^

Gezondheid

Behandeling van spruw bij mannen met medicijnen: zalven, crèmes, tabletten

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 17.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Lijsters bij mannen - een onaangenaam verschijnsel, maar toch kan het effectief worden bestreden. Om dit te doen, zijn er veel medicijnen.

Heb ik een man nodig om spruw te behandelen?

De lijsters moeten zeker worden behandeld, omdat deze ontstaat als gevolg van de ontwikkeling van een infectie. De schimmel van het geslacht Candida ontwikkelt zich, wat op zich gevaarlijk is. Hij kan zich heel snel ontwikkelen, zich door het lichaam verspreiden, nieuwe brandpunten van infectie in andere organen en systemen vormen. Het is ook noodzakelijk om spruw te behandelen vanwege het feit dat het de ontwikkeling van voortplantingsstoornissen kan veroorzaken, de oorzaak van verminderd libido en potentie.

trusted-source[1], [2]

Complexe behandeling van spruw bij mannen

De complexe behandeling omvat traditionele medicatie, die verschillende geneesmiddelen kan omvatten, waaronder ontstekingsremmende, immunostimulerende middelen. Kan middelen nodig hebben om de microflora te normaliseren. Symptomatische therapie is behoorlijk effectief, waaronder: antiallergische, ontstekingsremmende, pijnstillende middelen. Etiologische therapie wordt veel gebruikt (als reguliere therapie), gericht op het elimineren van de oorzaken van ziekte (eliminatie van de schimmel Candida, normalisatie van microflora van het urogenitale kanaal). Als een etiologische therapie is antibiotische therapie en het gebruik van antischimmelmiddelen

Fysiotherapie wordt ook gebruikt. Mogelijk hebt u planten, homeopathische middelen, folk remedies , bereidingen van dierlijke oorsprong nodig. Het is belangrijk om te voldoen aan de juiste voeding tijdens de behandeling van candidiasis

trusted-source[3], [4], [5], [6]

Effectief medicijn uit spruw voor mannen

Geneesmiddelen kunnen alleen worden ingenomen na een eerste consult met een arts (uroloog). Daarom moet de uroloog de behandeling alleen benoemen of nomineren nadat de exacte reden van een pathologie zal worden gedefinieerd. Dit is erg belangrijk, omdat de uitkomst van de behandeling afhangt van de juistheid van het gekozen medicijn. Als de oorzaak van de schimmelvorming bijvoorbeeld een schimmelinfectie is, is antischimmeltherapie nodig. Als de pathogene bacteriële flora de oorzaak is van de ontwikkeling van pathologie, zijn antibiotica nodig. Als u onnodig antibiotica voorschrijft, kan de situatie alleen maar verergeren, omdat dysbacteriose zich ontwikkelt, evenals een aantal andere complicaties en bijwerkingen. Ook kunnen bijkomende ziekten optreden als het behandelingsregime niet wordt nageleefd.

Wanneer verschijnt op de achtergrond van spruw, irritatie, roodheid in het gebied van het urogenitale kanaal, worden anti-allergische geneesmiddelen voorgeschreven. Bijvoorbeeld de gebruikelijke suprastin, die van oudsher wordt voorgeschreven voor allergieën en een verhoogde overgevoeligheid van het lichaam. Met de ineffectiviteit van suprastin, wordt het aanbevolen om loratodine te nemen. Het wordt 1 tablet per dag ingenomen, omdat het een product is van langdurige werking, dat overdag werkt.

Breng tegelijkertijd lokale zalven, crèmes, balsems aan. Het wordt bijvoorbeeld aanbevolen om de crème te wassen op basis van nystatite, fluconazol. Het kan worden gebruikt miromistine en chloorhexidine in de vorm van lotions of irrigatiesprays. Furatsilline wordt gebruikt voor baden en baden. Lokaal kan levimycetine, zinkzalf, levomecol-gel, zalf op basis van hop, sabelnik of levendig worden aanbevolen. Lokale geneesmiddelen worden een dunne laag op de huid en de slijmvliezen aangebracht, grondig wrijvend totdat ze volledig zijn opgenomen.

