenis of deze procedure weigert, raden artsen aan smeermiddelen met anesthetica of een aërosol met lidocaïne te gebruiken.

 1. Chronische vesiculitis - snelle ejaculatie veroorzaakt door ontsteking van zaadblaasjes. Ze verzamelen het samenstellende sperma - sperma. De wanden van de bubbels worden dunner en worden erg gevoelig. Dat is de reden waarom milde seksuele opwinding leidt tot ejaculatie. Chronische vesiculitis ontwikkelt zich altijd gelijktijdig met prostatitis, wat een ontsteking van de prostaat is. De behandeling van dit probleem moet alomvattend zijn. De belangrijkste symptomen van vesiculitis, die snelle ejaculatie veroorzaken: 
  • Ejaculatie is golvend, soms is de seksuele handeling verlengd, maar in sommige gevallen treedt ejaculatie zeer snel op. De ziekte ontwikkelde zich geleidelijk, daarvoor had de man geen problemen met ejaculatie.
  • Ejaculatie vindt plaats zelfs vóór geslachtsgemeenschap van opwinding. Tegelijkertijd gaat de eerste geslachtsgemeenschap snel voorbij, en de volgende geslachtsgemeenschap duurt langer.
  • Alcohol drinken vóór seks verbetert de situatie niet, maar verergert het proces juist. Het gebruik van condooms, smeermiddelen met anesthetica hebben geen invloed op de zaadlozing.
  • Geslachtsgemeenschap brengt geen plezier, veroorzaakt pijnlijke sensaties en het gevoel van orgasme is besmeurd.
 1. Laesies van inwendige organen en verstoring van hun werk - deze oorzaak kan alleen worden vastgesteld na een reeks onderzoeken en het afleveren van testen. Schending van de corticale en subcorticale structuren (verworven en aangeboren) heeft een nadelige invloed op het voortplantingssysteem en seksuele functies. Schade aan het lumbosacrale ruggenmerg, bottrauma, ontstekingsziekten van de urologische aard en inwendige organen van het bekken, veroorzaken ook snelle ejaculatie.
 2. Overtredingen van de hormonale aard - een hormonale onbalans veroorzaken, die snelle ejaculatie veroorzaakt. Pathologie komt voort uit een gebrek aan testosteron, verhoogde productie van prolactine en endocriene stoornissen.
 3. Vergiftiging - chronische vergiftiging met alcohol, nicotine en andere toxines leidt tot een inferieure geslachtsgemeenschap en het feit dat de man snel klaarkomt. Soms treedt snelle ejaculatie op vanwege het gebruik van antibiotica en medicijnen.

Psychische oorzaken van snelle ejaculatie:

 1. Angsten - de onsuccesvolle eerste seksuele ervaring, de angst geen partner te plezieren, belachelijk gemaakt te worden, afgewezen en andere angsten veroorzaken psychologische problemen die het seksuele leven en de duur van geslachtsgemeenschap negatief beïnvloeden. Alleen een psycholoog kan zo'n aandoening genezen.
 2. Regelmatige stressvolle situaties. Mannen die volledig toegewijd zijn aan hun werk, lijden aan een gebrek aan slaap, aan voortdurende stressvolle situaties en depressies - hebben seksuele problemen die gepaard gaan met vroege ejaculatie.
 3. Overexcitatie is de meest voorkomende oorzaak van snelle ejaculatie. Dit is inherent aan jonge jongens die net begonnen zijn met seks. Maar soms gebeurt er ook vroegtijdige ejaculatie bij volwassenen, ervaren mannen. Vanwege overexcitement in een van de afdelingen van de hersenschors neemt de spanning toe, wat leidt tot ejaculatie en orgasme.
 4. Ontbreken van vertrouwelijke relaties met partners. Deze psychogene factor veroorzaakt vroege ejaculatie als gevolg van onvrede met het leven samen, angst voor romantische relaties en verraad. Problemen met ejaculatie kunnen optreden bij mannen die alleen het doel nastreven om seks te hebben.
 5. Externe stimuli - snelle ejaculatie kan optreden als gevolg van seks in een ongunstige omgeving. In dit geval wil de man onbewust snel de seksuele handeling voltooien en de ejaculatie versnellen. Meestal gebeurt dit bij jonge jongens, en in dit geval is het moeilijk om de ware oorzaak van snelle ejaculatie te bepalen.

