^

Eondieet: voordelen en contra-indicaties

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 16.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Je hebt besloten om het eierdieet te volgen , maar weet je nog niet zeker of het helpt in de strijd tegen overgewicht of niet? Wilt u alleen het beste kiezen uit de enorme lijst met diëten die letterlijk overal worden aangeboden?

trusted-source[1], [2]

Beoordelingen over het eierdieet en de essentie als geheel

Het is eenvoudig. Het is voldoende om de reviews te lezen en te beslissen wat een eierdieet is. Het ontneemt u niet alleen extra kilo's, maar ondersteunt uw lichaam ook lang in tonus, overtuig uzelf. Het kiezen van dit dieet is het enige dat je vaarwel kunt zeggen, dus het is met extra kilo's. Vind zelfvertrouwen.

Dat het effect van het eierdieet het grootste effect heeft gehad

Het is noodzakelijk om 1,5-2 liter water te drinken (dagtarief). Water kan worden vervangen door kruidenthee, groene thee is een kwestie van keuze. En voor fans van iets sterkers, is er een uitstekende optie - drink zwarte koffie of zwarte thee, maar voeg alleen geen suiker en melk toe.

Als je plotseling constipatie hebt - wanhoop niet, begin dan meer verse groenten te consumeren, ze zullen je helpen. Lees onze aanbevelingen over deze kwestie, ze kunnen u in de toekomst helpen.

Als je maaltijdschema niet op een wonderbaarlijke manier aangeeft hoeveel voedsel je gaat eten, gebruik je een eiwitdieet - eet genoeg.

In het geval dat u het beu bent om eieren te eten - vervang ze dan door vetvrije kwark. Een uitstekend compromis dat het uitwisselingsproces niet schaadt en niet verstoort. In het geval dat u kiest voor een langdurig eierdieet (4 weken), kan er een gevoel van acute honger zijn.

de werking van het eierdieet

Als je honger hebt, mag je salade, wortels en verse komkommers eten. Dergelijk voedsel kan het gebrek aan vitamines in het lichaam perfect compenseren.

De voordelen van het eierdieet

Misschien is het belangrijkste voordeel van het eierdieet de verzadiging van de producten. Het rantsoen is behoorlijk vol en zelfvoorzienend. Het gewicht dat je tijdens het dieet verliest, komt niet erg lang terug, dit feit werd opgemerkt door veel mensen die het effect van het eierdieet ondervonden. Gewichtsverlies is gewoon verbluffend, slechts een maand is het cijfer dramatisch aan het veranderen.

Het ontbreken van recepten, waarmee je bepaalde gerechten kunt bereiden, is alleen goed voor je. Je hebt de mogelijkheid om maximale kracht van je verbeelding te laten zien en zelfgemaakte meesterwerken te maken, waarbij je gewicht verliest. Eierdieet is onmisbaar voor mensen die lijden aan een slechte bloedcirculatie. De lijst met producten is zodanig dat het de bloedsomloop en het welzijn normaliseert.

Wat u moet uitsluiten van het dieet

Groenten, indien gewenst, kunnen koken of eten wat ze zijn, vers. Elimineer de aardappelen. Als je groenten kookt om de smaak te verbeteren, voeg dan zout, smaakmakers, knoflook en uien toe. Voeg geen olie toe.

Geef druiven, dadels, mango's, vijgen en bananen op. Maar de vrucht moet nog steeds het lichaam binnenkomen, omdat je altijd de mogelijkheid hebt om appels of peren te kiezen, maar in het geval dat andere vruchten niet worden aangegeven.

Handige kaas

Zeer nuttig is de opname in het dieet van kaas met een vetgehalte van 16-17%, kaas kan worden vervangen door vetvrije kwark. Dit is een natuurlijk product dat de hoeveelheid calcium zal verhogen, naast dat veel mensen zoals kaas. Dus waarom niet eten wat je wilt. Het dieet zou zijn eigen vreugde moeten hebben.

Na het einde van het dieet - vermijd voedingsmiddelen met geraffineerde suiker. Het is beter om vlees te eten met een minimaal vetgehalte, behalve lamsvlees. En het allerbelangrijkste: begin altijd het dieet met het menu Maandag, ongeacht wanneer je in feite op de kalender bent begonnen.

Contra-indicaties voor dieet

Er zijn momenten waarop mensen geen overtollige eieren tolereren, een dieet beginnen, allergische reacties kunnen optreden. Voordat u met het volgen van het eierdieet begint, moet u uw arts raadplegen.

trusted-source[3], [4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.