Bij het uitvoeren van een antibioticumtherapie wordt het aanbevolen om breedspectrumantibiotica in te nemen. Bijvoorbeeld, ciprofloxacine, clavulaanzuur, penicilline, erythromycine, streptocid, Biseptol krijgen snel ontdoen van bacteriële infectie en het verminderen of volledig zal de bacteriële infectie, evenals de symptomen van spruw te verwijderen. Deze geneesmiddelen worden over het algemeen aanbevolen om één tablet (500 mg) één keer gedurende drie dagen in te nemen. Het is belangrijk om een volledige cursus te volgen, omdat bacteriën niet volledig kunnen worden gedood. Dit is gevaarlijk omdat ze in de toekomst stabiel zullen worden en het pathologische proces alleen maar zal toenemen.

Vaak ontwikkelt zich, tegen de achtergrond van bacteriële en schimmelinfectie, intoxicatie van het organisme. Om de symptomen van intoxicatie te elimineren, wordt aangeraden om enterosgel in te nemen: een eetlepel van de stof wordt opgelost in een glas water en in een of twee doses gedronken. Helpt het lichaam te reinigen, het metabolisme in het lichaam te ontgiften en te normaliseren.

trusted-source[7], [8], [9], [10]

Furaciline met spruw bij mannen

Deze remedie, die lang is gebruikt om verschillende infectieziekten te behandelen. Gebruikt om bacteriële en schimmelinfecties te behandelen en te voorkomen, ontsteking te elimineren.

De belangrijkste werkzame stof is nitrofurans. Geproduceerd in de vorm van tablets. Natriumchloride fungeert als een hulpstof. Furaciline behoort tot anti-inflammatoire geneesmiddelen, het vertoont een hoge activiteit tegen gram-positieve en gram-negatieve micro-organismen.

Allereerst werkt het tegen E. Coli, Trichomonads, Salmonella en tyfus. Het is een betrouwbaar middel voor preventie en behandeling van schimmelinfectie, in het bijzonder micro-organismen van het geslacht Candida. Een onderscheidend kenmerk dat met voordeel de voordelen van dit middel benadrukt, is zijn vermogen om activiteit te onderdrukken en de groei van die micro-organismen die een hoge mate van resistentie vertonen te remmen. Geeft praktisch geen kruisreactiviteitsreacties weer.

Het wordt gebruikt voor acute en chronische ziekten, microbiocenosestoornissen, verstoring van de normale microflora van het urogenitale kanaal. Het wordt aanbevolen voor de eliminatie van ontstekings- en infectieziekten, voorkomt de ontwikkeling en progressie van bacteriële en schimmelvormen van het infectieuze-inflammatoire proces. Voorkomt de ontwikkeling van purulent-septische processen. Bevordert de normalisatie van de slijmvliezen, huid.

Contra-indicaties zijn niet significant. Het kan in bijna alle situaties worden gebruikt, behalve in gevallen van overgevoeligheid en individuele intolerantie voor het geneesmiddel en de afzonderlijke componenten ervan. Het wordt niet aanbevolen om te worden gebruikt in gevallen van verminderde functiestoornissen van de nieren, urinewegen, allergische dermatitis en gevoeligheid voor allergische reacties van het directe type.

Toepassen aanbevolen als een oplossing. Om de getroffen gebieden te smeren, wordt het aanbevolen om de oplossing voor te bereiden. Om dit te doen, wordt één tablet met 20 mg actief bestanddeel opgelost in een glas warm water. Toegepast voor wassen, behandeling met wattenstaafje, smering, irrigatie. Na irrigatie kunt u een gaasverband aanbrengen.

Bijwerkingen zijn uiterst zeldzaam. Meestal wordt het medicijn goed verdragen, licht verteerbaar. In zeldzame gevallen kunnen dermatitis, eczeem en kleine erosie optreden. In dit geval is het noodzakelijk om het medicijn te annuleren of het gebruik tijdelijk te stoppen.

Miramistin met spruw bij mannen

Miramistin is een effectief medicijn dat antibacteriële activiteit heeft. Het is niet alleen effectief tegen schimmelinfectie, maar voorkomt ook de ontwikkeling van bacteriële infecties. Heeft een effect tegen gram-positieve en gram-negatieve microflora, normaliseert normale microbiocenose. Miramistin wordt ook gebruikt ter bescherming tegen bepaalde seksueel overdraagbare aandoeningen. U kunt partners aanbevelen voor de preventie van spruw.