De belangrijkste symptomen van snelle ejaculatie veroorzaakt door psychologische oorzaken:

 • Onregelmatig seksleven of eerste seksuele ervaring.
 • Vanwege voortijdige ejaculatie, zijn er problemen met de erectie, dus het is niet altijd mogelijk om een tweede seksuele handeling uit te voeren.
 • Gedachten over abstracte onderwerpen leiden vaak tot het verdwijnen van een erectie. Het gebruik van alcohol heeft ook een negatieve invloed op de erectie en het vermogen om te ejaculeren.

Psychische problemen die een snelle ejaculatie veroorzaken, doorgaan met de leeftijd van een man of ervaring met seks. Maar als ze erger worden, hebben ze behandeling nodig. Met de behandeling van dit soort problemen zal een psycholoog of een sekstherapeut helpen. Wat betreft de fysiologische oorzaken van vroege ejaculatie, kunnen ze worden opgelost na het passeren van de diagnose en onderzoeken. Lopende problemen met snelle ejaculatie kunnen dat niet zijn, omdat het destructief het zelfrespect van een man, de relatie met een partner, beïnvloedt en tot rampzalige gevolgen kan leiden.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11]

Waarom is ejaculatie snel?

Waarom vindt ejaculatie snel plaats en hoe om te gaan met dit probleem? Om de oorzaak van vroege ejaculatie te bepalen, is het noodzakelijk om diagnostiek te ondergaan. Bepaal de echte oorzaak van snelle ejaculatie is erg moeilijk. Om dit te doen, moet de arts de kwaliteitsindex van geslacht bepalen, aangezien zeer vaak problemen met vroege ejaculatie worden gemaskeerd voor andrologische ziekten (ziekten van mannelijke geslachtsorganen, pathologisch van invloed op het voortplantingssysteem).

De diagnose bestaat uit extern onderzoek, echografisch onderzoek van geslachtsorganen en rectaal onderzoek. In sommige gevallen moet een man een aantal tests afleggen om hormonen en infectie- en ontstekingsziekten te bepalen. Het is verplicht om de bloedtoevoer naar de penis (uitsluiting van erectiestoornissen) en andere diagnostische technieken te beoordelen.

Laten we eens kijken naar de diagnostische tabel, die zal helpen om de symptomatologie van voortijdige ejaculatie te bepalen (Premature ejaculatie symptomen score PESS).

 

Het is niet moeilijk

Enigszins moeilijk

Heel moeilijk

Heel moeilijk

Zeer moeilijk

Hoe moeilijk is het om de ejaculatie uit te stellen?

0

1

2

3

4

 

Bijna nooit

Minder dan 25% van de gevallen

In ongeveer de helft van de gevallen

In meer dan 75% van de gevallen

Bijna altijd

Heeft u ejaculatie voordat u het wilt?

0

1

2

3

4

Heeft u ooit ejaculatie, zelfs na minimale stimulatie?

0

1

2

3

4

 

Niet echt

Licht

Sterk

Zeer

Uiterst

Voelt u frustratie als gevolg van het feit dat ejaculatie optreedt voordat u het wilt?

0

1

2

3

4

Hoe denk je, hoe ontevreden is je partner vanwege je seksuele probleem?

0

1

2

3

4

Hoeveel seksuele handelingen van 10 eindigden met vroegtijdige ejaculatie?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Meer dan 5 minuten

2-5 minuten

Minder dan 2 minuten

Minder dan een minuut

Voor de introductie

Hoe lang duurt uw geslachtsgemeenschap?

0

1

2

3

4

 

Goed

Normaal

Niet echt

Slecht

Heel slecht

Hoe zou je reageren als je je hele leven met dit probleem zou moeten leven?

0

1

2

3

4

Wanneer u de test met goed gevolg aflegt, moet u de resultaten evalueren. Beoordeel hiervoor de antwoorden.

 • <10 punten - premature ejaculatie is afwezig;
 • 10-18 punten - milde mate van vroege ejaculatie;
 • 18-25 punten - de gemiddelde mate van snelle ejaculatie;
 • > 25 punten - ernstige mate van voortijdige ejaculatie.

Pas na de diagnose, het afleggen van een reeks tests en onderzoeken bij een arts, kunt u achterhalen waarom ejaculatie snel optreedt en deze genezen.

