^

Zonbescherming betekent

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 10.08.2022
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Zonbescherming betekent in de zomer de meest actuele aanwinsten. Ze laten niet alleen toe om een uniforme kleur te krijgen, maar ook om alle mogelijke schade aan de huid te voorkomen. Op vakantie gaan met kleine kinderen, het is de moeite waard om goed na te denken over dit moment. Babyhuid is erg delicaat, hier zul je een van de beste manieren van bescherming moeten kiezen. Dit en vele andere zaken zullen hieronder worden besproken.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Namen van zonnebrandmiddelen betekent

Fondsen van de zon elk jaar winnen speciale populariteit. Zure room en andere zuivelproducten zijn duidelijk niet in de mode. Vechten met de brandende stralen van de zomerzon is noodzakelijk met de juiste cosmetische accessoires.

Tot op heden zijn er heel veel. Elk bedrijf probeert zijn klanten te plezieren door meer universele middelen te ontwikkelen. De meest populaire bedrijven zijn Faberlic, La Roche, Avon, Garnier, Nivea, Lancaster. Elk cosmetisch bedrijf is trots op zijn unieke beschermingsmaatregelen tegen de zon.

Het vinden van een goede crème is niet zo moeilijk, het is belangrijk om de eigenaardigheid van je huid te kennen. Uiteraard is de rustplaats van groot belang. Immers, als er geen schaduw is en een lange tijd onder de stralen van de brandende zon moet doorbrengen, moet de bescherming worden verhoogd. De belangrijkste cosmetische ontwikkelingen zijn hieronder beschikbaar. Voor de juiste keuze is het immers noodzakelijk om niet alleen te bouwen op persoonlijke voorkeuren, maar ook op de kwaliteit van het product zelf.

Lancaster (Lancaster)

De zon houdt van alles, maar kan onaangename brandwonden en huidschade veroorzaken. Elk meisje wil een ongeëvenaarde bruine kleur, maar in werkelijkheid is het niet zo gemakkelijk te krijgen. Meer specifiek, met speciale cosmetische lotions maakt het eenvoudig. Liefhebbers van natuurlijke zonnebrand moeten altijd hun huid opofferen. Omdat de brandende zon niemand spaart. Om de huid te beschermen en een fluwelen zonnebank te krijgen, werden unieke crèmes en lotions van Lancaster ontwikkeld.

Dit bedrijf heeft 65 jaar ervaring in het produceren en verkopen van de beste producten in zijn soort. Vandaag heeft deze ontwikkelaar zichzelf overtroffen. De opperhuid wordt nu niet alleen beschermd tegen ultraviolette straling, maar bestrijdt ook actief met infraroodstralen. Als een kleurtje niet gelijkmatig wil verlopen, moet hij worden geholpen. Zal de nodige ondersteuning bieden voor een unieke lijn van Sun Control. Zijn belangrijkste missie is om alle tekenen van veroudering te bestrijden, evenals overmatige gevoeligheid en roodheid tijdens de rustperiode. De lijn bevat anti-aging producten vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën. Hiermee kunt u de pigmentatie onder controle houden en zichtbare tekenen van veroudering elimineren.

Het is de moeite waard om de beste ontwikkeling van dit bedrijf te overwegen. Dus, Smart Tan Complex, of zoals het een complex van slim bruinen wordt genoemd, perfect exfolieert de huid. Dit geeft je de perfecte kleur. Bovendien worden alle pogingen tot vroegtijdige veroudering onderdrukt. De samenstelling van de crème omvat bisabolol en sheaboter. De crème maakt de huid perfect glad, wordt gemakkelijk opgenomen en biedt de nodige bescherming.

De volgende ontwikkeling is Sun Control SPF 50+. De crème heeft verhoogde beschermende functies. Hij heeft op bewonderenswaardige wijze moeite met pigmentvlekken, waardoor je een fluwelige kleur krijgt.

Het derde product is Sun Control SPF 50 Fluid. Deze fles is vrij gemakkelijk mee te nemen op de weg. Met een klein flesje kun je de crème overal actief gebruiken. Geschikt voor zowel gevoelige als gecombineerde huid.