Miramistin is redelijk gemakkelijk in de vorm van een spray, die wordt gebruikt voor de irrigatie van slijmvliezen en andere aangetaste gebieden. Eén spray bevat de optimale hoeveelheid werkzame stof, waardoor er geen overdosis meer is. In dit opzicht kun je jezelf aanmelden, tot 2-4 keer per dag. Verwijdert effectief de symptomen van spruw al op de eerste dag. Helpt bij de bestrijding van manifestaties zoals irritatie, jeuk en verbranding.

Chloorhexidine met spruw bij mannen

Verkrijgbaar in de vorm van een 5% -oplossing van het actieve ingrediënt. Geproduceerd in flacons van verschillende groottes. Het is een oplossing voor extern gebruik. Gebruikt voor de behandeling van slijmvliezen, huid, wondoppervlakken. Het kan worden gebruikt voor de behandeling van alle oppervlakken, met uitzondering van de oogmucosa, hersenvliezen. Ook moet contact met de gehoorzenuw worden vermeden.

Effectief tegen bacteriën (grampositief, gramnegatief), gist, schimmels. De behandeling duurt 10 tot 30 dagen, afhankelijk van de ernst van de ziekte, de mate van infectie, de prevalentie van het pathologische proces en de activiteit van de etiologische factor. Het is niet aan te raden om de behandelingsmethode te beschrijven, omdat individuele behandelingsregimes worden gebruikt bij de behandeling. Ze wordt door een arts geselecteerd op basis van de resultaten van het onderzoek, bacteriologische onderzoeken.

Er zijn vrijwel geen bijwerkingen. Contra-indicaties zijn ook niet bekend. Een uitzondering is de individuele intolerantie van het medicijn, of de afzonderlijke componenten ervan. Als bijwerking kan er een allergische reactie zijn, die zich voornamelijk manifesteert als uitslag, irritatie, jeuk, roodheid. Gaat vrij snel voorbij als het medicijn wordt teruggetrokken.

trusted-source[11], [12], [13], [14], [15], [16], [17]

Trichopolum met spruw bij mannen

Het is een antiprotozoaal middel dat gericht is op de behandeling van een bacteriële schimmelinfectie. Heeft een effect, zelfs op bacteriële sporen. Het treft vooral schimmels en anaerobe infecties. De werkzame stof is metronidazol. De concentratie ervan per capsule is 250 mg. Het wordt gebruikt voor verschillende schimmelziekten, waaronder candidiasis en spruw. Het wordt aanbevolen om de pil twee keer per dag in te nemen, dat wil zeggen, de dagelijkse dosering is 500 mg per dag.

Gecontra-indiceerd bij kinderen jonger dan drie jaar, evenals bij patiënten met nier- en leveraandoeningen, gastro-intestinale aandoeningen. Het geneesmiddel wordt vrij snel geabsorbeerd uit het spijsverteringskanaal, wordt tot 60% door de lever uitgescheiden en van 50 tot 80% door de nieren. Daarom is voorzichtigheid geboden bij mensen die lijden aan nier- en leveraandoeningen.

Het is vermeldenswaard dat de piekactiviteit zelfs na 1-1,5 uur na opname wordt waargenomen (maximale concentratie van de actieve stof in het bloed wordt gedetecteerd - tot 90%). Het belangrijkste effect komt na 2-3 dagen behandeling. Dringt door de placentale, hematoencefale en transdermale barrière. Het werkingsmechanisme van het medicijn is dat het de fundamentele biochemische cyclus van de bacteriële cel verbreekt, waardoor de cel sterft. Het bindt zich aan bloedplasma-eiwitten. Het wordt na ongeveer 8 uur met de nieren uitgescheiden en na 5-10 uur met de lever.

Pimafukort van spruw bij mannen

Het is een zalf die is bedoeld voor uitwendig gebruik. Ook in de afgelopen jaren is het geproduceerd in de vorm van een crème. Verwijst naar lokale antibacteriële middelen die worden gebruikt in de dermatologie. De samenstelling omvat antibacteriële stoffen natamycine, neomycine, ontstekingsremmend medicijn - hydrocortison. Door deze samenstelling wordt het ontstekingsproces snel verwijderd, de infectie wordt geëlimineerd.

Het wordt gebruikt voor verschillende mycoses, inclusief en met candidiasis van verschillende lokalisatie. Kan worden toegepast op de slijmvliezen. Breng een dunne laag aan op 2-3 keer per dag. Het moet worden aangebracht op een schone, voorgewassen huid. De behandelingsduur is gemiddeld 5 tot 30 dagen. Raadpleeg voor gebruik een arts, want er kunnen bijwerkingen optreden.