Snelle ejaculatie bij geslachtsgemeenschap

Snelle ejaculatie tijdens geslachtsgemeenschap kan ontstaan door de aanwezigheid van ziekten of om psychologische redenen. In ieder geval heeft dit probleem een negatief effect op de relaties tussen partners, omdat de vrouw ontevreden blijft vanwege zo'n snelle geslachtsgemeenschap, en voor een man is het een slag tegen het zelfrespect. Maar vroege ejaculatie tijdens seks kan niet altijd als pathologisch worden beschouwd. Het hangt allemaal af van de frequentie en de omvang van het probleem.

Eerder werd aangenomen dat geslachtsgemeenschap, die minder dan 20 seconden duurt, pathologisch is als gevolg van snelle ejaculatie. Maar deze verklaring is volledig vernietigd, omdat de duur van seks wordt beïnvloed door vele factoren. Problematisch en vereist medische aandacht wordt beschouwd als ejaculatie, die te wijten is aan een lichte stimulatie. In dit geval vindt ejaculatie plaats vóór geslachtsgemeenschap.

Op het eerste gezicht is ejaculatie nogal primitief, maar in feite een zeer gecompliceerd proces. In dit proces neemt het centrale zenuwstelsel deel, evenals emotionele en reflexmechanismen. Meestal zijn de oorzaken van verstoringen psychologische factoren. Er is geen patroon tussen de leeftijd van een man en voortijdige ejaculatie. Dit probleem kan zowel worden opgevat door 20-jarige jongens als volwassen mannen. Dus, als het probleem zich al op jonge leeftijd voordoet, is het meestal te wijten aan overexcitement en perceptie van geslachtsgemeenschap. Maar bij mannen van volwassenheid kan snelle geslachtsgemeenschap en ejaculatie worden veroorzaakt door prostatitis of een andere ziekte. In ieder geval vereist dit probleem medische zorg.

Snelle ejaculatie tijdens masturbatie

Snelle ejaculatie tijdens masturbatie, in de regel, ontstaat vanwege de verhoogde gevoeligheid van de glans penis. Maar masturbatie kan de oorzaak zijn van vroege ejaculatie. Natuurlijk heeft het feit van masturbatie geen invloed op de duur van geslachtsgemeenschap, maar de techniek is van groot belang. Masturbatie, dat wil zeggen, zelfvoldoening of masturbatie is seks met zichzelf. In de regel beginnen jongens te masturberen vanaf de leeftijd van 12-17.

Meestal ontstaan opwinding en daaropvolgende masturbatie als gevolg van het bekijken van porno of enig ander materiaal met erotische inhoud. In dit geval leidt de stimulatie van de penis tot een erectie. Maar in sommige gevallen gaat de man naar het toilet en probeert hij snel de opwinding aan te pakken, wat ook leidt tot ejaculatie. Als dit heel vaak gebeurt, dan is op het onderbewuste niveau een gewoonte ontwikkeld dat de stimulatie en korte stimulatie van de penis een ejaculatie is.

Ejaculatie is een reflex of reactie op een mentale, mechanische of visuele stimulus. Bijvoorbeeld, als een jongeman op 13 begint te masturberen en het 3 keer per week doet, dan eindigt hij voor een jaar 150-170 keer. En als het orgasme zeer snel gebeurt, raken het lichaam en de penis eraan gewend en ontstaat er een reflex, waardoor tijdens de geslachtsgemeenschap de ejaculatie zeer snel plaatsvindt. Dat wil zeggen, tijdens masturbatie, moet ejaculatie niet eerder plaatsvinden dan in 10-30 minuten.

De afwezigheid van masturbatie wordt als pathologisch beschouwd, dat wil zeggen dat een man in ieder geval zelfvoldoening zou moeten plegen. Dit is te wijten aan het feit dat zodra er geslachtsgemeenschap is met de partner, het lichaam zo snel mogelijk probeert van het sperma af te komen. Dat wil zeggen, de afwezigheid van masturbatie, zoals zijn overmaat, leidt tot snelle ejaculatie. In sommige gevallen komt een man klaarkomt voordat hij de penis in de vagina bracht, omdat het lichaam reageerde en snel van het sperma af kwam.

Met wie kun je contact opnemen?

