^

Behandeling van frigiditeit

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.11.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

De behandeling van frigiditeit is het herstel van seksuele functies bij vrouwen. Laten we eens kijken naar de meest populaire en effectieve manieren om frigiditeit te behandelen met alternatieve medicijnen, medicijnen en andere methoden.

Frigiditeit is seksuele disfunctie, die leidt tot een afname van het libido, seksuele begeerte, seksuele sensaties en orgasme bij vrouwen, dat wil zeggen seksuele verkoudheid. Soms leidt frigiditeit tot complete onverschilligheid en afkeer van seksuele gelukzaligheid. In een vrouw met frigiditeit veroorzaakt geslachtsgemeenschap geen positieve emoties, maar eerder sensueel ongemak en afkeer. Frigiditeit kan waar en denkbeeldig zijn.

 • Echte seksuele kilte - is uiterst zeldzaam, slechts 5-7% van de vrouwen. Pathologie ontwikkelt zich tegen de achtergrond van aangeboren complicaties bij infantilisme en seksuele gevoeligheid. Dit type ziekte is een complete seksuele onverschilligheid en seksuele afkeer. Maar ondanks dit flirt een vrouw met mannen en wil dat ze het leuk vinden.
 • De denkbeeldige frigiditeit ontstaat tegen de achtergrond van psychologische en fysiologische problemen. De ziekte ontwikkelt zich door een combinatie van microsociale, somatische en mentale factoren. Seksuele verkoudheid kan optreden tegen de achtergrond van endogene psychose, psychopathie.

Regelmatig dicteert frigiditeit stress, vermoeidheid, hormonale stoornissen, gynaecologische en endocriene stoornissen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste factoren die de ontwikkeling van frigiditeit veroorzaken:

 1. Psychologisch trauma en pijn tijdens geslachtsgemeenschap (slijtage, ongelukkige seksuele ervaring en anderen).
 2. Alcoholmisbruik en andere slechte gewoonten die een negatief effect hebben op het zenuwstelsel en de psyche.
 3. Fysieke afkeer van de seksuele partner, angst voor publiciteit van geslachtsgemeenschap of ongeplande zwangerschap.
 4. Emotionele onthechting tijdens geslachtsgemeenschap, depressie, angst, nadruk op orgasme en gebrek daaraan.

De ontwikkeling van frigiditeit veroorzaakt neurohumorale stoornissen, dat wil zeggen schade aan hersenstructuren, ovariële disfunctie en schade aan het zenuwstelsel. Dit verergert de schending van gevoeligheid, seksuele sensatie en orgasme. Seksuele kilte kan tijdelijk of permanent zijn. De ziekte heeft verschillende vormen, laten we ze in meer detail bekijken.

 • Retardacionnaâ

In dit stadium is frigiditeit tijdelijk, wat gepaard gaat met vertraging, dat wil zeggen een vertraging in seksueel verlangen. Elke vrouw heeft individuele vaardigheden om een orgasme te ervaren.

 • symptomatisch

Deze fase wordt gekenmerkt door het feit dat frigiditeit zich manifesteert als een symptomatologie van de onderliggende ziekte. Met de eliminatie en behandeling van de ziekte, gaat de symptomatologie van seksuele kou voorbij.

 • psychogene

De ziekte wordt veroorzaakt door remming van seksuele functies vanwege bepaalde mentale factoren. Het kan een afkeer zijn van de seksuele partner, wrok, seksuele onvolwassenheid, depressie en vele andere redenen. Constante ervaringen van psychotraumatisch karakter in de beginstadia vertragen de seksuele begeerte en leiden vervolgens tot frigiditeit.

 • grondwettelijk

Frigiditeit wordt veroorzaakt door aangeboren insufficiëntie van psychoseksuele functies. Er zijn mensen die vanaf de geboorte geen muzikaal oor hebben en er zijn vrouwen met aangeboren frigiditeit. Zulke patiënten kunnen absoluut gezond zijn, een gezonde levensstijl leiden, normale geslachtsklieren hebben, goed ontwikkelde geslachtskenmerken en het vermogen om moeders te worden. Met deze vorm van frigiditeit kan een vrouw alleen medische hulp zoeken als ze seksuele bevrediging en orgasme wil ervaren.

Elk van de vormen van frigiditeit vereist een zorgvuldige diagnose en medisch toezicht. Ondanks seksuele kou kunnen koude vrouwen uitstekende moeders zijn en het gezin gelukkig maken voor een geliefde en familieleden. Dit alles wordt bevestigd door tal van observaties.

