^

Anti-cellulitis rijbroek om af te slanken: hete shapers, vulkaan, artemis

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Overgewicht is een echte gesel geworden in de moderne wereld, het treft meer dan anderhalf miljard inwoners van de planeet. Dit is niet alleen onesthetisch, maar ook een ernstige bedreiging voor de gezondheid, omdat verhoogt het risico op hart- en vaatziekten, stofwisselingsstoornissen, pathologie van het bewegingsapparaat. Veel tevergeefs proberen om gewicht te verliezen, hoewel om zich te beperken tot heerlijk en voedzaam voedsel, om fysieke oefeningen te laden niet iedereen kan. Niet alleen drijft obesitas mensen, vooral vrouwen, tot verschillende radicale maatregelen, maar ook de wens om een model figuur te hebben, om het beeld op glanzende covers te matchen. De droom van deze mensen is één - niets om te veranderen op de gebruikelijke manier van leven, maar tegelijkertijd af te vallen. Is het mogelijk dat in de wereld waar ruimteraketten, computers, verschillende nanotechnologieën zijn ontwikkeld op het niveau van fictie, niets is uitgevonden om een persoon te helpen? Het bleek allemaal hetzelfde voor ons te zorgen, rijbroek en andere producten uit te vinden om af te vallen.

Helpen kulassen je om af te vallen?

Maar helpen kulassen met gewichtsverlies, of is het een andere truc om geld uit de zakken van een consument te persen? Waarop is hun werkingsprincipe gebaseerd? Fabrikanten beweren dat de eigenschap van bruggen om het gewicht te verminderen wordt geleverd door het effect van de sauna. Het innovatieve materiaal waaruit ze zijn gemaakt, wordt neopreen genoemd. Het is zeer elastisch door zijn porositeit, het lichaam neemt elke vorm aan, warmt snel op tot lichaamstemperatuur en versnelt het metabolisme. Dit verhoogt het zweten, overtollig vocht en giftige stoffen komen naar buiten, de elasticiteit en elasticiteit van de huid neemt toe. Het onbetwiste voordeel van de bruggen is hun gebruiksgemak. Je kunt ze thuis, in de sportschool en zelfs op het werk onder een broek of rok dragen. Denk niet dat dit soort kleding alles voor je zal doen. Om een goed en snel resultaat te krijgen, moet je nog steeds toevlucht nemen tot fysieke stress en anti-cellulitis medicijnen.

trusted-source[1]

Rijbroeken voor hete shapers van het gewichtsverlies

Rijbroeken voor afslankende warme shapers verschillen uiterlijk weinig van gewone kleding, zwart met een gele riem en hetzelfde embleem op de broek, hoge taille. Ze zijn zacht en soepel, geschikt voor het dragen op straat, geschikt met sportschoenen en een T-shirt. De afmetingen liggen in een breed bereik van S tot XXXXL. Dus, de kleinste komt overeen met de taille 64-72 cm, de heupen - 86-97 cm, de grootste 101-104 cm en 124-127 cm, respectievelijk. De samenstelling van het materiaal waaruit de rijbroek is gemaakt, bestaat uit 40% neopreen en 30% nylon en polyester. Dit materiaal wordt neotex genoemd en is uniek en innovatief. Verhoging van de lichaamstemperatuur, deze kleren verbranden vetten en leiden tot gewichtsverlies. Om geen ongemak te voelen door de ophoping van vloeistof onder de broek, is er een speciale toplaag die deze absorbeert. Naast deze kwaliteiten wordt door de dichtheid van de bruggen een massage-effect bereikt. Volgens beoordelingen beginnen de resultaten van het dragen van neotex hot shapers na 10 dagen te worden gevoeld.

Rijbroeken om de vulkaan af te slanken (vulkaan)

Onderbroeken voor vermagering Volcano (Vulkan) aanvoelt rubberen beeld van het product, maar in feite het weefsel bestaat uit drie lagen: de buitenste - nylon lycra, tussenliggende - neopreen, sluiten - termoselya. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, zodat de broek strak op het lichaam past en niet bengelt. Lichamelijke activiteit verhoogt het zweten en verbranden van vetten, evenals het gebruik van anti-cellulitis medicijnen, dus verwacht een snel effect, je moet nog steeds belasten. Voor vrouwen die veel te doen rond het huis, de vulkaan en broek zonder een sportschool te helpen zich te ontdoen van de extra kilo's en hun eigendommen afslanken om het moreel te verhogen en zal voelen als een echte vrouw.