Wat te doen met een snelle ejaculatie?

Wat te doen met snelle ejaculatie en of het mogelijk is om deze pathologie te genezen, is de meest voorkomende vraag voor mannen die het probleem van vroege ejaculatie voor het eerst niet hebben meegemaakt. Om het probleem te verhelpen, is het noodzakelijk de oorzaak te vinden, dat wil zeggen om diagnostiek en een aantal onderzoeken te ondergaan. De oorzaken van snelle ejaculatie kunnen fysiologisch en psychologisch zijn. Laten we eens kijken naar enkele aanbevelingen die kunnen helpen bij een snelle ejaculatie.

 • Gebruik condooms met speciale smering, die de duur van geslachtsgemeenschap verlengt.
 • Leer het urineren te vernieuwen en uit te stellen. Soortgelijke oefeningen met een sfincterapparaat van de blaas, zullen een snelle ejaculatie helpen voorkomen.
 • Vlak voor seks kun je masturberen. Volgens de statistieken zal de tweede seksuele daad worden verlengd.
 • Besnijdenis maken - deze procedure verlengt de duur van geslachtsgemeenschap 2-3 keer of meer.

De bovenstaande aanbevelingen kunnen helpen om het probleem met vroege ejaculatie op te lossen. Maar sommige methoden zijn categorisch verboden om te gebruiken om volwaardige seksuele functies te herstellen. U kunt de urethra niet met uw handen afknijpen, omdat hierdoor het sperma terugkeert naar de zaadblaasjes en de blaas. Hierdoor begint congestie in de prostaat die leidt tot chronische prostatitis, verstoren de werking van de sfincter inrichting in de prostaat en veroorzaken retrograde ejaculatie (ejaculatie overtredingen waarbij zaadvloeistof wordt geëmitteerd in tegengestelde richting). Als geen van de bovenstaande aanbevelingen heeft geholpen, moet u medische hulp zoeken bij een uroloog of seksuoloog.

Behandeling van snelle ejaculatie

Behandeling van snelle ejaculatie begint met de diagnose van de ziekte. Diagnose wordt uitgevoerd om de oorzaak van de pathologie te bepalen. Als een man die lijdt aan vroege ejaculatie een constante seksuele partner heeft, dan neemt ook hij deel aan het onderzoek en de diagnose. Afhankelijk van de vastgestelde oorzaak van voortijdige ejaculatie, kiest de arts een behandeloptie. Het kan zijn:

 • Medicamenteuze therapie.
 • Microchirurgische correctie van ejaculatie.
 • Fysiotherapie behandeling.

Secundaire snelle ejaculatie wordt behandeld met een conservatieve methode. Met betrekking tot secundaire symptomatische vroege ejaculatie, wordt het geëlimineerd bij de behandeling van de ware oorzaak van de ziekte. Als problemen met geslachtsgemeenschap worden veroorzaakt door urethritis of prostatitis, neemt tijdens de behandeling de duur van het geslacht toe. Maar de loop van de behandeling kan alleen worden vastgesteld na onderzoek door een specialist die zich bezighoudt met de diagnose en behandeling van seksuele disfuncties bij mannen. De belangrijkste behandelingsmethoden:

 1. Het uitvoeren van psychologische, gedrags- en seksuele therapie om een duidelijke herkenning van het begin van een orgasme te vormen en de duur van de ejaculatie in de hand te houden.
 2. Behandeling van ontstekings- en infectieziekten die vroege ejaculatie veroorzaakten.
 3. Conservatieve methoden voor de behandeling van overgevoeligheid met condooms met smeermiddelen en anesthetische zalven. Medicijnen worden 10-20 minuten voor de geslachtsgemeenschap op de penis en het hoofdstel aangebracht.
 4. Om psychologische redenen voor snelle ejaculatie worden farmacotherapeutische behandelingsmethoden gebruikt. Gebruik hiervoor antidepressiva, anxiolytica en andere middelen om de duur van geslachtsgemeenschap te verlengen.
 5. Toepassing van acupunctuur, fysiotherapeutische methoden en reflexologie.
 6. Gebruik van chirurgische behandelingsmethoden. De patiënt is besneden voorhuid, plastische frenulum en denervatie van het hoofd van de penis door microchirurgie.
 7. Chirurgische behandeling met een gedeeltelijke intersectie van de zenuwen, die de gevoeligheid van de penis verzekeren. De operatie moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde specialist, omdat er een hoog risico bestaat op permanent verlies van gevoeligheid van de penis en verzwakking van het orgasme.