Er moet rekening worden gehouden met het feit dat het preparaat glucocorticoïde stoffen bevat die een krachtig ontstekingsremmend effect hebben, maar worden beschouwd als steroïdepreparaten die verband houden met hormonale stoffen. Daarom is het noodzakelijk om te voldoen aan veiligheidstechnieken en deze op de huid aan te brengen met een dunne laag. Ze kunnen een aantal bijwerkingen veroorzaken. Bekend ototoxisch effect van het medicijn, dat wil zeggen, ze kunnen het gehoor negatief beïnvloeden, ertoe leiden dat het afneemt.

Triderm voor spruw bij mannen

Het is een gecombineerd antibioticum dat gentamicine, betamethason en clotrimazol bevat. Voor het complex hebben deze stoffen een krachtig en bijna allround antibioticumeffect. Dus, gentamicine is een krachtig antibacterieel middel dat activiteit vertoont tegen gram-positieve en gram-negatieve microflora. Het is ook actief tegen sporen micro-organismen.

Betamethason is een antischimmelmiddel dat verschillende schimmels, waaronder Candida (lijderpathogeen), aantast. Clotrimazol heeft ook antibacteriële werking. Effectief voornamelijk met betrekking tot anaerobe microflora.

Geproduceerd in de vorm van een zalf, die met een dunne laag op de huid of slijmvliezen wordt aangebracht. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat het medicijn op elke slijmvliezen kan worden aangebracht, met uitzondering van de oogmucosa.

Bijwerkingen zijn talrijk, dus het medicijn moet alleen worden gebruikt na een eerste consult met een arts die een schema correct kan ontwikkelen, de optimale behandeling, dosering kan kiezen. Bijwerkingen van verschillende orgels en systemen worden waargenomen. De toestand van de normale microflora, inclusief in het genitale gebied, het urogenitale kanaal, kan verstoord zijn. Opgemerkt moet worden dat de triderm ototoxisch effect (complicaties op de oren) kan veroorzaken. Daarom moet voorzichtigheid worden betracht, zonder de dosering te overschrijden. Het medicijn wordt twee keer per dag, 's morgens en' s avonds op de huid aangebracht.

Levomekol met spruw bij mannen

Het is een antibacteriële zalf die de bacteriële microflora aantast en helpt bij het normaliseren van de microflora, zowel in de slijmvliezen als in de huid. Breng een dunne laag op de huid aan. Levomekol is effectief tegen Gram-positieve, Gram-negatieve flora en is ook in staat om de groei van microflora van schimmels te vertragen.

Acriderm met spruw bij mannen

Het is een antibacteriële zalf die van invloed is op gram-positieve of gram-negatieve bacteriën. De belangrijkste werkzame stof is bemamethason, het heeft een uitgesproken ontstekingsremmend, anti-exsudatief effect. Geproduceerd in de vorm van een zalf, die een dunne laag op het slijmvlies of de huid wordt aangebracht. Bijwerkingen zijn zeldzaam, in uitzonderlijke gevallen kunnen huidreacties voorkomen, zoals verbranding, jeuk, irritatie. Er kan jeuk zijn, een allergische reactie.

Een bijzonder kenmerk van de acryderm is dat het ook een anti-tijffect uitoefent, irritatie verwijdert. Met spruw is effectief omdat het niet alleen een antibacterieel effect heeft, maar ook de normale toestand van het slijmvlies herstelt, de hoeveelheid histamine in het bloed vermindert. Gecontra-indiceerd in geval van individuele intolerantie.

Candid voor spruw bij mannen

Het is een effectief hulpmiddel om bacteriële besmetting te verminderen. Werkt zowel tegen bacteriële microflora, en tegen schimmelinfectie, gist.

De werkzame stof Candide is clotrimazol, een antimycoticum met een breed spectrum. Het is effectief tegen gistachtige schimmels, waaronder schimmels van het geslacht Candida. Het is een zeer krachtige stof, daarom wordt het aanbevolen om het voorzichtig te gebruiken bij mensen die lijden aan cardiovasculaire aandoeningen, met nier- en leverpathologieën.

Het is vermeldenswaard dat er praktisch geen sterke bijwerkingen zijn. In sommige gevallen wordt een allergische reactie opgemerkt, die gepaard gaat met jeuk, irritatie, verbranding, roodheid.

