^

Het punt U

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Point u is een ode uit de erogene zones op het lichaam van een vrouw. Laten we eens kijken waar u bent en hoe u dit goed kunt stimuleren. En ook heel veel zeer nuttige informatie over de overgevoelige zones op het lichaam van vrouwen - punten a en g.

Het vrouwelijk lichaam is bezaaid met veel erogene zones, in de eerste plaats is dit het bekende punt g, dat tot op de dag van vandaag nog steeds wordt betwist. Naast het punt g is er een punt u en zelfs een punt a. Maar dit zijn niet alle gevoelige delen van het vrouwelijk lichaam. De eigenaardigheid van erogene zones is dat, met hun juiste stimulatie, een vrouw een onvergetelijk plezier en orgasme kan ontvangen.

Point u is een zacht erectiel weefsel, dat is bezaaid met zenuwuiteinden. Punt u bevindt zich tussen de ingang van de vagina en de urethra. Je kunt zo'n erogene zone alleen vinden tijdens het baden of douchen. Het gaat niet om masturbatie, eerst moet je het begeerde erogene gebied vinden en begrijpen welke stimulatie je meer plezier geeft, of het nu gaat om zachte aanrakingen of eenvoudig strijken. Nadat u uw u hebt gevonden, kunt u de partner het gevoelige gebied laten stimuleren.

Merk op dat de stimulatie van het u-punt niet altijd eindigt met geslachtsgemeenschap. Heel vaak kan een eenvoudige streling en streling van de vinger een vrouw tot een ongelooflijke opwinding en zelfs tot een orgasme brengen. Omdat het punt dichtbij de clitoris ligt, met de juiste stimulatie, wordt het een nieuwe bron van plezier.

Gua punten

De gua-punten zijn de supergevoelige erogene zones op het vrouwelijk lichaam. Laten we eens kijken naar elk van de punten, hun kenmerken, regels voor stimulatie en locatie.

  1. G - het beroemdste erogene punt. Zone g is voor zowel vrouwen als mannen. Bij vrouwen bevindt het zich op de voorwand van de vagina, 5-6 centimeter diep, en bij mannen in het rectum, tussen de anus en de prostaat. Stimuleer het gevoelige gebied met uw vingers en tijdens het geslachtsgemeenschap. Er zijn speciale poses die je toestaan om g te maximaliseren tijdens seks.
  2. U - in tegenstelling tot de hierboven beschreven erogene zone, minder bekend, maar niet minder gevoelig. Natuurlijk is het punt om u te bellen niet helemaal correct, omdat het een vrij groot gebied vertegenwoordigt. De erogene zone bevindt zich boven de urethra, aan weerszijden ervan. Volgens de resultaten van de onderzoeken is het punt u niet gevoelig in alle vrouwen. Dat wil zeggen, niet elke vrouw geniet van en is opgewonden door haar stimulatie. Point u is een erectiel weefsel dat bezaaid is met zenuwuiteinden. Met de juiste stimulatie van de erogene zone heeft een vrouw een sterke seksuele opwinding en een drang om te plassen.
  3. Punt A is een cluster van gevoelige weefsels in de voorkant van de vagina, tussen de baarmoederhals en de blaas. Een speciale opwinding bij het stimuleren van punt a, vindt plaats op het moment van samentrekking van de weefsels rondom de baarmoeder. Stimulatie van de zone a is mogelijk wanneer de penis de cervix penetreert, ongeveer 3 cm. Op dit punt kan de partner een sterke samentrekking van de spieren van de vrouw voelen en een aanzienlijke bevochtiging van de organen. Als dit gebeurt, is punt a correct gevonden.

De guapunten zijn speciale erogene zones op het vrouwelijk lichaam. Een juiste stimulering van deze punten leidt tot opwinding en onvergetelijk plezier. Maar de hoofdregel van het vinden en stimuleren van, gevoelige gua is vertrouwen in de partner.

U wijst naar vrouwen

Het u-punt bij vrouwen is een weinig bekende erogene zone. Het erotische en opwindende potentieel van het punt werd onlangs bestudeerd door klinische onderzoeken in de Verenigde Staten. De naam, het punt dat u ontving van de Engelse Urethrale plek, dat is het punt van de urethra. Dus, volgens studies, is er een andere erogene zone op het lichaam van een vrouw, met de juiste stimulatie waarvan het mogelijk is om een partner tot een orgasme en een aangename opwinding te brengen.

U bevindt zich buiten de urethra, dat wil zeggen, boven de opening van de ingang van de vagina. Het punt is iets onder de urethra, tussen het en de vagina. Anatomisch wordt het punt u gedefinieerd als de huidklier of in de vorm van het sponsachtige lichaam van het kanaal.