Rijbroek voor gewichtsverlies artemis (artemis)

Rijbroeken voor artemis artemis (artemis) zwart, in het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, behoort 95% tot neopreen, 3% - nylon en 2% - katoen. De structuur van de stof is drielaags. De binnenste katoenen coating voorkomt dat de huid wrijft en irriteert. Aan de zijkant zit een ritssluiting, een hoge riem, die het mogelijk maakt om de buik aanzienlijk te verminderen. De maximale grootte is XXL, wat overeenkomt met 50-52, hun lengte is 33 cm. De combinatie van het dragen van bruggen met anti-cellulitis gels en sportoefeningen zal hun effectiviteit verbeteren, maakt de huid soepel en soepel.

trusted-source[2], [3]

Rijbroeken voor het afslanken van lytess

Het voordeel van de brug voor het verliezen van gewichtslulte is dat zij, zoals fabrikanten weten, twee soorten capsules naaien met cosmetische producten, die, wanneer ze worden gedragen, hun inhoud afgeven, en helpen om gewicht te verliezen. Sommige microcapsules werken onmiddellijk, andere - gedurende de hele cursus, gemiddeld 20 dagen berekend. Bovendien worden de vezels van het weefsel op een speciale manier gemaakt, die lijkt op bijen in vorm, wat het effect van massage oplevert. Onder de billen wordt de stof over het hoofdlichaam genaaid, waardoor steun wordt gecreëerd voor dit deel van het lichaam. In de liesstreek wordt een ander materiaal gebruikt waardoor stoffen uit de capsules niet in deze zone dringen. Het lijkt erop dat de fabrikant van het bedrijf tot in het kleinste detail heeft doordacht, het veroorzaakt vertrouwen.

Hotex

Rijbroeken voor afslankhalleeks (hotex) behoren tot de categorie van thermisch ondergoed, dat onder de buitenkleding wordt gedragen, en voor training in de sportschool worden ze gedragen onder een sportbroek. Deze rijbroek heeft een speciale impregnatie en versterkt hun actie. Bij het dragen voelt het warm aan, tijdens het koude seizoen is het goed verwarmd. Lichamelijke belastingen maken het mogelijk om het verwachte effect te versnellen.

Rijbroeken voor het afslanken van lichtgewichten

Het materiaal van de afslankbruggen lichtgewichten bestaat uit 10% nylon, 90% neopreen. Corrigeer de lijn van dijen, billen, helpen om overtollige kilo's te verliezen. Gepresenteerd door het volgende dimensionale rooster: S, M, L, XL, aan de zijkant bevindt zich een ritssluiting. In de reviews worden vrouwen gewaarschuwd voor de kleine omvang van een broek. Om betere resultaten te bereiken, hoeven ze niet alleen thuis te dragen, maar ook om te sporten.

Gezanne

Rijbroeken voor afslanken gezanne zijn anti-cellulitis met het effect van de sauna. Drie-laags stof broek zorgt voor de terugtrekking van overmatig vocht uit het lichaam, het elimineren van cellulitis, het versterken van de toon van de huid. De tussenlaag van de rijbroek is van katoen, waardoor het zweet goed wordt opgenomen, er geen schade aan de huid is tijdens wrijving, allergieën. De middelste laag is gemaakt van neopreen, wat een thermisch resultaat oplevert en de luchtcirculatie niet hindert. De buitenste laag is een lycra, waardoor de broek er geweldig uitziet.

Deluxe kamer

Een serie anti-cellulitis rijbroeken voor deluxe gewichtsverlies is ontworpen met behulp van een thermisch effect om overtollige vloeistof te verwijderen, en daarmee overgewicht. Deze taak wordt uitgevoerd door een laag neopreen van 2 cm dik. En om zulke kleding te dragen was comfortabel, de binnenste laag van de broek is gemaakt van katoen. Het absorbeert vocht, de huid ademt tegelijkertijd, waardoor de mogelijkheid bestaat om langdurig een broek te dragen. Dankzij een speciale snit worden de spieren in de buik, de dijen gesteund en bovendien hebben ze een gunstig effect op de bloedsomloop. Contra-indicaties kunnen zijn huidirritaties en andere epidermale aandoeningen.

trusted-source[4]

Rijbroek voor afslanken alef

Broeken afslanken alef elimineren cellulitis, stimuleren de bloedsomloop via micromassagestelsel verminderen varicose manifestaties, waardoor het effect van een sauna, waarbij de huid ademen door de tussenlaag met neopreen setchastuyu structuur.