Alternatieve remedies voor snelle ejaculatie

Alternatieve middelen voor snelle ejaculatie kunnen het probleem van vroege ejaculatie genezen. De eigenaardigheid van alternatieve geneeskunde is dat ze thuis kunnen worden gebruikt. Laten we eens kijken naar enkele alternatieve recepten die zullen helpen bij de behandeling van een snelle geslachtsgemeenschap.

 • Maak een medicinale afkooksel van de vrucht van dogrose, de wortel van de medicinale engelwortel, de lelie van de twee bladeren en het kruid van de verkrachting. Neem de kruiden in gelijke delen, giet kokend water en houd 15-30 minuten aan. Neem 1/4 kop tweemaal daags gedurende 1-2 maanden met een wekelijkse pauze.
 • Meng het gewone grapefruitskruid, moedermos, duizendblad en pepermunt in gelijke verhoudingen. Giet de kruiden met kokend water en houd 10-20 minuten aan. Het wordt aanbevolen om een bouillon 1/2 kop voor de maaltijd te nemen. De loop van de behandeling duurt 2 tot 4 maanden.
 • Neem in gelijke delen fruit van een dogrose, gras motherwort, calendula en bladeren van een drie-bladige horloge. Voor gebruiksgemak kan het gras worden gemalen en gebrouwen in speciale zakken of zeef. De bouillon moet gedurende 3-4 maanden worden gedronken in 1/4 kop.

Als snelle ejaculatie wordt veroorzaakt door psychische stoornissen, dan is het aan te raden een preventieve cursus te volgen voor een sekstherapeut of een psycholoog voor hun behandeling. Het is niet overbodig om sessies van dagelijkse autotrainingen te volgen, die 's ochtends en' s avonds moeten worden gedaan, waarbij het probleem van de ziekte centraal staat. In de regel gaan problemen met snelle ejaculatie om psychologische redenen gepaard met slaapstoornissen, prikkelbaarheid. Voor de behandeling van vroege ejaculatie worden planten met verzachtende eigenschappen gebruikt. Laten we eens kijken naar een paar alternatieve remedies voor snelle ejaculatie.

 • Giet kokend water een eetlepel hopbellen en een eetlepel moederskruid. Sta de kruiden zes uur lang aan en druk dan. Drink de bouillon aanbevolen drie keer per dag voor 1/2 kopje gedurende de maand.
 • Spreid een eetlepel vinca uit met koud water en blijf 30-40 minuten op het stoombad staan. Daarna moet de bouillon gefilterd worden en 10 druppels 's morgens en' s avonds gedurende vijf dagen worden ingenomen. Dan moet je een pauze van drie dagen nemen en de behandelingskuur herhalen.
 • 25 g wortel lavas giet kokend water en laat gedurende 30 minuten. Zodra de bouillon is afgekoeld, zeef en neem je driemaal per dag 1/3 kopje.
 • 10 g hoefwortel giet een glas kokend water en bewaar gedurende 30-40 minuten in een waterbad. Neem elke keer een lepel zes keer per klopje voor elke maaltijd.

Merk op dat alternatieve remedies voor de behandeling van snelle ejaculatie binnen een jaar moeten worden genomen, voor een langdurig therapeutisch effect.

trusted-source[12], [13], [14], [15], [16]

Voorbereidingen voor snelle ejaculatie

Preparaten voor snelle ejaculatie worden gebruikt als medicatie voor vroege ejaculatie. Laten we eens kijken naar de meest effectieve geneesmiddelen die worden voorgeschreven aan patiënten voor de behandeling van vroege ejaculatie.

 • Dapoksetin

Het is een selectieve kortwerkende remmer. Het medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van snelle ejaculatie bij mannen van 18 jaar. Het medicijn verlengt de geslachtsgemeenschap 3-5 keer. De werking van het medicijn is gebaseerd op het blokkeren van de receptoren van de hersenen en de absorptie van serotonine. Het medicijn begint te werken 15-30 minuten na toediening en de duur van het effect ervan op het lichaam van 2 tot 3 uur. Het optimale effect van het gebruik van het medicijn vindt plaats binnen 30 minuten tot 2 uur.

