^
A
A
A

Wetenschappers hebben verteld hoe je de duur van een erectie kunt verlengen

 
, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 22.11.2021
 
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

27 September 2012, 09:00

De wetenschapper is zich al lang bewust van de biochemische factoren die een erectie van de penis veroorzaken, maar tot nu toe zijn ze een mysterie gebleven voor de factoren die dit ondersteunen.

Een team van wetenschappers van de Johns Hopkins University ontdekte dat erotische fantasieën en irritatie van erogene zones een erectie veroorzaken, maar levert stikstofmonoxide I, dat wordt vrijgemaakt uit de zenuwuiteinden van de penis. Deze stof verhoogt de bloedstroom naar het genitaal en leidt tot zwelling van de weefsels. De duur van deze erectie duurt echter maar een paar seconden. Deze ontdekking werd tien jaar geleden door wetenschappers gedaan.

Toen hadden de specialisten een vraag hoe de erectiele functie wordt gehandhaafd en hoe de duur ervan kan worden verlengd.

Wanneer een man wordt bezocht door seksuele fantasieën of hij ziet een mooi meisje, de hersenen stuurt signalen naar klieren in de productie van testosteron, maar degene die het doet het bloed, activeert de chemische processen die de biologische mechanismen die, als ze zijn gemakkelijker te identificeren, de zogenaamde klep te regelen.

Door deze klep te openen, wordt het mannelijke orgaan gevuld met bloed en wordt er een erectie verkregen. De kwaliteit van de erectie is afhankelijk van het werk van deze klep - hij is degene die levert wat aan het einde van alle biologische processen wordt verkregen - sabels of zachte watten.

"We wisten al dat stikstofmonoxide I, geproduceerd in zenuwuiteinden, een erectie veroorzaakt door de spieren te ontspannen waardoor bloed de penis kan vullen," zegt co-auteur Dr. Arthur Brunette.

Deelnemers aan het experiment van wetenschappers waren muizen en ratten. De specialist slaagde erin vast te stellen dat de oplossing van dit mysterie ligt in de werking van stikstofmonoxide I, dat bloedvaten afscheidt.

"In de loop van het onderzoek hebben we vastgesteld dat de fysiologische mechanismen van erectie kunnen worden vergeleken met het werk van een auto. De bestuurder kan niet zomaar het contact inschakelen en weggaan. Voor beweging is het nodig om het gaspedaal in te drukken en vast te houden, "zegt Dr. Brunette.

Wanneer een man de eerste golf van opwinding voelt, leiden de zenuwuiteinden van het geslachtsorgaan tot actieve beweging van de bloedvaten, die op hun beurt de afgifte van stikstofmonoxide I beginnen. Deze verbinding blijft de erectie ondersteunen.

"Wanneer het bloed naar het voortplantingsorgaan stroomt, komt de voorraad stikstofmonoxide I, die zich in de wanden van de bloedvaten bevindt, in actieve actie en is er een nog grotere afgifte", besluit dr. Brunette.

Dit proces is gebaseerd op een verhoogde bloedstroom, onder de druk waarvan de endotheelcellen van de vaatwanden meer stikstofoxide I afscheiden.

Merk op dat seksuele zwakheid een voorbode van hartproblemen kan zijn.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.