trusted-source[5], [6]

Lanaform

Rijbroeken om af te slanken lanaform zijn gemaakt van drie lagen weefsel. Aan de buitenkant, 100% polyester, dat het product een goede uitstraling geeft, kreukt niet en droogt snel. De binnenste laag is natuurlijke latex, hypoallergeen, elastisch en aanscherping, waardoor tijdens de beweging de heupen, benen, buik masseren. De voering van 79% katoen kleeft aan het lichaam, de rest is van polyester. Net als andere rijbroeken voor gewichtsverlies, wordt het grootste effect bereikt tijdens het sporten. Voorzijde heeft een handige ritssluiting. Interne naden zijn netjes, ondanks de strakheid van het lichaam, is er geen ongemak. De effectiviteit van de bruggen is gebaseerd op het verwarmende effect.

Contra

Thermowells hebben hun eigen contra-indicaties. Ze kunnen niet worden gebruikt voor huidziekten, pathologieën van de bekkenorganen, tumoren, spataderen, zwangerschap, stoornissen in het werk van het hart. Het dragen van een broek voor borsten wordt niet meer dan 2-3 uur aanbevolen, anders kan er sprake zijn van zweten en irritatie van de huid. Koop ze niet voor een kleiner formaat voor een beter effect, zodat er geen overmatige compressie van de vaten en organen van het bekken optreedt.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11], [12], [13]

Intrekbare compressie rijbroek voor gewichtsverlies

Alle bovengenoemde rijbroeken hebben, naast het effect van de sauna en micromassage, een derde soort effect op het lichaam, effectief om overtollig gewicht te verliezen - het is trekken of compressie. Hun ondersteunende eigenschap vermindert de fysieke belasting van de gewrichten en ligamenten, ze worden gedragen na trauma's en operaties, met spataderen. Borst piercing rijbroeken knijpen niet alleen het lichaam, ze zijn gemaakt op een zodanige manier dat er aan de onderkant meer dan boven wordt getrokken, om geen spataderen te provoceren. Dit wordt bereikt door een speciale vervlechting van vezels.

Heren rijbroek voor gewichtsverlies

Producenten zorgden niet alleen voor vrouwen, maar ook voor de sterke helft van de mensheid. Er zijn neopreen rijbroeken voor heren om af te vallen. Ze bieden de mogelijkheid om af te vallen, het lichaam duidelijke contouren te geven, blessures tijdens sporten te voorkomen, de gevolgen ervan te weerstaan en zijn zeer comfortabel om te dragen. Naast kleding voor sport zijn er ook rijbroeken en voor dagelijks gebruik.

Beoordelingen van kopers en artsen

Na het analyseren van de feedback van kopers en artsen, kunnen we de volgende conclusie trekken. Alle consumenten die bruggen of andere vormen van afslankende broek, verdeeld in twee kampen geprobeerd: zij die het nodig vond om de fysieke inspanning om het doel te bereiken te maken en kreeg de verwachte, en degenen die zijn hoop alleen op kleding geplaatst en was teleurgesteld. Het nummer van de eerste is veel groter. Toch is de rol van de mens in veel processen nog niet tot nul gereduceerd, en fysieke arbeid vereist niet alleen een bepaalde inspanning, maar ook bevrediging.

Voor de opmerkingen van de artsen is terughoudendheid typisch, verbonden met de onzekerheid in de kwaliteit van de grondstoffen die voor dergelijke kleding worden gebruikt, omdat neopreen een kunstmatig rubber is, waarop allergieën kunnen voorkomen. Zonder een kwaliteitscertificaat voor hem en de materialen waarmee hij wordt verwerkt, kan men niet met zekerheid zeggen over zijn veiligheid. Artsen waarschuwen ook voor langdurig dragen van dit slipje, tk. "Sauna-effect", de belangrijkste troefkaart van neopreenproducten, kan niet lang duren vanwege schade aan de gezondheid. De sauna wordt eenmaal per week met kleine tussenpozen bezocht door zijn fans. Het constante compressie-effect is ook onaanvaardbaar. Hij breekt de lymfestroom, knijpt niet alleen de huid en het vet, maar ook de inwendige organen. Artsen raden ten zeerste aan voor het kopen van bruggen, shorts, leggings, riemen en andere dingen gemaakt van neopreen, een arts te raadplegen, vooral die met verschillende pathologieën

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.