Het vierde product is Sun Control SPF 50+ crème voor de huid rondom de ogen. Plaats onder de ogen vereist speciale bescherming. Het moet gemakkelijk en effectief zijn. Het product tast zachtjes de huid aan en laat je in de zon blijven zonder een donkere bril.

Er is ook een bodylotion en een balsem, gebruikt na het zonnebaden. Deze producten vullen elkaar aan. Voor speciale efficiëntie worden ze gebruikt in een complex. Dit krijgt een echt koninklijk kleurtje.

Garnier

Alle geliefde zon straalt twee soorten ultraviolette stralen uit. Dus het eerste type is UVB-stralen, ze hebben meer energie, hun hoofdactiviteit is geconcentreerd over de bovenste huidlagen. Het tweede type is UVA-stralen, ze zijn veel zwakker, maar hun werking veroorzaakt veroudering en het verschijnen van rimpels. Om dit soort stralen te bestrijden, zal de nieuwste cosmetische lijn van producten uit de bescherming van Garnier helpen.

 • Voor wandelingen in de zomer is het product Garnier Amber Soler BB Cream geschikt. Deze uitstekende crème beschermt de huid en verlaagt deze. Zonnebrand wordt natuurlijk en stralend. Extra bescherming tegen UV-stralen blijft behouden.
 • Als een persoon een gevoelige huid en blond haar heeft, verdient Garnier Ambre Soler Extra Protection de voorkeur. Deze remedie is speciaal ontwikkeld voor een lichte huid. Er zijn geen kleurstoffen in de samenstelling.
 • Bellen, donkerbruin wordt volledig bereikt door het product te gebruiken - Garnier Amber Soler Perfect Tan. Het bevat cafeïne, het stelt je in staat om huidintegument van een gelijkmatige en mooie schaduw te bereiken. Betrouwbare bescherming tegen ultraviolette straling blijft.
 • Voor een cool feestje in de frisse lucht? Er is niets om je zorgen over te maken. Ziet er perfect uit Garnier Amber Soler Shining and Protection. De unieke textuur van de crème benadrukt het fluweel van de huid en geeft het een ongelooflijke bloemige geur.

Niven

Het bedrijf Nivea onderscheidde zich altijd door de verhoogde zachtheid en trillende cosmetische lijnen. Daarom zal het kiezen van een tool niet zo moeilijk zijn. Het is noodzakelijk om de beste producten voor te stellen die een ongelooflijk effect hebben.

Anti-aging gezichtscrème. De eenvoudige formule laat geen rimpels verschijnen. Natuurlijke antioxidanten maken de huid zacht en soepel. Het product wordt gekenmerkt door zijn onmiddellijke en langdurige effect in de strijd tegen UVA / UVB-stralen.

De huid van de baby moet op een speciale manier worden beschermd. Stojko zal de taak aankunnen - Kinderlotion spelen en baden. Met dit hulpmiddel kunnen negatieve stralen de gevoelige opperhuid niet beschadigen en lang in het water blijven.

Een droge huid vereist speciale hydratatie. De taak van deze taak is de bescherming en vochtinbrengende lotion. Het voorkomt brandwonden en vroegtijdige veroudering. Een speciale formule kan het risico op allergische reacties op de zon verschillende keren verminderen. Waterdichte lotion.

Verfris en bescherm zorgvuldig de huid met behulp van het product - Bescherming en koele lotion. De formule geeft de opperhuid zo'n noodzakelijke koelte. U kunt het product zelfs in water gebruiken. De lotion wordt snel opgenomen en laat geen vette vlekken achter op de huid. Het wordt op zijn beurt glad, zoals zijde.

Om de jonge huid van het kind te beschermen, kan de zonnebrandspray voor kinderen worden gebruikt. Het unieke ervan ligt in de onmiddellijke verdwijning na toepassing. Het is voldoende om de spray gelijkmatig over het lichaam te verdelen. Het werkt prima. Brandwonden en roodheid zijn nu achter.

Eivon

Avon is altijd beschouwd als een internationaal bedrijf. Een miljoenenhaast wordt bereikt dankzij unieke ontwikkelingen die een ongelooflijk effect hebben. De producten van het bedrijf zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het vinden van de perfecte remedie voor alle gelegenheden is nu eenvoudig. Om te beoordelen welke de beste beschermende producten zijn, die de huid tegen zonlicht beschermen.

