^

Gezondheid

Zwangerschap, bevalling en het puerperium

Spikes na keizersnee: tekenen en preventie

Zwangerschap en de geboorte van een kind zijn de mooiste en meest gelukkige periode in het leven van een vrouw. Maar niet alles is onbewolkt. Iemand kan problemen hebben met het dragen van de foetus ...

Overvloedige periode met stolsels na levering

Restauratie van de maandelijkse cyclus na de bevalling suggereert dat het lichaam van de vrouw na een lange periode van pijn, geboorte en voeding van het kind weer normaal wordt. Dit herstelproces verloopt echter niet altijd soepel en voorspelbaar.

Lactostasis

Om de oorzaken van lactostase te begrijpen, is het noodzakelijk om te begrijpen hoe de borst is gerangschikt, wat zijn de belangrijkste functies in de lactogenese.

Niet-ontwikkelende zwangerschap: oorzaken en symptomen

De aandoening, waardoor de groei van de foetus stopt en de intra-uteriene dood binnenkomt, wordt een bevroren of niet-ontwikkelde zwangerschap genoemd.

Verhoogd hemoglobine tijdens de zwangerschap: waarom iets doen?

Dit probleem komt niet zo vaak voor als laag hemoglobine, maar het is niet minder belangrijk en vereist ook de aandacht van een arts. De ontwikkeling van symptomen kan latent zijn, dus u moet de eerste tekenen en symptomen van deze pathologie kennen.

Galactocele

Samen met hypogalactia, mastitis en stagnatie van melk is galactocele één van de leidende plaatsen in de incidentie van vrouwen in de lactatieperiode.

Postpartum psychose

Postnatale psychose is een aandoening waarbij een vrouw wordt gekweld door een manisch syndroom om iets met zichzelf of met een kind te doen. Het wordt veroorzaakt door complicaties na de bevalling.

Ovariële zwangerschap

De pathologie die in dit artikel wordt behandeld, verwijst naar een van de soorten ectopische bevruchting van de eicel.

Atonie van de baarmoeder

De toegenomen zwakte van de spierkracht van de baarmoeder, die in de meeste gevallen de oorzaak is van langdurige bloeding die gepaard gaat met een vrouw na de bevalling, heeft zijn eigen medische term - atonie van de baarmoeder.

Postpartum Depressie

De langverwachte geboorte van een kind wordt overschaduwd door de schijn van dergelijke schijnbaar onverenigbaar met deze vreugdevolle staat, verschijnselen zoals postpartumdepressie

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.