^

"Echtscheiding" op het dieet Malysheva - pas op voor oplichters!

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 16.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Het dieetmenu Malysheva, tv-presentator van het programma "Gezondheid", dankzij de ontwikkeling waarvan, volgens beoordelingen, gewicht verliezen met ongelooflijke snelheid, is er geen openbare toegang. Er zijn slechts bij benadering versies van dit menu. Met hen zullen we u nu introduceren, evenals met wat gevreesd moet worden wanneer u wordt aangeboden om geld te betalen voor een dergelijk menu.

Malyshevoy dieetmenu: wat te prefereren

Ontbijt - 08.00 uur

Havermout gekookt op water, yoghurt zonder vet en gefermenteerde gebakken melk of yoghurt

Ontbijt - 10.00 uur

Apple (2 stuks), mandarijn (2 stuks). Kies: of appels of mandarijnen.

Lunch - 12.00 uur

Vis, gebakken of gekookt, varkens- of kippenvlees, 1 hardgekookt ei

Middagtussentje - 16.00-17.00 uur

Apple (2 stuks), mandarijn (2 stuks). Kies: of appels of mandarijnen.

Diner - tot 19.00 uur

Salade van rauwe groenten, kefir met nul vetgehalte, hard gekookt ei

Als dit dieet gedurende 4 weken wordt gevolgd, kan het gewichtsverlies aanzienlijk zijn - van 10 tot 15 kg.

Belangrijk voor het verliezen van gewicht!

Weiger zoete baksels, alcohol, meel (behalve zwart of roggebrood) en eet niet teveel. Dan zal het lichaam geleidelijk herschikken om gewicht te verliezen en je verliest overtollig gewicht zonder enige moeite.

Bovendien, normaliseer het werk van hun smaakpapillen, die worden gebruikt om snoepjes, salines en verschillende smaakstoffen in het eten.

Elena Malysheva beveelt ook lichaamsbeweging aan, zodat het voedsel beter kan worden verteerd en opgenomen - dit draagt ook bij tot gewichtsverlies.

Zoals u kunt zien, zijn tips en recepten eenvoudig, het is niet nodig om geld voor hen te verdelen aan iemand die uw verlangen om af te vallen wil verzilveren.

Pas op voor oplichters die geld nemen voor een dieet

Het dieet van Malysheva werd zo populair dat gewetenloze mensen er onmiddellijk geld mee begonnen te verdienen. De essentie van de "scheiding" is dat je naar de site gaat voor gewichtsverlies, of zelfs naar je eigen Skype of ICQ, en een nieuw contact of iemand op de site biedt je de mogelijkheid om een aantal vragen over afvallen te beantwoorden.

Je antwoordt en vervolgens voor jou alsof er een individueel dieet voor Malysheva wordt ontwikkeld. En, zoals ze zeggen, helemaal gratis! Om de functies en menu's van deze individuele benadering van afvallen te leren, wordt u aangeboden om een toegangscode vanaf uw mobiele telefoon te verzenden.

Hier moet u op uw hoede zijn, want wanneer u de code verzendt, kunt u een aanzienlijk bedrag opnemen en waarschuwt u er niet voor!

Stuur geen geld voor een dieet van internet!

Als je dit doet, loop je het risico dat je constant spam krijgt naar je e-mail, telefoon en Skype, dat je je dieet moet verbeteren, dat je een nieuwe individuele ontwikkeling wordt aangeboden, enz.

Je valt actief in slaap met suggesties over individuele dieetontwikkeling, het kopen van de producten die je nodig hebt tegen lage prijzen enzovoort. Het doel van deze berichten is er slechts één: om u niet van kilogrammen te beroven, maar van uw geld.

En mensen die je actief spammen met spam, kunnen zich verschuilen achter de namen van beroemde voedingsdeskundigen, sterren en leiders. De site kan certificaten en licenties worden uitgegeven, maar het verifiëren van de echtheid ervan zal zeer moeilijk zijn.

Nepvoeding Malysheva. Hoe werkt het?

  • Prachtig vormgegeven website met tips om af te vallen
  • Auteurs van diëten met "echte" foto's
  • Verhalen over afvallen
  • Test voor de ontwikkeling van een individueel dieet voor Malysheva (of iemand anders)
  • Suggesties voor de ontwikkeling van een individueel dieet (dit is het grootste gevaar! Hiervoor nemen ze geld, vaak zonder u hierover te waarschuwen)

Volg het redelijke advies dat gratis sites voor u biedt, gespecialiseerd in gezondheid en gewichtsverlies, op tijd overleggen met artsen en niet bezwijken voor de trucs van oplichters.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.