 • Avon Mineral Sun Cream Sensitiv Skin SPF 30. Het product bevat een heel mineraalcomplex, dat perfect is voor de gevoelige huid. De crème-formule is waterbestendig. Pas het toe 15 minuten voor de release. Het effect is echt verbazingwekkend, om het voldoende in één enkele vorm te gebruiken.
 • Een ander, even goed product - Badger Company, SPF 30 Sunscreen. Hij vecht actief tegen UVA / UVB-stralen. Zonne-brandstoffen zijn nu gemakkelijk te voorkomen. De samenstelling van het product is echt goed, de consistentie is aangenaam, de geur is ongelooflijk. Deze twee gereedschappen zijn de beste in hun soort.

Loreal

Cosmetische producten van dit bedrijf zijn altijd gewaardeerd. De kwaliteit, het effect en de prijs zijn hier op een uitstekend niveau. Loreal voor vele jaren van bestaan was in staat om vele mooie cosmetische lijnen te ontwikkelen. Een van hen is een opmerkelijke bescherming tegen direct zonlicht. Om kennis te maken, zou u enkele van de meest voorkomende producten moeten overwegen.

 • Zonne-expertise. Melk met bescherming SPF 30. Deze mate van bescherming is optimaal. De huid is volledig beschermd, maar het belet niet dat een perfecte bruine kleur ontstaat. Het product bevat amandelolie, het is in staat de epidermis goed te bevochtigen. Breng het product aan in combinatie met de emulsie. De olie wordt rechtstreeks op het strand aangebracht. Dit zal het maximale vocht krijgen.
 • Ambre Solaire van Garnier. Met deze olie kun je intens bruinen. Perfect voor vrouwen met een donkere huid. Het is niet nodig om het te gebruiken als het belangrijkste product in de strijd tegen brandwonden. Het is eerder een remedie na het krijgen van een kleurtje.
 • After Sun. Melk gebruikt na het zonnebaden. Het product is bedoeld voor intensieve bevochtiging van de epidermis, na zonnebrand. Molochko kalmeert actief de huid, laat het niet uitdrogen, is uitgerust met een verkoelend effect. Na het aanbrengen van het product zijn de beschermende functies van de huid genormaliseerd. Je kunt het direct na het strand gebruiken of douchen.

Viši (Vichy)

Dit bedrijf is altijd beroemd geweest om zijn unieke nieuwigheden. Producten van dit niveau, misschien niet nergens. Alle producten zijn perfect geschikt voor alle soorten huid. Het is genoeg om een optimale cosmetische lijn te kiezen. In dit verband moet u overwegen de beste remedie voor huidschade door direct zonlicht.

 • Capital Soleil uit Vichy. Betrouwbaarheid van beveiliging bestaat eenvoudigweg niet. Met dit product bereikt u maximaal comfort en beschermt u de meest gevoelige huid. Het bevat Meroxyl. Het is een innovatief filtersysteem. Ze zijn ontworpen om de negatieve effecten op de huid van direct zonlicht effectief tegen te gaan. Voor aanvullend effect waren thermaal water en hyaluronzuur inbegrepen. Breng de crème aan op het gezicht voordat je eruit gaat. Het is belangrijk om het gebied rond de ogen te vermijden. Als u van plan bent lang in de zon te blijven, wordt het product periodiek aangebracht gedurende de hele tijd.

Babes zijn bloemen van het leven. Vanwege hun leeftijd heeft hun huid meer bescherming nodig. Dat is de reden waarom het unieke Mexoryl XL + product is ontwikkeld. De spray is de meest delicate in zijn soort. Het beschermt de huid volledig en is uiterst nuttig. Je kunt het aanbrengen op zowel de huid van het lichaam als gezicht. De remedie is hypoallergeen. Zonder smaak.

Om maximaal comfort te behalen door in de zon te blijven, kunt u met MeXoryl XL-SX. Het product beschermt actief tegen alle soorten straling en, belangrijker nog, verbetert zonnebrand. In zijn samenstelling is er cafeïne en een uniek molecuul Aquabioryl. De textuur van de melk was veranderd, dus het effect werd nog beter. Het kan worden gebruikt door mensen met een gevoelige huid.

