^

Liefde op afstand: 6 redenen om te scheiden

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

De eerste maanden van romantische relaties zijn onbewolkt, gevuld met passie en optimisme. Het lijkt voor liefhebbers dat ze een heel leven voor zich hebben - gelukkig en sereen.

Maar wat als mensen om een of andere reden niet fysiek samen kunnen zijn en een relatie op afstand moeten onderhouden? Sommige paren zijn in staat om alle moeilijkheden te overwinnen, en zelfs kilometers voor hen zijn geen belemmering, maar helaas zijn de meeste van dergelijke bonden van tevoren gedoemd te verdwijnen. Ilive vertegenwoordigt de 10 meest voorkomende redenen die worden voor een relatie op afstand, echte valkuilen, het verbreken van alle hoop en dromen van de realiteit.

Gebrek aan communicatie

Natuurlijk zullen velen zeggen dat mobiele telefoons en Skype-communicatie een uitstekende uitweg zijn, omdat mensen weken en maanden hadden om te wachten op een brief van een geliefde. De technische vooruitgang zal echter nog steeds niet het tête-à-tête-gesprek van een persoon vervangen, vooral als het paar al lang samen is en nu alleen op deze manier moet communiceren.

Fantoom gezamenlijke toekomst

Fantoom gezamenlijke toekomst

De fantoomgewrichtstoekomst is nog een reden waarom liefde in de verte neerstort. Als mensen niet kunnen besluiten om te verhuizen, is het nauwelijks mogelijk om plannen voor de toekomst te maken. Zo'n relatie, wanneer niemand wil toegeven, duurt meestal niet lang.

Verraad of de regels van één stad

Liefhebbers die op een afstand van elkaar staan, blijven trouw ... Of proberen het tenminste te doen. In feite is het niet zo eenvoudig, omdat soms eenzaamheid de overhand heeft en interessante datering soms eindigt, niet alleen met vriendschap ...

Trust

trust

Als je op dit moment gewoon een relatie onderhoudt met een geliefde op afstand, denk dan na het lezen van de vorige paragraaf na over de loyaliteit van de geliefde. Onredelijk vertrouwen in een partner kan de relatie echter in gevaar brengen en ze uiteindelijk volledig vernietigen. Het is zelfs onwaarschijnlijk dat u zult weten of iemand u verandert of dat u trouw bent. Hetzelfde kan gezegd worden over gewone relaties. Naast elkaar, kunnen mensen niet eens vermoeden dat hun helft een stormachtig leven leidt aan de kant. Daarom is het onwaarschijnlijk dat wantrouwen en constante hersenspoeling je helpen sterke relaties op te bouwen.

trusted-source[1]

Hoeveel kost liefde?

Hoeveel kost liefde?

Mensen die op afstand van elkaar zijn proberen elkaar zo vaak mogelijk te ontmoeten, wat natuurlijk geld vereist. Reizen met de trein, bus, auto of vlucht in een vliegtuig, evenals het betalen van telefoonrekeningen - dit alles kan dienen als extra factoren die uiteindelijk een romantische relatie in een constante berekening van de kosten van liefde veranderen. Veel paren verschillen vaak om financiële redenen.

Het leven gaat door

Het leven gaat door

Wanneer er geen andere uitweg is en de omstandigheden niet kunnen worden veranderd, zijn relaties op afstand de enige uitweg. Het kan niet gezegd worden dat absoluut alle paren gedoemd zijn te mislukken, odako velen kunnen een lange scheiding niet weerstaan en worden emotioneel afstandelijk. Maar zelfs als die dunne draad die mensen met elkaar verbindt, dreigend strak staat en scheurt, kunnen serieuze veranderingen niet worden voorkomen als de relatie duur is en het niet alleen liefde is.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.