^

Monodiets

Mono-diëten zijn een geweldige en zeer eenvoudige manier om gewicht te verliezen in een zeer korte tijd. Dit is een kans om gewicht te verliezen met behulp van een enkel product. Gebruik bijvoorbeeld alleen boekweit in het dieet, alleen kefir of alleen appels. Maar weet u wat er verkeerd zou kunnen zijn voor uw mono-dieet?

Uit welke producten kan ik kiezen en waar moet ik me afmelden? Hoe bereid je de gerechten die je gebruikt voor een monodieet? Welke sensaties wachten op u tijdens het proces van afvallen en hoe lang zal het resultaat worden verholpen? Lees voor deze en andere vragen de antwoorden in onze sectie "Monodiettes"

Dieet op groene thee

De opname van groene thee in het dieet helpt om deze ontberingen gemakkelijk te doorstaan, kracht en prestaties te behouden en het lichaam aan te vullen met de nodige voedingsstoffen. Als we daarom vragen of groene thee mogelijk is tijdens een dieet, zeggen we met vertrouwen "Ja".

De eerste week op het dieet "Maggi"

Het Maggi-dieet is gebaseerd op het principe om vet en koolhydraten uit het dieet te verwijderen. De nadruk ligt vooral op de consumptie van eiwitten die in eieren of in kwark zitten.

Curd-versie van het Maggi-dieet: beoordelingen en resultaten

De voormalige premier van Groot-Brittannië, Margaret Thatcher, wordt gecrediteerd voor het doel van dit voedselsysteem. Of zij het heeft gebruikt is onbekend, maar na de dood werd haar papieren gevonden.

Dieet "The Seven Petals": recepten van gerechten, getuigenissen en resultaten

Het probleem van overgewicht is urgenter dan ooit. Sommigen willen modelstandaarden halen, anderen worden daartoe gedwongen. Dat is de reden waarom verschillende voedingssystemen zijn ontwikkeld voor vetverbranding.

Dieet op kool: beoordelingen en resultaten

Kool, die een eervolle plaats op de tafels van veel mensen inneemt, is niet alleen smakelijk en nuttig, zoals de meeste groenten. Het kan gemakkelijk worden gekookt, gemarineerd en zuur, vers worden gebruikt.

Recepten voor dieet op afslankkool

Een betaalbaar en gemakkelijk kooldieet wordt genoemd, dus daarom is het de bedoeling dat deze groente het hoofdingrediënt wordt van alle gerechten. Het kan worden gegeten, in combinatie met andere plantcomponenten, zoveel als je wilt, ongeacht soort en variëteit.

Dieet op de poort

Ui is een onmisbaar en favoriet ingrediënt van de meeste gerechten die voor ons gewoon zijn. Het is aanwezig in salades, zonder dat we geen soepen en borsjt bereiden, veel vlees- en visgerechten, taartvullingen, etc.

Maïs stigma voor gewichtsverlies

Maïsstempels zijn lang gebruikt om veel disfuncties van de galblaas te behandelen, bijvoorbeeld cholecystitis, evenals een aantal ziekten van het urinewegstelsel - pyelonephritis, urolithiasis

Nadelen van het eierdieet

Eierdieet wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, omdat bij het op dieet zijn het niveau van cholesterol in het lichaam erg hoog wordt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.