La Roche (la roche)

Het Franse bedrijf La Rocher is een van de meest elite. Cosmetische lijnen zijn uniek. Elk product kan niet aan de kwaliteit twijfelen. Frankrijk produceert tenslotte het beste middel om voor het lichaam te zorgen. Niet omzeild deze en zonnebrandproducten.

 • ANTHELIOS XL. Dit is een smeltende crème met verhoogde bescherming. Het is perfect voor zowel een normale als een droge huid. Zijn formule is uniek. Smeltende consistentie, waterbestendigheid en de afwezigheid van parfumgeuren. Na het aanbrengen wordt de tuinkers snel opgenomen, waardoor er geen sporen en onaangename vettige glans achterblijven. Heeft een hoge biologische efficiëntie.
 • Anthelios. Melk, die de zachte huid van baby's intact houdt. Geschikt voor zowel gezicht als lichaam. Heeft een verhoogde mate van bescherming. Het product is ontwikkeld op basis van alle behoeften van de babyhuid. De formule is versterkt, maar ontspannen. Negatieve effecten van UVB / UVA-stralen blijven achter. De samenstelling bevat thermaal water.
 • ANTHELIOS XL. Oplossing voor de bescherming van de lippen tegen direct zonlicht. Het heeft geen geur en is uitsluitend bedoeld om de huid van de lippen te hydrateren. Parabens in zijn samenstelling omvat niet.

Oriflame

Het beoordelen van alle producten van verschillende bedrijven, waarbij de Oriflame-kant wordt vermeden, is absoluut niet de moeite waard. Hier zijn er verschillende interessante tools die echt een ongelooflijk effect hebben.

 • Sun Sun Spray voor het lichaam met een gemiddelde beschermingsgraad SPF 25. De spray heeft een aangename textuur, wordt eenvoudig aangebracht en laat geen vette resten achter. De formule is waterbestendig, dus het zorgt ervoor dat het product kan worden afgewassen, niet de moeite waard. De actie is gericht op bescherming tegen directe zonnestraling, actief verzachten en bevochtigen. De spray wordt snel opgenomen, heeft een aangenaam aroma.
 • Sun Zone zonnebrandolie met een hoge beschermingsgraad SPF 30. Perfect geschikt voor de gevoelige huid. Het voorkomt voortijdige veroudering. Het bevat UVA / UVB-filters. Lotion laat geen pigmentvlekken zien, blokkeert rimpels. De textuur is licht en aangenaam. Het gaat gemakkelijk om met water en wordt onder zijn invloed niet weggespoeld.
 • Sun Face Cream Sun Zone met een hoge beschermingsgraad SPF 50. Met dit product wordt de huid perfect beschermd tegen de invloed van ultraviolette straling. De crème voorkomt vroegtijdige veroudering, pigmentvlekken en rimpels. Consistentie is gemakkelijk, snel opgenomen.

Byubhen

Bubchen is geen heel gewoon bedrijf, maar alleen in onze regio. Ze houdt zich bezig met de ontwikkeling van beschermende uitrusting voor kinderen. Ze houden immers zoveel van de zon en het water. Een gevoelige babyhuid is niet bestand tegen de negatieve effecten van zonlicht. Daarom moet je het bedekken met een beschermende laag crème.

Zonnebeschermingsserie Bubchen ontworpen om de huid te beschermen. Het helpt mogelijke nadelige effecten van ultraviolette stralen te voorkomen. Het is een genot om te zonnebaden met deze producten. In de serie voor de verzorging van de huid van kinderen is een speciale melk, met een mate van bescherming van 30 en 50. Het is geschikt voor kinderen met een gevoelige huid. Molochko KIDS met een verhoogde mate van bescherming in 50. Complementeer het complex van KIDS met een coëfficiënt van 30. Producten KIDS kunnen worden gebruikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Alle remedies zijn hypoallergeen. Ze beschermen perfect de gevoelige huid. Ze bevatten natuurlijke oliën, ze voeden en verzachten actief de huid. Bovendien is het dankzij het gebruik mogelijk om de vochtbalans en de natuurlijke beschermende functies van het lichaam te herstellen.

trusted-source[7]

Mary Kay

Veel van de vrouwelijke leden van het bedrijf zijn bekend Mary Kay. Het is populair bij decoratieve cosmetica. Een verscheidenheid aan kleuren, paletten, is gewoon een lust voor het oog. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf zonnebrandmiddelen.