De belangrijkste indicaties voor het gebruik van het medicijn zijn de behandeling van snelle ejaculatie. Dapoxetine is gecontraïndiceerd voor patiënten met allergische reacties op lactose, met leveraandoeningen en het cardiovasculaire systeem. Het medicijn is niet toegestaan met medicijnen die worden gebruikt voor de behandeling van depressie en sommige antibiotica. Details over de interactie van Dapoxetine met andere geneesmiddelen zijn te vinden in de instructies van het medicijn of raadpleeg uw arts. Wat betreft bijwerkingen, kan het medicijn misselijkheid veroorzaken.

Dapoxetine is verkrijgbaar in de vorm van tabletten, het wordt aanbevolen om het medicijn eenmaal per dag in te nemen en alleen na overleg met een arts. Alvorens het medicijn in te nemen, wordt het aanbevolen om de bloeddruk te controleren. Als de indices laag zijn, is het gebruik van Dapoxetine verboden.

 • Erectiele

Een medicijn voor de behandeling van erectiestoornissen en snelle ejaculatie. De bijzonderheid van deze remedie is dat het het vermogen van het lichaam om een langdurige geslachtsgemeenschap te herstellen herstelt en de erectie verbetert. Het wordt aanbevolen om 50 mg, één uur voor geslachtsgemeenschap, in te nemen. Als de dosering niet wordt gevolgd, veroorzaakt erectiestoornissen een aantal bijwerkingen. Vanwege het medicijn kunnen er hoofdpijn, duizeligheid, diarree, misselijkheid, pijn in de spieren en gewrichten zijn. Om bijwerkingen te voorkomen, moet u stoppen met het gebruik van het geneesmiddel en medische hulp inroepen.

Het medicijn is gecontra-indiceerd voor mensen met een verhoogde gevoeligheid voor de componenten van het medicijn. Wanneer symptomen van een overdosis optreden, die vergelijkbaar is met bijwerkingen, wordt symptomatische therapie uitgevoerd. Met bijzondere zorg wordt het medicijn voorgeschreven voor patiënten met cardiovasculaire aandoeningen, misvorming van de penis en leukemie. Neem het medicijn kan alleen worden voorgeschreven door een arts met de selectie van individuele dosering.

 • Konegra

Het medicijn voor de behandeling van snelle ejaculatie en erectiestoornissen. Volgens het werkingsprincipe is dit medicijn vergelijkbaar met het bovenstaande. Konegra wordt een uur voor de seksuele handeling ingenomen, 50 mg elk. Gezien de individuele verdraagbaarheid van het geneesmiddel, kan de dosering worden verhoogd tot 100 mg of worden verlaagd tot 25 mg. Het medicijn veroorzaakt bijna geen bijwerkingen, behalve hoofdpijn, duizeligheid, visusstoornissen en verstopte neus.

Het geneesmiddel is gecontraïndiceerd voor patiënten met individuele intolerantie voor de werkzame bestanddelen van het geneesmiddel. Konegra is verboden voor patiënten jonger dan 18 jaar. In geval van niet-naleving van de dosering veroorzaakt het medicijn voor de behandeling van snelle ejaculatie symptomen van een overdosis. Bij overdosering is het noodzakelijk om symptomatische therapie uit te voeren.

Genezen voor snelle ejaculatie

Het medicijn voor snelle ejaculatie is een effectief hulpmiddel in de strijd tegen vroege ejaculatie, dat wil zeggen, een korte geslachtsgemeenschap. Volgens de statistieken, elke man minstens een keer in zijn leven, maar geconfronteerd met het probleem van snelle ejaculatie. Dit probleem veroorzaakt niet alleen mislukkingen in het seksuele leven, maar beïnvloedt ook de relatie tussen partners en het zelfrespect van mannen. Om te helpen bij de behandeling van snelle ejaculatiegeneesmiddelen en een aantal therapeutische technieken kan dit. Laten we eens kijken wat de remedies zijn voor snelle ejaculatie.

 • Sealeks

Een remedie voor snelle ejaculatie op plantbasis. Sealex is een biologisch actief additief. De samenstelling van het medicijn omvat de wortel van ginseng, die het libido, knoflookextract versterkt om de immuniteit en het groene thee-extract te versterken voor levendigheid en tonificatie van het lichaam. Het medicijn helpt niet alleen de geslachtsgemeenschap te verlengen, maar verbetert ook de erectie, dat wil zeggen, het heeft een dubbel effect op het mannelijk lichaam.