De klieren van de huid zijn vernoemd naar Alexander Skin, die voor het eerst deze erogene zone in de medische literatuur ontdekte en beschreef. Dus, volgens de onderzoeken van de wetenschapper, wordt het punt u kleine vestibulaire (paraurethrale) klieren genoemd of met andere woorden - de vrouwelijke prostaatklier. Punt u bevindt zich overal in het sponsachtige lichaam van het kanaal en is vergelijkbaar in zijn structuur, dat wil zeggen, homoloog aan de prostaatklier van een man. Point u vangt de urethra, de clitoris en de ingang van de vagina. Dit alles suggereert dat, met de juiste stimulatie van het u-punt, een vrouw een gek plezier kan krijgen dat het klassieke vaginale orgasme overtreft.

Waar is het punt u?

Waar is het punt u en hoe is het goed om te zoeken? Allereerst is het de moeite waard om te weten dat het punt of de zone u een speciaal gebied is van zacht erectiel weefsel. Excitatie is te wijten aan het feit dat er op deze site veel zenuwuiteinden zijn. U bevindt zich tussen de ingang van de vagina en de urethra.

De gevoeligheid van u is individueel. Bovendien, voor elk van de eerlijke seks, heeft de zone u zijn locatie. Dus in sommige gevallen bevindt het punt zich in het midden van de urethra, andere liggen dichter bij de ingang van de vagina. Het is van de locatie, de gevoeligheid van het punt u hangt ervan af.

In de regel wordt tijdens de geslachtsgemeenschap het punt u niet gestimuleerd en zelfs niet beïnvloed, dus voor extra stimulatie vereist het aparte aandacht en stimulatie. Om onvergetelijke sensaties te krijgen, kunt u proberen om onmiddellijk aan alle erogene zones te werken. Voor deze doeleinden is de ideale positie ideaal wanneer de vrouw op de top staat en licht naar voren helt. In dit geval is de impact op het u-punt en de vrouwelijke prostaatklier, dat wil zeggen, de huidklier. Bij het zoeken naar een u-punt krijgt een vrouw in ieder geval veel plezier.

Hoe vind je het punt u?

Hoe je het punt kunt vinden, een vraag die veel vrouwen interesseert die nog meer plezier willen hebben van seksuele intimiteit. De zoektocht naar het u-punt is ook interessant voor mannen die op zoek zijn naar meer en meer manieren om hun partner te plezieren. De naam, de erogene zone die u ontving van het Engelse woord urine, dat wil zeggen de urethra of urethra. Een goede stimulatie van het u-punt bevordert de aanmaak van het hormoon geluk van serotonine.

Vind het punt dat u heel eenvoudig bent, hiervoor is het voldoende om de gebieden aan beide zijden van de urethra te stimuleren. Stimuleer je vrouw kan zelfstandig, met lichte aanrakingen en bewegingen van de vingertoppen. Point u kan worden beïnvloed en tijdens geslachtsgemeenschap. Hiervoor moet een vrouw het bekken naar de dijen van de man duwen, zodat de erogene u de penis raakt.

Als je nog steeds aan de gevoeligheid van het u-punt twijfelt, probeer dan de erogene zone licht aan te raken. Merk op dat het punt u de clitoris en de ingang van de vagina vangt. Dat wil zeggen, met stimulatie u kunt u een geweldig klitoraal orgasme krijgen. Het wordt aanbevolen om het punt u op verschillende manieren te stimuleren. Allereerst is het masturbatie, wanneer een vrouw onafhankelijk de gevoeligheid van haar lichaam bestudeert. Het aaien en inleidende strelingen van de partner is een andere manier om het punt u te vinden en plezier te geven.

Orgastische punten gua

Orgastische punten gua - een zone van het vrouwelijk lichaam met verhoogde gevoeligheid. Stimulatie van elk van de punten afzonderlijk en allemaal tegelijk - het is een geweldige kans om de seksuele daad te diversifiëren, seks intenser, opwindender en opwindender te maken. Elk van de orgastische punten is een bundel zenuwuiteinden die zich door het vrouwelijke lichaam verspreiden en een onbeschrijfelijk plezier leveren.

Punt A

Deze erogene zone wordt als tweede beschouwd in gevoeligheid, na g. Het gaat om de voorkant van de vagina, tussen de baarmoederhals en de blaas. Supersensitive a - een cluster van weefsels met zenuwuiteinden, waarvan een vleugje wordt gedragen door plezier en een lichte trilling door het hele lichaam. Met voldoende excitatie en juiste stimulatie van punt a, begint het omliggende weefsel van de baarmoeder te samentrekken.