Geproduceerd in kleine flesjes met een druppelaardispenser. Breng direct aan op de huid of het slijmvlies op de plaats van de verwonding.

trusted-source[18], [19], [20], [21], [22], [23], [24]

Fukortsin met spruw bij mannen

Het is een antibacterieel middel, dat fenol, resorcin, boorzuur, fuchsine, aceton omvat. Het is een gecombineerd preparaat dat extern wordt toegepast. De belangrijkste actie is antimycotisch en antibacterieel. Het wordt gebruikt voor verschillende verwondingen van de huid van de slijmvliezen, inclusief en met spruw. Biedt een betrouwbare preventie van pustuleuze laesies, wonden, erosies, elimineert zowel oppervlakkige en diepere laesies als mucosale defecten.

Fukortsin is beschikbaar als een oplossing voor extern gebruik. Breng aan op het oppervlak van de huid en het slijmvlies, de frequentie van aanbrengen - minstens 2-4 keer per dag. De behandelingsduur is minimaal 14 dagen. Na het drogen en weken kan een andere laag worden aangebracht. Bijwerkingen zijn zeldzaam, maar in uitzonderlijke gevallen kan jeuk, branderigheid, allergische reactie optreden. In dit geval zijn de bijwerkingen meestal van korte duur, passeren vrij snel wanneer het medicijn wordt teruggetrokken. Aangezien contra-indicaties een verhoogde gevoeligheid voor het geneesmiddel of de afzonderlijke componenten ervan overwegen. Sommige voorzorgsmaatregelen moeten worden gevolgd bij het aanbrengen van het medicijn, in het bijzonder, vóór het aanbrengen op het slijmvlies, eerst een kleine test: van toepassing op een klein gebied, wacht een paar minuten. Als er geen bijwerking is, kan deze voor de behandeling worden gebruikt.

Als bijwerkingen kan er sprake zijn van lichte duizeligheid, zwakte, ademhalen kan verstoord zijn, hartkloppingen kunnen toenemen. De meest ernstige complicatie is de ineenstorting, waarbij de bloeddruk sterk daalt.

Natriumtetraboraat

Het is een effectief hulpmiddel dat wordt gebruikt om spruw te bestrijden. Door chemische eigenschappen is het een borax opgelost in glycerine. Het heeft antiseptische en bacteriostatische eigenschappen. Het is een derivaat van boorzuur. Het wordt gebruikt om schimmel uit de slijmvliezen te verwijderen, voorkomt de voortplanting ervan. Het wordt vaak opgenomen in verschillende combinatiegeneesmiddelen die worden gebruikt in het therapeutische proces. Elimineert de ontstekingsprocessen van elke lokalisatie, voorkomt de ontwikkeling van een infectieus en purulent-inflammatoir proces, voorkomt de ontwikkeling van een allergische reactie.

Het is opmerkelijk dat de remedie alleen effectief is als deze wordt toegepast op beschadigde gebieden. Ben op slijmvliezen en huid van toepassing. Het wordt actief geabsorbeerd door de slijmvliezen. Het wordt vrijwel onveranderd uitgescheiden via het maagdarmkanaal en de nieren. Lang genoeg om in het lichaam te blijven: het wordt hier minstens een week van afgeleid. In dit geval wordt het grootste deel uitgescheiden via het maagdarmkanaal en via de nieren. Daarom moet voorzichtigheid worden betracht bij mensen die lijden aan structurele of functionele beschadiging van de nieren, de lever en het maagdarmkanaal.

Opgemerkt moet worden dat de toepassing van de oplossing alleen wordt uitgevoerd op schone slijmvliezen en de huid. Daarom moeten de aangetaste gebieden vóór gebruik grondig worden afgespoeld. Droog af met een wegwerpdoekje. Niet wrijven, voorzichtig genoeg om nat te worden. Om het te wassen hoeft geen zeep en andere soortgelijke zeep te worden gebruikt. Het is noodzakelijk om zuiver water of verschillende plantaardige afkooksels te gebruiken.

Het medicijn wordt vrij effectief gebruikt om dergelijke onaangename symptomen als jeuk en verbranding te elimineren. Bij niet-essentiële symptomen zijn de symptomen eenmaal per dag van toepassing. Met uitgesproken symptomen, kunt u maximaal drie keer per dag aanbrengen. Bijwerkingen worden bijna niet waargenomen, met uitzondering van milde verbranding, jeuk.

