^

10 manieren om een intiem leven te verbeteren

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Als er in de intima absoluut geen plaats is om te groeien en seks geen leuke gebeurtenis is geworden, maar een saaie taak, diversifieer het dan met behulp van deze eenvoudige tips. Wat zijn de 10 beste manieren om seks te diversifiëren?

10 beste manieren om seks te diversifiëren

trusted-source[1], [2]

Raad nummer 1. Seksuele dating toewijzen

Als een paar elkaar jarenlang ontmoet of samenleeft, moet je vergaderingen plannen die noodzakelijkerwijs eindigen in seks. De achtergrond voor seks betekent veel. Als het niet alleen maar een driehoek is: als je in de slaapkamer bent ondergedompeld en uitgekleed, wordt seks veel romantischer en aantrekkelijker. Ga naar het park voor een wandeling, een carrousel, een reuzenrad of motorfietsen, dineren in een restaurant en vervolgens seks hebben. Het zal je veel meer romantische sensaties brengen dan in een normale omgeving. Als wat je doet vóór seks, zowel plezier brengt, dan zal seks zelf veel meer emoties veroorzaken.

trusted-source[3], [4], [5]

Raad nummer 2. Breng van tijd tot tijd de nacht niet thuis door

Vreemd advies, maar het werkt honderd procent. Betaal daarvoor minstens één keer per twee weken middelen. Om seks te hebben, niet in de vertrouwde omgeving van je eigen slaapkamer, maar in een hotel of bij een vriend van de vriend. Ja, kleine romantische opties die je intieme leven diversifiëren. Volgens psychologen is de beste ervaring in seks degene die koppels nu krijgen, niet gisteren of morgen. In een ongebruikelijke situatie worden de hersenen uitgeschakeld en stoppen ze met nadenken over wat je thuis zou denken - zoals 'de kraan opknappen' of 'de kinderen kalmeren'.

Voor degenen die al lang samen zijn, is het goed om de situatie van tijd tot tijd te veranderen. Het beste van alles is dat dit gebeurt op een plaats die geen herinneringen bevat aan uw samen doorgebrachte tijd. Nieuwe sensaties in het dagelijks leven - nieuwe sensaties in seks. Ze kunnen de slimste in je leven zijn ...

trusted-source[6], [7]

Raad nummer 3. Verander het ontwerp van uw slaapkamer

Een en dezelfde agent kan lang saai zijn, zeggen seksuologen. Uw gebruikelijke slaapkamerinterieur kan zowel worden dichtgeknepen, zelfs als u er in grote spiegelplafonds en een romantisch half licht voor zorgde. Verander het ontwerp van uw slaapkamer kardinaal. Pastelkleuren worden bijvoorbeeld vervangen door fel rood of geel. Deze simpele zet kan veel veranderen aan je seksuele gevoelens.

Als je geen volledige coup plant, verander dan de aangename dingen naar het hart en lichaam. Leg een nieuw zijden ondergoed, steek een kaars aan en koop een mooie waaier. Deze kleine veranderingen op het eerste gezicht zijn in staat om het interieur volledig te transformeren en de sensaties meer verzadigd te maken.

En nog een advies over de slaapkamer - haal alles eruit wat geen betrekking heeft op seks en rust: kinderspeelgoed, boeken, onnodige kleding.

trusted-source[8]

Tip # 4. Biecht op jezelf in je seksuele fantasieën

Veel mensen leven op een zeer oude leeftijd en geven niet toe aan zichzelf (om nog maar te zwijgen van de partner), wat ze eigenlijk willen in seks. Natuurlijk zal het saai worden als je van dag tot dag dezelfde missionaire positie in dezelfde slaapkamer beoefent. Wees daarom dapper en beantwoord elkaar de vragen: "Wat zou je willen veranderen in onze seks met jou?"

U kunt een volledig onverwacht antwoord krijgen, om nog te zwijgen van het feit dat u zelf kunt toegeven aan onverwachte dingen. Alleen al de gedachte dat je seksuele fantasieën binnenkort in vervulling zullen gaan, zal je al opwarmen en seks intenser maken.

Een bespreking van deze fantasieën met je partner (partner) zal nieuwe notities aan je seks brengen.

Tip # 5. Vraag wat je partner echt wil van seks (partner)

Misschien hebt u deze helft van deze eenvoudige maar moedige vraag nooit gesteld. Dat is waarom je niet weet wat de echte seksuele verlangens zijn van je partner (partner). En misschien vallen ze volledig samen met je seksuele verlangens, waarin je jezelf niet hebt toegegeven, en zelfs je partner - nog meer?