De echte naam van het punt is AFE (Anterior Fornix Erogenous). De erogene zone werd in 1994 geopend door een gynaecoloog uit Maleisië Chua Chi Ann. Omdat punt a diep in de vagina is, kan het alleen worden gestimuleerd met behulp van een vibrator of tijdens geslachtsgemeenschap. Als het punt wordt gedetecteerd, wordt vet actief toegewezen, wat het naderende genot aangeeft. Heel vaak bereikt zelfs de penis het punt a niet, dus zonder seksspeeltjes kan een vrouw nooit voelen hoe gevoelig haar lichaam is, vooral punt a.

Het punt U

Orgasmisch punt u bevindt zich in de buurt van de urethra bij de ingang van de urethra. Simpel gezegd, het punt u bevindt zich tussen de ingang van de vagina en de clitoris. De erogene zone is verantwoordelijk voor de productie van een vrouwelijk ejaculaat (een vloeistof die vrijkomt tijdens het orgasme en in verband wordt gebracht met een straal). Tijdens stimulatie van de u-zone, drang om te urineren. Dit wordt verklaard door het feit dat met de massage van het punt u onder invloed de huidklieren ook binnenkomen, dat wil zeggen, de vrouwelijke prostaatklier die zich op het sponsachtige lichaam van de urethra bevindt.

Om een orgasme te krijgen, kun je jezelf met je vingers stimuleren of je partner erom vragen. De beste optie om te genieten van de stimulatie van u is cunnilingus, dat wil zeggen stimulatie met de tong. Hiervoor moet de partner zachte cirkelvormige bewegingen maken. Met een orgasme vanaf punt u voelt een vrouw snelle krampen en trillen over haar hele lichaam. Tijdens normale seks, wordt het punt u niet beïnvloed. De erogene zone kan met vingers worden gestimuleerd of een positie gebruiken als de vrouw bovenop is en naar voren is gekanteld. Tussen haakjes, deze positie stelt je in staat om alle orgasmische punten te krijgen en te stimuleren gu a. •

Het punt G

De meest populaire erogene zone is een kleine verzegeling op de voorwand van de vagina. Point g kreeg zijn naam ter ere van de Duitse gynaecoloog Ernst Grafenberg, die het opende en tastte naar een diepte van 5-6 cm achter de urethra en het schaambeen. G, zoals jij - de meest gevoelige erogene zones op het vrouwelijk lichaam. Het punt kan met de hand worden gestimuleerd, waardoor een onvergetelijke sensatie voor de vrouw wordt geleverd of speciale poses worden gebruikt die g tijdens de seks stimuleren.

Maar tegelijkertijd is het punt g niet zo bekend voor de clitoris, en niet veel vrouwen durven op zoek naar de geliefde g. Het meest interessante is dat de g-zone bij mannen is, ze hebben het in de anus, tussen de anus en de prostaatklier. Bij vrouwen is het punt g als een erwt, die tijdens stimulatie opzwelt, terwijl het mannetje lijkt op een kastanje die op een diepte van 4-6 cm in de anus te voelen is. De stimulatie en het plezier van de mannelijke en vrouwelijke g is volledig afhankelijk van het vertrouwen in de partner en de emancipatie, dat wil zeggen, de bereidheid om plezier te hebben.

Stimulatie van het punt u

Stimulatie van het u-punt kan worden uitgevoerd tijdens masturbatie of tijdens geslachtsgemeenschap. Goede opties om deze erogene zone te stimuleren is de missionaire houding, of de pose waarin het meisje bovenaan staat. Maar de meest ideale variant voor stimulatie u is een cunnilingus, dat is massage per taal. Wat kun je anders zo'n kwetsbaar gebied aanraken, zo niet met taal? Bovendien controleert de man dit proces onafhankelijk, waarbij hij zich concentreert op de reacties en wensen van de partner.

Stimulatie van het punt u kan ook gedaan worden met een vinger. Mannelijke vingers spelen een van de beslissende rollen tijdens het aaien en voorintreden en stimuleren elk deel van het vrouwelijk lichaam. Om u met een vinger te stimuleren, is het voldoende om van het puntje van de clitoris naar het begin van de vagina te trekken. Maar duw niet hard op de erogene zone, want in plaats van plezier kan het pijn veroorzaken en weigert een partner om te blijven deelnemen aan dergelijke liefkozingen. De vingerbewegingen moeten zowel verticaal als horizontaal zijn, voor meer plezier kunt u een smeermiddel gebruiken, dat is glijmiddel.

Wat betreft het stimuleren van het punt u met behulp van een taal, deze methode is ingewikkelder dan stimulatie met een vinger, maar het is veel effectiever. Het hele probleem is dat niet alle mannen ermee instemmen om orale liefkozingen te geven aan hun partner. Invloed op het punt dat u ook een seksueel lid kunt zijn. Om dit te doen, kun je de pose gebruiken wanneer de vrouw bovenop is of gewoon het gevoelige gebied met het puntje van de penis streelt.

