^

Hoe te experimenteren met een bikini

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Sexy ondergoed, zoals een bikini, is echt belangrijk voor de liefde. Je kunt op verschillende manieren met bikini's experimenteren om er in bed brandgevaarlijk en sexy uit te zien. Wat kan seksueel entertainment zijn met een bikini?

trusted-source[1], [2]

Spelen met felle kleuren

Als u op het strand of in het zwembad bent, in een van de aangename resorts of in het hotel, moet u verschillende lichte bikinis van verschillende kleuren kopen. En dan zullen alle visies alleen voor jou geklonken zijn. Bikini is een verbazingwekkend iets. Het kan je meer seksueel en ontspannen maken.

Verschillende kleuren, zo bewezen psychologen, beïnvloeden de menselijke psyche op verschillende manieren. Bikini Black is ongelooflijk verleidelijk. Bikini rode kleur kan direct dierlijke passie ontbranden. Een witte bikini is een belichaming van onschuld, maar wie weet wat een duivel verborgen kan worden achter het beeld van een gehoorzaam meisje.

Vuur en bikini

Weekends die u kunt doorbrengen in luiheid en gelukzaligheid als u uw eigen schema volgt. Schik jezelf en hem op een luie zondag, vooral romantisch het lijkt in de middag. Met behulp van bikini kun je gewoon verveling uit de weg gaan. Hoe? Het is heel eenvoudig. Noem hem op een shish kebab of grill, die in een bikini wordt gekookt. Vuur en een meisje in een bikini zijn een droom van elke man die onmiddellijk uit de achterbuurten van zijn brein komt, oud en dierlijk. Je nacht zal onvergetelijk zijn - en dat allemaal dankzij experimenten met een bikini.

trusted-source[3], [4]

Benader de bikini creatief

Een meisje in een huis in een bikini en een haarspeld is een andere manier om met deze 'outfit' te experimenteren. Je kunt je langzaam uitkleden voor je vriendje, haar losmaken onder de haarspeld ... Geen aandacht aan hem schenken. Zorg ervoor dat, op dit moment van je sexappeal, elke sterijdunst beneveld is. Kijk hoe hij reageert - misschien worden deze momenten de helderste in je leven.

trusted-source[5]

Blaas zijn hersens op

Als je je vriendje een aangename verrassing wilt geven of zijn hersens wilt laten smelten, stap dan in de bikini naar de spiegel en neem een paar foto's. Maak de linten van de top van de bikini los en vraag op dit moment om een foto van jou te maken bij de spiegel. Of neem zelf een foto op het moment dat u de linten van de beha of het slipje losmaakt en verzend deze naar zijn mobiele telefoon met wat warme tekst.

Bikini en ijs

Bikini - het zijn niet alleen kleding, maar de mogelijkheid om bloot te leggen, niet bloot te leggen. Als je in de hitte bent, trek je een bikini aan en vraag hem je open lichaam te masseren met ijsblokjes. Laat je man observeren wat deze kubussen op je lichaam doen veranderen. Raad eens hoe deze ijsmassage kan eindigen.

trusted-source[6]

Bikini - meer dan kleding

Bikini - kleine stroken weefsel op uw borst en dijen. Maar het zijn niet alleen kleding. Als je graag speelt en experimenteert, gebruik dan een bikini en maak je seks onvergetelijk.

trusted-source[7]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.