En wist je dat een van de meest voorkomende paren bij het verwijzen naar een seksuoloog is dat één kant van seks veel actiever of passiever is dan de andere. Mannen en vrouwen klagen over elkaar dat een van hen meer geïnteresseerd is in seks dan in de ander. Vandaar de discrepantie van intieme verlangens. En wanneer een persoon interesse in het proces verliest? Wanneer alles fout gaat, zoals hij wil. Eerlijk gecommuniceerd kan veel worden gecorrigeerd.

Raad nummer 6. Leer voortdurend iets nieuws in seks

Als je dit niet doet, zal monotonie in het intieme heel snel stuiteren, zelfs met grote liefde. Lees de literatuur, koop CD's met nieuwe methoden van seks, verander je ondergoed. Probeer role-playing games - kortom, voortdurend experimenteren. Dit geeft helderheid en nieuwheid aan uw seksuele relaties.

Veel stellen zijn bang voor de minste veranderingen in het seksleven. Maar je moet het gewoon proberen - en je kunt een geheel nieuwe planeet van gewaarwordingen openen.

trusted-source[9]

Raad nummer 7. Geef jezelf toe in je seksuele problemen

Je kunt niet naar ze zwaaien en de moeilijkheden in seks negeren. Als je het de hele tijd doet, is de kwaliteit van seks sterk verminderd. Als dit medische problemen zijn (bijvoorbeeld aandoeningen aan het voortplantingssysteem), moet u een korte pauze nemen om hiermee om te gaan. Velen doen dit niet, uit angst dat de partner (partner) ze niet zal begrijpen. Dit is fundamenteel verkeerd. Als het probleem verergert, neemt de kwaliteit van seks af en kan er een situatie ontstaan dat liefde bedrijven voor beiden onaangenaam wordt.

Het obstakel voor heldere seks kan psychologische problemen zijn. Dan moeten ze ook samen opgelost worden. Een openhartig gesprek en een bezoek aan een seksuoloog zullen helpen om het hoofd te bieden aan alle taken op het gebied van liefde.

trusted-source[10], [11], [12]

Raad nummer 8. Wees niet gehaast

Wanneer het paar langzaam elkaar onderzoekt en zich niet haast om de meest beproefde, maar de kortste methode te gebruiken, brengt het plezier aan beide. Veel paren maken dezelfde fout: ze ontdekken wat de partner leuk vindt en passen constant dezelfde methode toe (of een paar methoden). Dit is de kortste en de juiste weg naar plezier. Maar zo'n eentonigheid wordt al snel saai. Bovendien tonen onderzoeken aan dat voortijdige ejaculatie bij mannen verloren gaat zonder enige behandeling, zodra het paar langzaam begint te experimenteren.

Bij de vrouw bij een dergelijke benadering twijfelt ook zelf, zazhatost en de wens om alles zo snel mogelijk af te maken verdwijnt. Speelsheid, beraadslaging en creativiteit zijn de drie walvissen waarop seks wordt gehouden.

trusted-source[13], [14]

Raad nummer 9. Vergelijk jezelf niet met pornosterren

Het vergelijken van jezelf met iemand wiens niveau altijd onoverkomelijk zal blijven voor jou is schadelijk. Het heeft geen zin om te proberen als filmsterren of -modellen te zijn. De beste manier om relaties te diversifiëren, is jezelf zijn.

Het feit dat je intieme leven 'zo hoort' te zijn, is een schadelijke misvatting waardoor je tijd en energie verspilt. Hoeveel tijd te besteden aan seks, hoe ze zouden moeten zijn en wat niet zou moeten - je beslist alleen, en niet de helden van de realityshow, waarop je probeert te zijn. Maak je geen zorgen over wie je bent qua uiterlijk of gedrag - of je partner. Denk niet na over wat je zou moeten doen, maar over wat je echt wilt.

Raad nummer 10. Stop niet

Wees niet bang dat elke poging om je seksleven te verbeteren je naar de verkeerde plek zal leiden. De meest interessante weg is het onbekende. Hierop en onderweg, zal het je en je helft veel interessants brengen.

Stop niet in een poging om de gulden middenweg te vinden in seks en vast te raken. Dit is een ondankbaar pad. Het is belangrijk om constant te leren, te werken - en vervolgens te vrijen, en door constante experimenten met een partner (partner) zul je je nooit vervelen.

Je kunt deze 10 tips voor het verbeteren van je seksleven lezen en volgen. En je kunt je eigen, nog meer succesvolle en heldere vorm verzinnen. Het belangrijkste is om niet stil te staan en je succes zal je vinden.

trusted-source[15], [16], [17]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.