Gevaarlijke gevallen van overdosering: kan pijn in de buik, hoofdpijn, duizeligheid ontwikkelen. Vaak is er een sterke afname van de eetlust, verminderde activiteit van het maagdarmkanaal, in het bijzonder: diarree, braken, zwakte. Er kunnen ook gevaarlijke symptomen zijn zoals verwarring, vertroebeling van het bewustzijn, spraakstoornissen. Om de symptomen van een overdosis te elimineren, is het noodzakelijk om zo snel mogelijk eerste hulp te verlenen. In eerste instantie wordt het spijsverteringskanaal schoongemaakt: wassen, de oplossing uit het lichaam verwijderen en neutraliseren. Dan is een complexe ziekenhuisbehandeling vereist.

Het medicijn is gecontra-indiceerd met significante laesies van het slijmvlies, die gepaard gaan met een erosief proces. Het wordt ook niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Contra-indicatie kan een verhoogde gevoeligheid zijn voor individuele componenten van het geneesmiddel. Het heeft een hoge mate van toxiciteit, daarom wordt het niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen. Lijsters bij mannen worden effectief behandeld met een combinatie van natriumtetraboraattherapie met ontstekingsremmende crèmes of zalven.

Tabletten van spruw voor mannen

De meest effectieve tabletten zijn antibiotica of antischimmelmiddelen, afhankelijk van welk micro-organisme fungeert als de veroorzaker van de ziekte. Dus antibiotica zoals amoxiclav, ciprofloxacine, antibiotica van de penicilline-reeks zijn zeer nuttig gebleken. Van schimmelwerende toepassing nystatine, fluconazol. Ook goed bewezen lokale antiseptica: chloorhexidine, miromistine, furatsilline.

Zetpillen voor spruw voor mannen

Met spruw zijn kaarsen zeer effectief, waardoor je zo snel en effectief mogelijk van de infectie af kunt komen. De zetpil fluconazol is goed aan te raden, die wordt gebruikt voor ernstige jeuk, branderigheid, irritatie en overvloedige afscheiding. Gewoonlijk is er genoeg van een reeks van drie kaarsen. Zet ze aanbevolen voor de nacht voordat je naar bed gaat.

Rectale zetpil van spruw voor mannen

De zetpillen van pimafucine zijn succesvol gebleken. Deze tool is relatief veilig, het wordt aanbevolen om 's nachts gedurende drie dagen te gebruiken. Gewoonlijk is dit voldoende om de symptomen van de pathologie volledig te laten verdwijnen. Als een cursus niet genoeg is, kan deze worden herhaald met tussenpozen van 2-3 dagen. In totaal kun je 3 cursussen volgen. Als je daarna geen positieve dynamiek kunt bereiken, is het de moeite waard om een andere tool te proberen. Gewoonlijk is één kaars voldoende, maar dit betekent niet dat de behandeling noodzakelijk is om te voorkomen dat de minimale kuur 3 dagen duurt. Anders zal de ziekte zeer snel terugkeren, terugval zal nog ernstiger zijn.

Pimafucine wordt rectaal geplaatst, 's avonds voor het slapen gaan. Het is dus noodzakelijk om in een horizontale positie te zijn. De samenstelling van zetpillen maakt het mogelijk dat ze smelten en een schuim vormen dat het gehele kruisgebied bedekt, waardoor een genezend effect wordt verkregen.

Capsules van spruw voor mannen

Pimafucine is mogelijk verkrijgbaar in de vorm van capsules. Er zijn andere capsules, maar de meest effectieve herkenning is pimafucine. Neem één tablet per dag gedurende drie dagen. Dus de loop van de behandeling is drie dagen. Deze tijd is voldoende om de belangrijkste symptomen van de pathologie kwijt te raken. Ze hebben een antischimmeleffect. Het effect van het medicijn is relatief mild, er worden geen bijwerkingen waargenomen.

Als pimafucine niet het gewenste effect heeft, wordt het aanbevolen om fluconazol in te nemen. Het vermindert ook snel de hoeveelheid schimmel die fungeert als een ziekteverwekker. Het herstel komt daarom redelijk snel.

Sprays voor lijsters voor mannen

Liever goed bewezen door verschillende sprays, die rechtstreeks op het aangetaste gebied van het slijmvlies worden gespoten. De meeste sprays hebben antischimmel- en ontstekingsremmende effecten. Het meest effectief zijn miromistine, chloorhexidine.

