^

Dieet van Borodina

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

In 2011 was er een dieet dat bij bijna iedereen furore maakte. Dieet van Borodina. Na de geboorte begon Borodin dankzij dit dieet er veel aantrekkelijker en frisser uit te zien dan voor de zwangerschap.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Hoe het Borodina-dieet werd geboren

Xenia Borodina was een van de toonaangevende tv-shows "huis-2". Ze zou in ieders gezichtsveld helemaal niet te zwaar zijn geweest. Na de geboorte besloot Xenia alles in haar figuur dramatisch te veranderen, omdat haar gewicht aanzienlijk toenam, wat haar veel zorgde. Het kostte wat tijd om zich aan het strengste dieet te houden, maar het resultaat was niet lang op zich wachten. Dieet Borodina was zeer effectief, waardoor ze 12 kilo overgewicht kon verliezen.

Hoe heeft ze zo'n fantastisch resultaat behaald? Wat deed ze en welke voeding koos ze om af te vallen? Alles bleek heel eenvoudig - een komkommerdieet hielp om afscheid te nemen van overtollig sediment. Het dieet is het meest populair geworden in het afslankthema van dit seizoen.

Wat is het geheim van een dieet?

Hier zullen we het belangrijkste principe bespreken, waardoor iemand zijn adem in houdt en een zeer merkbare verrassing op zijn gezicht ziet. Laat ik beginnen met komkommers en hun uniekheid. Verse komkommers bevatten water met 95-97% van hun totale gewicht.

Niettemin is de resterende 3 procent belangrijke micro-elementen, vitaminen, kalium, macronutriënten en caroteen, die zo noodzakelijk zijn om ons lichaam als geheel te ondersteunen. Het dieet van Xenia Borodina biedt een kans om fantastisch succes te behalen.

Onder internetgebruikers in zeer korte tijd is het een populair en respectabel onderwerp voor discussie geworden.

Komkommers, komkommers, groen en smakelijk

Als je bedenkt dat je met alle diëten een maximum aan water moet consumeren, dan kan het komkommerdieet veilig een leider worden in veel voedingssystemen. Hieraan voegen we toe dat komkommers heel snel worden geabsorbeerd door je maag en organisme in het algemeen. Kalium laat ons hart veel duidelijker en zelfverzekerder kloppen en behandelt het van al onze vitale, niet-gunstige factoren.

De nieren werken beter. Maar jodium, dat overigens ook in komkommers voorkomt, verbetert ons vasculaire systeem en de schildklierfunctie. Dit, geloof me, een aanzienlijk effect van slechts één groente! Vezel verwijdert geaccumuleerd, storend "slecht" cholesterol en maakt de darm stabieler.

Komkommers bevatten veel nuttige en vitale stoffen, maar er is één "maar", komkommers hebben in hun samenstelling maar heel weinig vitaminen. Wij adviseren, in navolging van de voeding van Borodina, om vitamines extra te nemen, in de vorm van tabletten.

trusted-source[6]

Wat is het succes van Borodina?

Wat is het succes van Borodina?

Er zijn verschillende ideeën over hoe je Xenia Borodina kunt opvolgen.

De eerste is dat Borodin zich daadwerkelijk aan het elementaire dieet van Xenia Sobchak heeft gehouden. Xenia at in principe weinig en at bijna niks na 18.00 uur. Xenia nam 4 keer per week meerdere uren deel aan de sportschool.

Het tweede gezichtspunt - het was het komkommer dieet dat Borodin zo sterk beïnvloedde. We kunnen zeggen dat het dieet van Xenia Borodina vanaf de ochtend niet zo ingewikkeld was. 'S Morgens at Xenia een plakje roggebrood en verschillende komkommers. Voor de lunch, noodzakelijk een groentesoep en een komkommersalade, gekruid met plantaardige olie. 'S Avonds at ik dezelfde salade of was ik gewoon tevreden met verschillende komkommers.

Hoe denkt het onafhankelijke publiek over de methode van Borodin?

Laten we zeggen een geheim, Xenia regelmatig uitgeoefend, en dankzij hen was ze in staat om zoveel gewicht te verliezen. Per slot van rekening daalt een normale gemiddelde persoon ongeveer 1 kg per week, als hij zich niet aan het schema houdt, zelfs in de sport.

Massages en verschillende, excuses, medische trucs zijn ook gebruikt om het gewenste effect te bereiken. Over het algemeen proberen ze er niet hardop over te praten. Toen hebben we dat misschien niet gezegd.

Maar als je luistert naar mensen die vasthouden aan het dieet van Borodina, dan begrijp je dat ze erin geslaagd zijn om 5 kilogram per week te verliezen. Het hele geheim is dat de komkommer heel weinig calorieën bevat, omdat het overtollige vet alleen wordt verbrand.

En tot slot - oefeningen nodig

Als je niet alleen snelheid wilt, maar ook de kwaliteit van afvallen - ga sporten. Om uw extra en niet bijzonder felbegeerde gewicht niet terug te geven, sluit u het verbruik van zoet, alcoholisch, fastfood uit. Eet alleen de beste, het heden. Het dieet van Borodina zal je geen spijt bezorgen.

trusted-source[7]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.