^

Doctor's Diet

Dieetartsen zijn wetenschappelijk ontworpen en ondersteund door dieetpraktijken. Ze worden vertegenwoordigd door artsen die een uitzonderlijke kans hadden om het effect van deze voeding op hun patiënten te testen, en ze waren hen dankbaar.

Doctors Diet is een gezond dieet voor jou. We presenteren voor u de recepten voor de meest effectieve diëten voor gewichtsverlies, praten over hun voor- en nadelen, leggen de essentie van een redelijk gewichtsverlies en behandeling uit in de sectie "Doktersdieet"

Metabolische voeding: gedetailleerde beschrijvingen van fasen

Voedingsdeskundigen hebben een voedingssysteem ontwikkeld dat de menselijke hormonen op zo'n manier beïnvloedt dat de insuline- en oestrogeenspiegels worden verlaagd, waarbij de accumulatie van onderhuids vet grotendeels afhangt en andere hormonen worden gesynthetiseerd: testosteron, somatotropine, adrenaline, die verantwoordelijk zijn voor de verbranding.

Dieet van Dr. Alexei Kovalkov: menu voor de week

Het gewichtsprobleem maakt veel mensen ongerust. De essentie van de mens is zodanig dat het niet gemakkelijk voor hem is om op te geven wat vreugde en plezier brengt, maar dit blijkt overbodige kilo's te zijn, een schending van het metabolisme, een verslechtering van de gezondheidstoestand.

Recepten voor Ducane Diet

Alternatieve eiwitten met groenten lijken volgens Dukan's dieet saai en eentonig.

Dieet voor zogende moeders voor gewichtsverlies

Als een zwangere vrouw niet aankomt, is dit ten eerste niet fysiologisch, en ten tweede duidt dit op een verborgen pathologie in het lichaam van een toekomstige moeder.

Dieet voor een zogende moeder

De parameters voor de selectie van producten zijn vrij eenvoudig: u moet de conditie van de babyhuid elke dag zorgvuldig controleren, de consistentie van de ontlasting en het proces van gasvorming controleren.

Hypoallergeen dieet voor moeders die borstvoeding geven

Opgemerkt moet worden dat het probleem van de allergie van de pasgeborene niet direct verband houdt met het feit dat er een zogende moeder is, eerder met hoe goed het moederorganisme voedsel waarneemt en verteert.

Een uitgebalanceerd dieet voor een zogende moeder

Voedingsdeskundigen bevelen de volgende dagelijkse combinatie van producten aan, die de noodzakelijke calorische waarde verschaft en tegelijkertijd het maag-darmkanaal niet overbelast

Maaltijden voor MONTINYAK: de voor- en nadelen

De beroemde auteur van het boek, een Fransman naar nationaliteit en voedingsdeskundige van beroep, publiceerde zijn eerste boek in 1987. Zijn naam is Michel Montignac.

Dieet ATKINSA: de voor- en nadelen

In de Verenigde Staten van Amerika in 1972 werd het Atkins-dieet voor het eerst gepubliceerd. Over het - meer.

Dieet Malysheva: afslankregels

Dieet Malysheva veroorzaakte een geweldige reactie bij het afvallen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.