Behandeling van de frigiditeit van de vrouw

Behandeling van de frigiditeit van een vrouw begint met de diagnose van de ziekte, want deze vrouw ondergaat een gynaecologisch en psychologisch onderzoek. Met behulp van enquêtes is het mogelijk om de aanwezigheid vast te stellen van laesies en pathologieën die frigiditeitssymptomen veroorzaken. Omdat seksuele verkoudheid een ziekte is, vereist het een passende behandeling. De belangrijkste regel van behandeling is de wens van een vrouw en het besef dat therapie tijd kost. Significantie heeft een psychologische bereidheid tot seksueel genot en een vertrouwensrelatie met de arts die de ziekte behandelt.

Er zijn gevallen waarin voor de behandeling van frigiditeit bij vrouwen een verandering in de situatie vereist is. Dus de romantische houding voor intimiteit, mooi ondergoed, muziek is een van de methoden om seksuele verkoudheid te behandelen. Als een vrouw met frigiditeit een seksuele partner heeft, wordt de therapie ook door een man uitgevoerd. Tijdens de behandelingsperiode moet het paar een vertrouwensrelatie, tederheid voor elkaar en liefde onderhouden. Behandeling van de frigiditeit van vrouwen, voorziet in een complex van psychologische, fysiotherapeutische en medicamenteuze methoden.

Behandeling van frigiditeit thuis

Behandeling van frigiditeit thuis omvat het gebruik van kruidenremedies, tincturen en afkooksels. Met behulp van dergelijke methoden is het mogelijk de seksuele gezondheid van vrouwen te herstellen. Laten we eens kijken naar verschillende effectieve recepten voor tincturen en bouillons voor de behandeling van frigiditeit thuis.

 1. Alcoholtinctuur van roze radiola kan worden gebruikt om seksuele koliek te voorkomen. 10-15 druppels tinctuur worden gemengd met een glas warm water en gedurende 3-5 maanden vóór de maaltijd ingenomen. Een dergelijke behandeling helpt de seksuele gevoeligheid te herstellen.
 2. Calendula-tinctuur en Eleutherococcus-extract kunnen binnen een periode van 1-3 maanden 10-20 druppels vóór de maaltijd innemen. Plantaardige tincturen helpen om zich te ontdoen van mentale problemen, die afkeer voor seksuele relaties veroorzaken.
 3. Droge bessen bladeren brouwen, aandringen en gebruiken als een medicinale stimulerende thee. Voor krentenbouillon is het aan te raden een paar lepels honing toe te voegen. Dezelfde eigenschappen hebben gedroogde bloemen van viooltjes.
 4. Thuis wordt de behandeling van frigiditeit uitgevoerd met behulp van alcoholische tinctuur van aralia, een behandelingskuur van 2-3 maanden. Pantocriene tinctuur is een andere medicinale tinctuur, die wordt aanbevolen voor vrouwen met frigiditeit.
 5. Kruidencollectie van bloemen van kamille, hondsroos en brandnetel, giet kokend water en aandringen 2-3 uur. Het wordt aanbevolen om voor elke maaltijd 1/3 kop te nemen.

Geneesmiddelen voor thuisbehandeling worden niet gebruikt. Dit is te wijten aan het feit dat u alleen medicamenten voor medische doeleinden kunt gebruiken. Kruideninfusies, afkooksels en thee, maar ook medicijnen helpen de prikkelbaarheid te vergroten, waardoor je het plezier van seksuele intimiteit en een vol orgasme ervaart.

Voor de behandeling van frigiditeit wordt ook fysiotherapie gebruikt. Deze behandeling verhoogt de bloedstroom naar de geslachtsorganen. Om dit te doen, worden de geslachtsorganen geïrrigeerd met medicinale infusies en afkooksels, soms sedentaire baden met zeezout, modder procedures worden gebruikt. Ondanks het feit dat fysiotherapeutische behandeling thuis kan worden uitgevoerd, kan toestemming hiervoor alleen worden verkregen na onderzoek door een arts.

Wanneer frigiditeit een effectieve therapeutische oefening is, waardoor u inwendige organen van de buikholte kunt ontwikkelen, het lichaam kunt verharden en de spieren van de bekkenbodem kunt versterken. Wees niet overbodig massage procedures stop en aromatherapie. Als frigiditeit psychologische problemen veroorzaakt, dan wordt autotraining gebruikt voor de behandeling ervan. De technieken van autosuggestie kunnen het gevoel van eigenwaarde vergroten, ontspannen en de gemoedstoestand verbeteren.

Elimineer seksuele kou met behulp van afrodisiaca. Om dit te doen, wordt aanbevolen om koninklijke jelly, ginseng en andere natuurlijke pathogenen in het dieet op te nemen. Ook is het noodzakelijk om het lichaam te voorzien van een hoog niveau aan vitamine E. Dit zal de seksuele functies herstellen en vrouwelijke frigiditeit genezen.

