^

Liposaktsiya

Liposuctie - bariatrische of cosmetische chirurgie operatief veranderen van de aard van de vetopslag in het specifieke gebied (of meerdere sites) lichaam. Vrouwen kijken meestal naar liposuctie om vetophopingen in de buik, taille, dijen, billen, bovenarm, rug, kuiten, knieën te verwijderen en ga zo maar door. D. Mannen in de meeste gevallen willen vetophopingen in de nek te verwijderen, borst, rug, taille, maag en billen.

Laser liposuctie

Liposuctie is een woord dat bij bijna iedereen bekend is, wat betekent dat vetophopingen in verschillende delen van het lichaam worden verwijderd. Er zijn een aantal behandelmethoden: vacuüm, echografie en andere, maar de meest progressieve is laserliposuctie of lipolyse.

Complicaties na liposuctie op het gezicht en de nek

In de regel zijn, in tegenstelling tot potentieel gevaarlijke complicaties van liposuctie op het hele lichaam, de belangrijkste complicaties van liposuctie op het gezicht en de nek kleine en tijdelijke verstoringen.

Liposuctie op gezicht en hals: postoperatieve periode

Patiënten moeten worden gewaarschuwd voor de natuurlijke postoperatieve veranderingen geassocieerd met liposuctie. De kneuzingen en kneuzingen na gesloten liposuctie zijn veelvoudig en lopen 7-21 dagen door.

Liposuctie techniek op het gezicht en de hals

Liposuctie op gezicht en hals kan op een open en gesloten manier worden uitgevoerd.

Pre-operatieve markering voor liposuctie van het gezicht en de hals

De behoefte aan pre-operatieve markering is te wijten aan het feit dat wanneer de patiënt op zijn rug op de operatietafel ligt, vetophopingen worden verschoven en onzichtbaar kunnen worden.

Hulpmiddelen voor liposuctie op het gezicht en de hals

Voor een succesvolle uitvoering van een operatie is niet alleen de vaardigheid vereist, maar ook de beschikbaarheid van geschikte apparatuur.

Methodologische en fysiologische overwegingen met betrekking tot liposuctie op het gezicht en de hals

De technieken die op het gezicht en de hals worden gebruikt, hoewel zeer vergelijkbaar in techniek met die op het lichaam, zouden moeten verschillen vanwege de eigenaardigheden van de anatomie en fysiologie van deze gebieden.

Indicaties voor liposuctie op het gezicht en de hals

Hoewel het hoofdstuk zich richt op het esthetische gebruik van liposuctie op het hoofd en de nek, kan deze interventie ook worden gebruikt om veel andere chirurgische problemen op te lossen.

Selectie van patiënten voor liposuctie op gezicht en hals

Liposuctie is niet van toepassing bij patiënten met onrealistische verwachtingen of bij patiënten met een teveel aan huid en een kleine hoeveelheid vet.

Algemene principes van liposuctie op gezicht en hals

Lokale obesitas kan worden toegeschreven aan erfelijke factoren, hormonale onbalans, onjuist dieet en gebrek aan lichaamsbeweging.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.