^

Het dieetmenu van Xenia Borodina

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Laten we beginnen met het dieet onder de naam: "Borodina's dieet" en terug weg van de voorwoorden.

Plan dieet Borodina - effectief werk aan jezelf

Het dieetmenu van Xenia Borodina

Ontbijt

Neem 's morgens, voordat je begint met het ontbijt, een gram koud water, dan zal je lichaam energie spenderen om het op te warmen. Dus, een bepaalde hoeveelheid calorieën wordt verbrand, dit is belangrijk. Eet dan een boterham en een paar komkommers.

Lunch

Wanneer u met het avondeten begint, heeft u meer keus aan producten. Wat wordt meer divers. Maak van jezelf een groene salade of komkommersalade,. Als er een stemming is, bereid je dan een groentesoep voor.

In de soep kunnen alle groenten zitten, behalve aardappelen. Aardappelen zijn de meest high-calorie groenten (103 kcal in 100 gram aardappelen). Een paar keer per week kun je een kip koken en eten met een salade.

Diner

Het diner is niet heel anders dan het ontbijt. Beperkt tot 2 of 3 komkommers en salade. Overlaad het lichaam niet 's nachts, het is nutteloos.

Kenmerken van het Borodino-dieet

Drink overdag minstens 2 liter water en eet minstens 5 komkommers, maar eet niet te veel. Het is noodzakelijk om niet te lang vast te houden aan een dieet - slechts twee weken. Ksyusha Borodina met dit dieet slaagde erin om gewicht te verliezen met maar liefst 12 kilogram.

Alle gegevens over dit dieet staan op internet, omdat het dieet van Borodino enorm populair is geworden. En we zullen blij zijn als je jezelf overmeestert en versterkt, je lichaam en geest optrekt, met behulp van ons advies.

Afvallen op komkommers met vitamines

Neem het dieet van Xenia Borodina in acht en drink veel water, te beginnen met twee liter. Wij adviseren naast het nemen van vitamines, maar niet in extra voedsel, maar het is raadzaam om vitaminen in apotheken te kopen.

Om de methoden om af te vallen te diversifiëren - doe klysma's elke dag.

Komkommers uit de kas of rechtstreeks uit de tuin?

Komkommers uit de kas zijn minder bruikbaar dan uit de bedden en bevatten in hun samenstelling minder nuttige voedingsstoffen, minder calorieën en minder kalium, waardoor een diuretisch effect optreedt.

Komkommers uit het bed bevatten veel meer vezels en broeikasgassen zijn meestal waterig. Ja, en gemalen komkommers zijn lekkerder, maar we houden van lekkernijen, vooral tijdens het dieet. Kies degene die je het leukst vindt en je maakt de juiste keuze.

Slechts één uitzondering. We adviseren om niet de allereerste oogst van komkommers te eten, ze zijn het meest verzadigd met chemicaliën en nitraten.

Dieet Borodina: luister naar jezelf en je lichaam

Het dieet van Xenia Borodina mag niet langer dan twee weken duren. Anders zal het lichaam gewoon wennen aan lage calorieën en stoppen met het verbranden van vetten. Als je dit dieet leuk vindt, begin dan na twee weken opnieuw.

Strikte maatregelen - een duidelijk resultaat

Wanneer u klaar bent met het dieet, eet dan niet vettig, melig en zoet, of op zijn minst het gebruik van dergelijk voedsel te minimaliseren. Stop met het drinken van alcohol (indien eerder gebruikt), tot aan droge wijn. We raden u ook aan om na 19:00 uur niets te eten, dit kan leiden tot een afbraak van de stofwisseling.

Het dieet van Borodina kan zonder enige twijfel worden toegeschreven aan strikte maatregelen om gewicht te verliezen. Deze methode is het meest geschikt voor dringend gewichtsverlies tegen een bepaalde datum. Maar als u voelt, dan is dit uw keuze - ga je gang! Alles verandert alleen maar ten goede!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.