Behandeling van frigiditeit door alternatieve middelen

Behandeling van frigiditeit door alternatieve middelen is het gebruik van kruideningrediënten, kruiden en vergoedingen om de seksuele gezondheid van vrouwen te herstellen. Kruidenpreparaten zijn vooral populair in de alternatieve geneeskunde. Laten we eens kijken naar verschillende recepten voor medicijnen en de meest effectieve kruiden die worden gebruikt bij de behandeling van frigiditeit op alternatieve manieren.

 1. Gedroogd kroos klein in poeder gehakt en gemengd met een lepel honing. Het mengsel moet driemaal daags 1-2 g worden ingenomen, voordat het wordt gegeten. De loop van de behandeling is 35-40 dagen.
 2. Het herstel van de seksuele functie van het lichaam kan met de hulp van 1 granaatappel op een lege maag in de ochtend zijn. Granaatappel bevat vitamines en mineralen, die als een soort afrodisiacum werken. En voordat u naar bed gaat, kunt u een paar walnoten eten, want ze zijn rijk aan vetzuren, carotenoïden en vitamines, gunstig voor seksuele functies.
 3. Kruidenthee uit de gedroogde bladeren van zwarte bessen, duindoorn, medicinale balsem, salie, haver, St. Janskruid, rode klaver, calendula en Leonurus brouwsel kokend water en trekken gedurende 15-20 minuten. Kruiden moeten in gelijke verhoudingen worden ingenomen, elk 10 g. Drinkinfusie wordt aanbevolen voor 1/4 kop, voor elke maaltijd, maar niet meer dan drie keer per dag. Het verloop van de behandeling is 1-2 maanden.
 4. Apotheek kamille, rozenbottels, brandnetel en sint-janskruid nemen 25 g. Verzamel het steile kokende water, sta erop 30 minuten, druk en drink voor het eten. Neem infusie nodig 30-60 dagen, een halve kop drie keer per dag.
 5. Om de bloedcirculatie in de geslachtsorganen te vergroten, het libido te verhogen en bij te dragen aan het krijgen van een orgasme, gebruik ginkgo-extract. Je kunt een ggoko kopen voor chemotherapie en 120 mg 1-2 keer per dag nemen. Het medicijn is gecontra-indiceerd voor het innemen van bloedarmoede en gelijktijdig met anticoagulantia.
 6. Om het ontbreken van een oestrogeen hormoon dat vrouwelijke frigiditeit veroorzaakt te herstellen, gebruikt u een vertakte tak. Schep het gras in een glas kokend water, houd 10-15 minuten aan, neem driemaal per dag een kwart kopje. De kuur moet 30 tot 60 dagen duren.

Naast de hierboven beschreven kruidencollecties, worden bij de behandeling van vrouwelijke frigiditeit alternatieve medicinale kruiden gebruikt. Laten we een paar van hen leren kennen.

 1. Haverzaaien - de plant heeft versterkende eigenschappen en heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel. Gras kan worden gebruikt als voedingssupplement of neem 2-3 keer per dag 10-20 druppels tinctuur van haver.
 2. Medicinale verbena - een plantaardig middel versterkt het zenuwstelsel en verlicht effectief stress. Het kan zowel als een tinctuur als als een afkooksel worden gebruikt om seksuele activiteit te stimuleren en te versterken.
 3. Salie - het meest voorkomende kruid voor de behandeling van seksuele disfuncties en zenuwaandoeningen. Sage wordt gebruikt voor de behandeling van gynaecologische aandoeningen, beschadiging van het zenuwstelsel, prikkelbaarheid en depressie. Salie heeft een oestrogene activiteit, die een normaal hormonaal niveau behoudt, verantwoordelijk voor de stoornis van het voortplantingssysteem.
 4. Pepermunt is een uitstekend tonisch en stimulerend additief voor medicinale thee en infusies. Mint kan gedurende een lange periode worden ingenomen om nerveuze aandoeningen en angst te bestrijden.
 5. Gedroogde borage (komkommergras) - de plant versterkt het lichaam, verbetert en normaliseert de bijnier. Het wordt aanbevolen om het kruid in de vorm van thee of bouillon, maar alleen voor 2-3 weken en niet meer te nemen.
 6. Rosemary officinalis is een plant die wordt gebruikt voor de behandeling van vrouwelijke frigiditeit, die wordt veroorzaakt door depressie en zenuwaandoeningen. Kan als thee of als additief voor andere dranken worden gebruikt.

