^

Diet Valley

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Veel vrouwen met jaloezie en bewondering kijken naar de beroemde zangeres Larissa Dolina. Hoe kun je zo'n dame niet benijden? Ze heeft een mooie stem, een mooie uitstraling en, natuurlijk, een slank figuur. Zijn ervaring, hoe dergelijke resultaten te bereiken en de hele tijd in vorm te blijven, deelt de zanger met plezier. En iedereen weet al dat het Valley-dieet effectief en erg populair is. Het belangrijkste is dat je een positieve houding hebt en in jezelf gelooft.

Diet Valley: de essentie en producten

Het dieet is gebaseerd op het gebruik van een kefir-product, nuttig voor het lichaam, dat nuttige bacteriën en micro-elementen, staven en gist bevat. Als onderdeel van kefir zijn het veel aminozuren en vitamines, hij verhoogt of verhoogt immuniteit. Intensieve voeding Valley geeft de mogelijkheid om ongeveer een week ongeveer 7 kilogram te verliezen.

1 optie

Op de eerste dag van dit dieet, zou het dieet moeten bestaan uit drie glazen kefir en een aardappel gebakken in de oven in een uniform (5 stuks). Voor het distribueren van producten is het mogelijk hoe het uitkomt.

De tweede dag is het gebruik van zuivelproducten. Dit is 200 gram zure room en 3 kopjes kefir.

De derde dag, net als de tweede, moet je cottage cheese eten in de hoeveelheid van 200 gram, en drink je ook kefir in de hoeveelheid van 3 glazen, gedurende de dag.

Op de vierde dag moet je een kip bereiden zonder schil (500 gram), hij mag niet gezouten worden en 500 ml kefir.

Op de vijfde dag mogen alleen groenten en fruit eten. Bijvoorbeeld appels - ze zouden niet meer dan een kilo, pruimen - 300 gram, een halve kilo wortels en kefir - 3 kopjes moeten worden geconsumeerd.

Dieet Valley, natuurlijk niet voor zwakkelingen. Op de zesde dag moet je tevreden zijn met één kefir, je moet hem de hele dag door 6 glazen drinken.

Op de zevende dag is het noodzakelijk om slechts één mineraalwater te drinken, zonder gas. Je moet minstens één liter drinken. Diet Valley in deze versie is erg ingewikkeld. Het moet heel zorgvuldig worden bewaard voor mensen met chronische ziekten. Daarom moet je goed nadenken voordat je besluit dat het meest geschikte dieet een dieetvallei is.

Het resultaat van zo'n dieet is vrij snel en velen vinden het leuk. Maar het is mogelijk dat na het dieet Valley gezondheidsproblemen kan hebben.

Optie 2

De volgende, spaarzamere versie van het Valley-dieet, wordt een matig intensief kefir-dieet genoemd. Ze verzamelde een groot aantal positieve feedback van degenen die het bij haar probeerden. Dieet Valley is in deze versie helemaal niet gecompliceerd en de voordelen zijn dat je na een week dieet een pauze moet nemen en moet eten zoals je gewend bent, maar het verbruik van meelproducten en snoep iets kunt verminderen. Zo'n dieet heeft een goed effect op het lichaam.

Op de eerste dag van het Valley-dieet eet je 400 gram gebakken aardappelen, kun je geen zout consumeren en 500 ml kefir 0% vet.

Op de tweede dag - cottage cheese 0% vet (400 gram) en 500 milliliter kefir 1% vet.

De derde dag - elke vrucht in de hoeveelheid van 300 gram en 500 milliliter van 1% kefir.

De vierde dag is eiwit: 400 gram gekookte kip zonder schil en 500 ml kefir.

De vijfde dag - 400 gram fruit, betere appels en 500 milliliter kefir.

Op de zesde dag moet je mineraalwater drinken, bij voorkeur zonder gas.

Diet Valley adviseert op de laatste, zevende dag 400 gram fruit, appels zijn de beste optie en 500 milliliter van 1% kefir. Na de eerste week van het dieet is een verlies van 3 tot 5 kilogram mogelijk en in de tweede week - van 2 tot 4 kilogram.

Dieet Valley zal beter werken als het eten strikt bij het uur zal zijn. De maaltijd moet uiterlijk om 8 uur 's ochtends beginnen, vervolgens om 10 uur, vervolgens om 12, 14, 16 en de laatste ontvangst om 18 uur.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.