 • Zonnebrandcrème SPF 50. Het product biedt het hoogste niveau van bescherming. Perfect geschikt voor de huid met verhoogde gevoeligheid. De belangrijkste kenmerken van het product zijn het behoud van zonnebrandcrème-eigenschappen in water, met overvloedige transpiratie. In de compositie zit een extract van Acai-bessen. Dit helpt voortijdige veroudering voorkomen, zorgen voor geïrriteerde huid.
 • Zonnebrandcrème met SPF 30 Mary Kau. Helpt bij het elimineren van brandwonden en photoaging. Consistentie is waterbestendig. Beschermende eigenschappen worden bewaard, zelfs na een lang verblijf in water. Het wordt eenvoudig toegepast, snel opgenomen, laat geen sporen achter. De compositie bevat groene theebladeren. Breng het product 15 minuten voor de release aan.
 • Hydraterende lichaamsgel na het zonnen Mary Kay. Het product heeft een verkoelend effect. Het bevat glycerine en plantenextracten. Hiermee kunt u de huid aanzienlijk hydrateren en kalmeren.
 • Lotion met het effect van lichtbruinende Mary Kay. Het product beschermt niet alleen de huid, maar zorgt er ook voor dat het gewenste effect wordt bereikt. Gebruik het kan direct na het bruinen, om maximale schaduw te bereiken.

Bioderma

Overmatige blootstelling aan de zon zonder een speciale remedie toe te passen, heeft ernstige gevolgen. Dit kan fotogenering veroorzaken, leiden tot huidtumoren en tot verschillende ziektes. Uitgaande van al het hierboven beschreven probleem, besloot het bedrijf Bioderma om unieke middelen te ontwikkelen, waarbij alle negatieve gevolgen van het verblijf in direct zonlicht werden bestreden.

 • Photoderm MAX Cream SPF 50+. Het product is perfect voor de droge huid. Het garandeert volledige bescherming. De textuur is zachtaardig. Na het aanbrengen laat geen vette resten achter, wordt het kleurloos.
 • Photoderm MAX Emulsion SPF 50+. Heeft een positief effect op de huid van een gemengd type. Geschikt voor een vette huid. De textuur is zacht, na applicatie wordt het ook kleurloos.
 • Photoderm AKN Matting emulsion SPF 40. Een unieke remedie voor mensen die aan acne lijden, heeft een matterend effect. Na toepassing laat geen spoor na.
 • Photoderm AR-crème SPF 50+. Het is bedoeld voor de huid met zichtbare roodheid. Het product niveaus niet alleen de toon van het gezicht, het beschermt ook tegen de negatieve effecten van direct zonlicht.
 • Photoderm MAX Milk SPF 50+. Geschikt voor alle huidtypen. Biedt behoorlijke bescherming op cellulair niveau.

Shiseido

Uitstekende cosmetische lijnen hebben het bedrijf SHisejdo. Op de binnenlandse markt is het niet zo gebruikelijk, maar het is niettemin gelukt om de steun van velen in te roepen.

 • Beschermende emulsie voor zonnebrand SPF 10 N. Het product vecht actief tegen verruwing van de huid, de verhoogde droogheid. Elimineert de effecten van negatief ultraviolet licht. De emulsie is waterbestendig, zand verzamelt zichzelf niet, het is niet plakkerig.
 • Zonnebrandlotion SPF 15 N. Aangename waterdichte textuur is wat u nodig heeft op het strand. Het product stelt u in staat de huid fluweelzacht te maken, ongemak te elimineren. De textuur is licht.
 • Zonnebrandspray zonder olie. In zijn samenstelling zijn er geen oliën, wat de toepassing snel en gemakkelijk maakt. Vetsporen gaan niet weg, de huid hydrateert perfect. De textuur is licht, het wordt onzichtbaar na het aanbrengen. Voorkomt fotogenering. Gebruik het bij voorkeur in combinatie met andere producten in deze serie.