Baden met spruw bij mannen

Goede hulp om te vechten met spruwmelk. Het wordt aanbevolen om plantaardige afkooksels als basis te gebruiken. Breng de volgende plantaardige afkooksels aan:

  1. Althaea officinalis. Wortelstokken toepassen. Afkooksels elimineren de infectie en verminderen het ontstekingsproces, normaliseren de slijmvliezen.
  2. Aronia Berberisfamilie wordt gebruikt voor de behandeling van infectieuze, allergische, ontstekingsprocessen, en vermindert de intoxicatie. Het is een effectief preventief middel. Er wordt voornamelijk fruit gebruikt. Ze hebben een stimulerend effect op het lichaam, verhogen de immuniteit, weerstand en uithoudingsvermogen van het lichaam.
  3. Badan cherry en Led Flywood worden in een complex gebruikt, omdat ze elkaars werking kunnen versterken. De belangrijkste actie is ontstekingsremmend. Ze verwijderen jeuk, branden, irritatie.

Breng wortelstokken, wortels, bladeren aan, in het bijzonder, oud en zwartgeblakerd. Ze bevatten veel meer actieve stoffen. Bladeren hebben ook een antitoxisch effect. Afkooksel heeft ook een herstellend effect. Drinken in de vorm van een afkooksel, terwijl de dosering onbeperkt is.

trusted-source[25]

Hoe snel spruw genezen bij mannen?

De melkman is het gemakkelijkst te genezen, door een complexe behandeling toe te passen. Allereerst is het noodzakelijk om antischimmelmiddelen te gebruiken, aangezien lijsters worden veroorzaakt door de ontwikkeling van schimmelinfecties (schimmel van het geslacht Candida). Meestal worden antischimmelmiddelen gebruikt, zoals fluconazol, metronidazol, chloksidin, furatsilline en andere. Sommige worden lokaal toegepast, sommige zitten erin. Fysiotherapie, vitamines worden ook gebruikt. Goed bewezen alternatieve en homeopathische middelen. Zo worden bijvoorbeeld zalven en afkooksels gebruikt voor het uitvoeren van lotions, baden, compressen, wrijven en schuren. Tegelijkertijd bleken plantaardige afkooksels zeer nuttig te zijn.

Wanneer er overvloedige afscheidingen, jeuk en de ontwikkeling van het ontstekingsproces zijn, wordt het aanbevolen om kruiden te drinken die een ontstekingsremmend effect hebben. Het beroemdste en meest effectieve ontstekingsremmende middel is salie. Gebruik voor het verwijderen van ontstekingsprocessen ook kamille, calendula, touw, meidoorn, vogel bergbeklimmer.

We moeten proberen om gras op te nemen, dat een antiviraal, antibacterieel, antischimmeleffect heeft en de immuniteit versterkt. Dit is te wijten aan het feit dat spruw een ziekte is die wordt veroorzaakt door een schending van de microflora, die altijd optreedt tegen een achtergrond van verminderde immuniteit. Het is belangrijk om een kruid te kiezen dat de immuniteit stimuleert, de activering van natuurlijke afweer bevordert. De werking van kruiden en homeopathische middelen moet gericht zijn op het ontwikkelen van lichaamseigen antilichamen.

Het is noodzakelijk om processen te stimuleren die gericht zijn op het elimineren van de infectie, het normaliseren van de toestand van het lichaam als geheel, het verhogen van de efficiëntie, veerkracht en uithoudingsvermogen. Het is belangrijk dat het lichaam interne reserves mobiliseert en hen leidt om de schimmel te bestrijden, natuurlijke processen in het lichaam te herstellen. Het is beter om niet zelfstandig fondsen te kiezen, maar door een arts-immunoloog te bezoeken.

Pick-up geneeskunde voor het immuunsysteem - is een heel ernstige zaak, aangezien de geringste fout kan leiden tot ernstige gevolgen en complicaties, tot de ontwikkeling van immunodeficiëntie of auto-processen, waarbij het lichaam produceert antilichamen tegen het lichaam de eigen, en sturen hun krachten om de infectie te bestrijden, en agressie tegen de weefsels van hun eigen organisme. Dus treedt zelfvernietiging van het lichaam op. Dit alles leidt ons tot de conclusie dat zelfmedicatie in dit geval gevaarlijk kan zijn, en de meest redelijke beslissing is om een immunoloog te bezoeken.