Preparaten voor de behandeling van frigiditeit

Geneesmiddelen voor de behandeling van frigiditeit worden gebruikt voor de behandeling van ernstige vormen van de ziekte en in het geval dat alternatieve geneeskunde en fysiotherapeutische methoden niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. De medicijnen worden voorgeschreven na onderzoek van het organisme van de vrouw naar de aanwezigheid van ziekten die seksuele verkoudheid veroorzaken. Wat betreft hormonale behandeling, voor vandaag wordt deze methode niet toegepast, omdat het veel bijwerkingen heeft. Bovendien geeft hormonale behandeling van frigiditeit niet het gewenste resultaat.

Voor de behandeling van vrouwelijke frigiditeit kunnen geneesmiddelen met mannelijke geslachtshormonen worden gebruikt. Dergelijke medicijnen dragen bij aan een verhoogd seksueel verlangen. Geneesmiddelen beïnvloeden de hersenen en de gebieden die verantwoordelijk zijn voor stimulatie en seksueel verlangen. Maar om een dergelijke behandeling uit te voeren is met uiterste voorzichtigheid noodzakelijk, omdat de medicijnen pathologische nevenreacties hebben.

De meest populaire medicijnen voor de behandeling van frigiditeit bij vrouwen - Tribestan (Tribulustan). Het medicijn heeft een minimum aan bijwerkingen, herstelt hormonale onbalans en beschermt tegen vrouwelijke ziekten. Voor de behandeling van seksuele verkoudheid, is het ook mogelijk om kruidenpreparaten te gebruiken die veilig zijn voor het menselijk lichaam en veilig seksuele functies herstellen. Fytotherapie, autotraining, fysiotherapie en andere methoden, in combinatie met geneesmiddelen voor de behandeling van frigiditeit - een medisch complex dat de seksuele gevoeligheid van vrouwen effectief herstelt.

Behandeling van frigiditeit in tabletten

De behandeling van frigiditeit door tabletten wordt gebruikt als de meest extreme methode om vrouwelijke seksuele gevoeligheid te herstellen. Tot op heden de meest populaire tabletten voor de behandeling van frigiditeit - vrouwen Viagra. Tabletten helpen om te gaan met seksuele kou en de seksuele gevoeligheid te herstellen. Laten we kijken naar populaire en effectieve pillen voor de behandeling van frigiditeit bij vrouwen.

 1. Womenra - de belangrijkste indicaties voor het gebruik van tablets - verhoogde seksualiteit en gevoeligheid. Het medicijn verwijst naar niet-hormonale geneesmiddelen. Tabletten moeten een uur vóór geslachtsgemeenschap worden ingenomen, de dosering van Womenra kan 25 tot 100 mg zijn. Neem dit medicijn niet vaker dan eenmaal per dag in. De belangrijkste contra-indicaties voor het gebruik van vrouwelijke Viagra - de periode van zwangerschap en borstvoeding. Als de doseringsvoorwaarden en bewaarregels niet worden gerespecteerd, veroorzaakt Womenra hoofdpijn, problemen met het cardiovasculaire systeem, aandoeningen van het maagdarmkanaal en andere.
 2. Arginine - het medicijn verbetert de bloedstroom naar de geslachtsorganen en verhoogt de seksuele functies van het lichaam. De werkzame stof van de tabletten is een aminozuur van dierlijke oorsprong, dat onmisbaar is voor het organisme.
 3. Zestra-tabletten verbeteren effectief en versterken de seksuele functie. Het enige nadeel van dit medicijn is dat Zestra bij sommige vrouwen een gevoel van tinteling en verbranding veroorzaakt.
 4. Ginkgo - een tablet van plantaardige oorsprong. Het medicijn versterkt het seksuele verlangen, brengt in de toon het seksuele systeem, verhoogt de bloedstroom naar de geslachtsorganen en perifere bloedvaten. De eigenaardigheid van deze tabletten voor de behandeling van frigiditeit is dat ze een minimum aan bijwerkingen en contra-indicaties voor het gebruik hebben.
 5. Avlimil - een gecombineerd kruidenpreparaat met 11 extracten van verschillende planten. Het medicijn herstelt de seksuele gevoeligheid, verbetert de werking van het zenuwstelsel, helpt het lichaam te verstevigen.

Behandeling van frigiditeit is een complex en langdurig proces dat gericht is op het herstel van de seksuele gevoeligheid. Er zijn verschillende methoden die seksuele disfunctie kunnen genezen. Frigiditeit wordt behandeld met pillen en medicijnen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, fysiotherapie, massage en een combinatie van verschillende methoden op hetzelfde moment. Evalueer de effectiviteit van de behandeling van frigiditeit kan alleen als de vrouw een orgasme ervaren.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.