 • lidocaïne

Een verdoving van een actueel effect, dat effectief is met een verhoogde gevoeligheid van de glans penis. Het principe van het medicijn is dat het de gevoeligheidsdrempel verlaagt en voortijdige ejaculatie voorkomt. Lidocaïne wordt vóór de geslachtsgemeenschap op het hoofd van de penis aangebracht en dit vermindert de gevoeligheid voor aanraking. De duur van de werking van de verdoving is 40-50 minuten. Voor de behandeling van snelle ejaculatie wordt het medicijn afgegeven in de vorm van een aerosol, die op geschikte wijze op het geslachtsorgaan wordt gesproeid.

 • Viagra, Levitra en Cialis

Geneesmiddelen die de potentie verhogen en seks verlengen. Medicijnen bieden een man verschillende seksuele handelingen van volledige lengte. Ondanks het feit dat de eerste handeling snel zal zijn, zullen de volgende handelingen lang zijn, dat wil zeggen dat eerdere ejaculatie wordt voorkomen.

Het wordt afgeraden om zelf medicatie te kopen voor de behandeling van snelle ejaculatie. Daarom moet u voordat u koopt een arts raadplegen en alle voor- en nadelen van het middel ontdekken. Sommige geneesmiddelen hebben bovendien een schadelijk effect op het menselijk lichaam, veroorzaken bijwerkingen en worden alleen vrijgegeven voor medische doeleinden.

trusted-source[17], [18], [19], [20], [21], [22], [23], [24]

Hoe snelle ejaculatie te voorkomen?

Hoe snelle ejaculatie te voorkomen en seksuele gemeenschap te verlengen? Allereerst moet je de oorzaak van snelle ejaculatie bepalen, en hiervoor moet je medische hulp zoeken. De arts zal diagnostiek en onderzoeken uitvoeren om de oorzaak van een korte geslachtsgemeenschap te bepalen en zal een effectieve behandeling voorschrijven. Maar naast het nemen van medicijnen is preventie van dit soort stoornissen erg belangrijk.

 • Leidt tot een gezonde levensstijl en vermijdt stress - dit is de eerste regel van preventie van vroege ejaculatie.
 • Eet natuurlijke voedingsmiddelen en voedsel dat rijk is aan zink en magnesium.
 • Regelmatig sporten, sporten en buiten zijn. Dit maakt het mogelijk om de werking van alle systemen en organen van het lichaam te verbeteren en helpt ook om nerveuze spanning te elimineren, wat een van de redenen is voor snelle ejaculatie.

Naleving van alle hierboven beschreven preventieve werkwijzen geeft een gunstige prognose van de behandeling. Houd er rekening mee dat het noodzakelijk is om snelle ejaculatie alleen na de eerste aflevering te voorkomen. Omdat in sommige gevallen de psychologische stemming vóór de geslachtsgemeenschap (overexcitatie, stress, alcoholische intoxicatie, angst, enzovoort) bijdraagt aan erectiestoornissen en snelle ejaculatie.

Voor preventie worden alleen psychologische methoden gebruikt, dat wil zeggen, geen medicijnen. Preventie wordt uitgevoerd door een sekstherapeut of een psycholoog. In sommige gevallen wordt de methode van masturbatie aanbevolen voor de behandeling van snelle ejaculatie. Heel belangrijk is medische interactie. Dus, de duur van de ejaculatie kan worden beïnvloed door eerder overgedragen ziekten of medicijnen die zijn ingenomen.

Snelle ejaculatie is een probleem voor elke man op elke leeftijd. Vroegtijdige ejaculatie wordt beschouwd als een ziekte die wordt behandeld door een psycholoog, een sekstherapeut en een uroloog. Tot op heden heeft de moderne geneeskunde geleerd om een snelle geslachtsgemeenschap te behandelen, zowel medisch als door psychologische en fysiotherapeutische methoden. Ongeacht de oorzaak van het probleem, snelle ejaculatie moet worden behandeld, omdat de ziekte zelf niet verdwijnt, maar integendeel, het vordert en neemt een pathologische vorm aan.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.