Het erogene punt u

Het erogene punt u is een gedeelte van erectiel weefsel met verhoogde gevoeligheid. Punt u bevindt zich aan beide zijden van de urethra, iets boven de ingang van de vagina, maar onder de clitoris. In het proces van onderzoek en onderzoekspotentieel u erogeen punt werd gevonden dat gevoelige gebied kunnen stimuleren en vingers tijdens masturbatie, tong of penis strelen tijdens geslachtsgemeenschap.

Omdat het punt u deel uitmaakt van de urethra, dat wil zeggen de urethra, is het niet overbodig om de vrouwelijke ejaculatie terug te roepen. Bij mannen is de urethra bijvoorbeeld het kanaal waarop zich beweegt als zaadvloeistof, dat wil zeggen sperma en urine. Velen denken ten onrechte dat een vrouwelijke urinebuis alleen urine vertoont, maar dat is het niet. Met een krachtig orgasme kan een deel van het schone geslacht een speciale vloeistof uit de urethra toedienen, maar dit is geen urine.

Met de juiste stimulatie van het erogene punt u, raken de huidklieren onder invloed, die een alkalische vloeistof produceren die vergelijkbaar is in zijn chemische structuur met mannelijk sperma. De hoeveelheid van een dergelijke vloeistof kan zijn van enkele druppels, tot 2-4 eetlepels. Met een sterke samentrekking van de bekkenspieren, komt de vloeistof naar voren als een stroom, en een soortgelijk fenomeen wordt squirting genoemd. Het meest interessante is dat een dergelijke manifestatie van volledig genot en een illustratief voorbeeld van het verkregen orgasme, complexen en zelfs ruzies tussen partners kan veroorzaken. Aangezien sommige mannen die niet zijn opgeleid en niet zijn aangeduid in de nuances van vrouwelijk orgasme, spuitend voor een stroom urine.

Orgasme van het punt u

Orgasme van het punt u wordt vaak geassocieerd en vergeleken met clitoraal orgasme. Dit komt door het feit dat tijdens de stimulatie van de urethra en het punt u onder invloed, de clitoris ook binnenkomt. Dit soort orgasme kan door elke vrouw worden ervaren. Bovendien, in de periode na de bevalling, is het orgasme van het punt u en het clitorale orgasme de enige beschikbare manier om de vrouw te bevredigen, aangezien contact met penetratie kan worden verboden.

Maar meestal komt het orgasme van het punt u voor tijdens masturberen. Om een orgasme te bereiken door het punt u te stimuleren, kunt u uw vingers, penis of cunnilingus gebruiken. Om een orgasme te bereiken, kun je speciale houdingen gebruiken, bijvoorbeeld houding 69, wanneer elke partner orale liefkozingen ontvangt. Om u te stimuleren, helpt u de pose wanneer de vrouw bovenop is en iets naar voren kantelt of een andere positie waarin de vrouw of seksuele partner het punt u met haar vinger kan stimuleren. Veel seks therapeuten raden het gebruik van seksspeeltjes aan die je toestaan om je seksleven te diversifiëren en alle erogene punten en zones op het vrouwelijk lichaam uit te werken.

Massagepunt u

Massage van het punt u, dat wil zeggen, stimulatie van een van de overgevoelige vrouwelijke erogene zones moet correct zijn. Allereerst moet je opgewonden zijn, want deze pre-aaien of aaien is geschikt. Het is op dit punt dat een man het punt u begint te masseren. Om de massage de oorzaak van een orgasme te maken, wordt het aanbevolen om de techniek van cunnilingus te gebruiken, dat wil zeggen, het effect op het erogene gebied met de tong. Naast orale liefkozingen kun je je met je vingers stimuleren. Dit kan zowel onafhankelijk tijdens masturbatie worden gedaan als een vertrouwelijke relatie met de partner.

Maar raak niet van streek als tijdens het stimuleren van het punt en het orgasme niet is bereikt of er geen speciale opwindende sensaties zijn verschenen. Elke vrouw is uniek, dus iemand is in staat om een razend orgasme te ervaren door lichte stimulatie van het erogene punt, en voor een ander is een orgasme alleen mogelijk met een volledige geslachtsgemeenschap.

Point u is een van de supergevoelige erogene zones op het lichaam van een vrouw. Stimulatie van dit punt kan een aangenaam gevoel van opwinding en een lang orgasme geven. Er zijn verschillende manieren van stimulatie, die elk het vrouwelijke erogene punt u kunnen onthullen. Het belangrijkste is om niet bang te zijn voor experimenten en om je partner te vertrouwen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.