Symptomatische therapie wordt ook uitgevoerd. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de belangrijkste symptomen van spruw en het juiste gras op te nemen. Als de lijster zich bijvoorbeeld voortzet en gepaard gaat met een verhoging van de temperatuur, is het raadzaam een kruid te kiezen dat antipyretische eigenschappen heeft. Het kan frambozen, linden, bessen, kersen en andere kruiden zijn.

Als de spruw gepaard gaat met ernstige jeuk, pijn, verbranding en irritatie, wordt gras aanbevolen met een licht pijnstillend en kalmerend effect. Bijvoorbeeld ayr, oregano, klaver, valeriaan, kamille. Mint heeft een soortgelijk effect, en het is vaak ten onrechte aan mannen toebedeeld, vergetende dat munt alleen door vrouwen kan worden geconsumeerd, omdat het een complex van vrouwelijke hormonen bevat. Deze hormonen normaliseren de emotionele en hormonale achtergrond van vrouwen, maar hebben een negatieve invloed op de hormonale achtergrond, gezondheid en potentie van mannen. Bij het nemen van munt, zullen mannen hormonale onbalans ontwikkelen: ten eerste zijn er stoornissen in de seksuele sfeer, neurologische problemen, hoofdpijn. Vaak leidt inname van munt door mannen tot een verzwakking van het libido, seksuele zwakte en onvruchtbaarheid.

Vitaminen

De basis voor de ontwikkeling van spruw is een overtreding van het metabolisme van vitaminen en mineralen in het lichaam. Het kan, als een onafhankelijk fenomeen, en een gevolg zijn van een avitaminose, een algemene verstoring van metabole processen, een biochemische cyclus. In elk geval is het noodzakelijk om vitaminecomplexen te nemen. Het kan zijn als verschillende complexe vitamines, zoals vitrum, optica, multivitaminen.

Ook bevelen veel artsen aan om bepaalde vitamines te nemen, die een onafhankelijk onderdeel zijn. Een man moet bijvoorbeeld vitamines nemen. Dit komt door het feit dat het grootste deel van de vitamine direct of indirect wordt geassocieerd met metabolische processen, ingebouwd in het metabolisme en in staat is om het metabolisme te normaliseren.

Het is bekend dat de belangrijkste oorzaak van spruwontwikkeling een schending is van normale microbiocenose, evenals uitgesproken dysbiose. Dit komt door een afname van de hoeveelheid normale microflora en een toename van pathogene microflora. Soms is er ook een toename van microflora van schimmels. Er is een sterke afname van secretoir immunoglobuline A, dat wordt gesynthetiseerd door de slijmvliezen, en biedt antivirale en anti-infectieuze bescherming van het lichaam.

Het is bekend dat de schending van microflora, en de schending van de synthese van immunoglobuline - een pathologie, die in de eerste plaats worden geassocieerd met een tekort aan vitamine A, E, PP. Daarom wordt aanbevolen om vitamines te nemen in de volgende dagelijkse concentraties:

  • Vitamine PP - 60 mg
  • Vitamine A - 240 mg
  • Vitamine E - 45 mg

Vitamine C heeft twee keer zoveel nodig, omdat het antioxiderende eigenschappen heeft, metabole processen normaliseert, het niveau van intoxicatie vermindert, ontstekingsprocessen in het lichaam worden voorkomen. Vitamine C is het belangrijkste medicijn dat de ontwikkeling van het inflammatoire en infectieuze proces voorkomt. In dit opzicht wordt vitamine C aanbevolen voor een hoeveelheid van 1000 mg.

Fysiotherapeutische behandeling

Elektroforese werkt heel goed op het lichaam. Het voordeel van deze methode is dat de geïnjecteerde geneesmiddelen direct in het brandpunt van de ontsteking doordringen. Dientengevolge kan het gewenste resultaat veel sneller worden bereikt en kan ook de dagelijkse dosering van het geneesmiddel worden verminderd. Ook kan spruw bij mannen worden genezen met behulp van fysiotherapeutische methoden zoals schokgolftherapie, ultrasone therapie, blootstelling aan infraroodlicht en anderen.

Hoe lang moet je spruw behandelen bij mannen?

Bij normale immuniteit gaat een spruw bij mannen over van 1 tot 7 dagen. Met verminderde immuniteit kan dit proces tot drie weken of langer duren.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.