^

Gezondheid

Stamcellen

Hematopoietische stamcellen van beenmerg- en beenmergtransplantatie

Cellulaire transplantatie begon niet met de derivaten van embryonale stamcellen, maar met de transplantatie van beenmergcellen. De eerste studies op experimentele beenmergtransplantatie bijna 50 jaar geleden begonnen met een analyse van de overleving van dieren in hun totale bestraling gevolgd door een infuus van hematopoietische beenmergcellen.

Hematopoietische stamcellen van de dooierzak

Vanzelfsprekend verschillende proliferatieve en differentiatie van hematopoietische stamcellen vermogen vanwege de eigenaardigheden van hun ontogenetische ontwikkeling, omdat het proces van ontogenese in menselijke verandering ook de lokalisatie van de belangrijkste gebieden van hematopoiese.

Hemopoietische stamcellen van navelstrengbloed

Cordial blood fungeert als een bron van hematopoietische stamcellen op het proliferatieve vermogen en de repopulatiemogelijkheden van hematopoietische cellen.

Hematopoietische stamcellen

Hematopoietische stamcellen (HSCs) als mesenchymale progenitorcellen worden gekenmerkt door multipotentie en geven aanleiding tot cellijnen eindige elementen die bloedcellen en enkele gespecialiseerde weefselcellen van het immuunsysteem te vormen.

Mesenchymale stamcellen

Van de regionale stamcellen nemen mesenchymale stamcellen (MSC's) een speciale plaats in, waarvan de derivaten de stromale matrix vormen van alle organen en weefsels van het menselijk lichaam.

Neurale stamcellen

Gebleken is dat de neurale stamcellen tot expressie glia fibrillair zuur eiwit die rijpe cellen van de neurale leiding omvatten alleen opgeslagen op astrocyten.

Beperkingen, gevaren en complicaties van celtransplantatie

Plastic regeneratieve geneeskunde berust op het inzicht in de kliniek en toti- eigenschappen pluripotente embryonale stamcellen en progenitorcellen, waardoor in vitro en in vivo een vooraf bepaalde cellijnen herbevolking beschadigde weefsels en organen van een menselijke patiënt te creëren.

Embryonale stamcellen

De ontdekking van embryonale stamcellen - ontstond niet per ongeluk, maar verscheen op de voorbereide bodem van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van ontwikkelingsbiologie. De term 'stamcel' werd al in 1908 geïntroduceerd op het congres van de hematologische samenleving in Berlijn door Alexander Maksimov in verband met hematopoietische cellen.

Stamcellen en regeneratieve plastische geneeskunde

Tegenwoordig zijn maar weinig artsen zich bewust van de ontwikkeling van een nieuwe richting in de behandeling van ongeneeslijke ziekten door traditionele en niet-traditionele geneeskunde. Het gaat over regeneratieve-plastic geneeskunde, gebaseerd op het gebruik van het regeneratieve potentieel van stamcellen.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.