Klarans

Ontwikkelaars die nieuwe cosmetica testen, Clarins, volledig overtuigd van hun creatie. Misschien zijn dit de beste producten voor bescherming tegen direct zonlicht. Ze zijn niet alleen veilig, maar ook nuttig. Als u geen goede huidverzorging geeft, zijn ze droog en onaantrekkelijk. Voeding en hydratatie spelen een speciale rol in dit proces.

 • Zonnebrandcrème Body Gel SPF 10 Clarins Zonnebrandcrème Verzachtende crème gel Lage bescherming. De remedie is ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige huid. Het geeft een zacht effect en zorgt ervoor dat u lekker kunt zonnebaden. De mate van bescherming is laag, maar dit zorgt voor een snelle bruining met minimale schade.
 • Zonnebrandcrème Body Cream SPF 20 Clarins Zonnebrandcrème Verzachtende crème Matige bescherming. Met dit product kun je een bruine droom krijgen. De huid wordt fluweelachtig. Een mooie en egale kleur is wat je nodig hebt. Het product heeft een uitgesproken anti-aging effect.
 • Zonnebrandmiddel Bodylotion SPF 20 Clarins Zonnebrandcrème Zachte melklotion Matige bescherming. Het heeft de meest delicate textuur. Het bevat extracten van aloë vera en kokosnoot. Het maximale effect wordt bereikt door vitamine E.

trusted-source[8]

Faberlik

Al lang bekende Faberlic is ook klaar om zijn klanten tevreden te stellen met goede cosmetische lijnen voor huidverzorging tijdens het zonnebaden.

 • Let op de olie - spray voor zonnebrand SPF6-serie LETO. Het wordt niet aanbevolen in de zon zonder speciale bescherming. Dit heeft ernstige gevolgen. Daarom zou je dit product de voorkeur moeten geven. Maar het is meer geschikt voor mensen met een donkere huid. Hij heeft een verbeterde formule. Biedt maximale bescherming tegen direct zonlicht. Hiermee kunt u de teint versterken. Consistentie is licht, waterbestendig. Het wordt eenvoudig toegepast.
 • Gezichtscrème SPF 15-serie LETO. Als u de huid niet goed beschermt, bestaat het risico dat u een zeker evenwicht verstoort. Dit zal leiden tot onaangename brandwonden, uitdroging. Gezichtshuid vereist meer aandacht voor zichzelf. Voorzie het van dit kan dit product. Breng het bij voorkeur aan op een gebruinde huid. Het voorkomt het ontstaan van rimpels en ouderdomsvlekken. De crème hydrateert de huid.

Kolistar

Een ander niet minder gebruikelijk bedrijf - Kolystar, ontwikkelt prachtige producten die helpen de jeugdige huid te behouden onder de invloed van negatieve zonnestraling.

 • Sunblock Collistar Maximale bescherming Tanning Cream SPF 50+. Het product is uitgerust met de maximale beschermende eigenschappen. Het is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam als geheel. Het medicijn stelt u in staat om actief weerstand te bieden aan de effecten op de huid van ultraviolette straling. De crème is speciaal ontwikkeld voor de huid met verhoogde gevoeligheid. Hij kalmeert haar kalm, veroorzaakt geen irritatie en allergieën.
 • Verbeterde hydratatie heeft Collistar Speciale Abbronzatura Perfetta Crema Doposole Superidratante Rigenerante. Hiermee kunt u de overgedroogde huid herstellen. De actieve ingrediënten die het geheel vormen, hydrateren en kalmeren de opperhuid. Plantaardige oliën hebben een nutritioneel effect. De crème stimuleert de natuurlijke processen. Je kunt het dagelijks toepassen, niet noodzakelijkerwijs voordat je naar het strand gaat.

Mustela

Niet veel mensen kennen het bedrijf van Mustela. Welnu, het is tijd om kennis te maken. Omdat de producten van dit bedrijf een ongelooflijk effect hebben.

Lotion met verhoogde activiteit. Het product is een van de nieuwste. Het helpt de huid van kinderen te beschermen in overeenstemming met alle vereisten. De Mustela-lotion is speciaal ontwikkeld om de gevoelige babyhuid te beschermen. Het beschermt tegen de schadelijke effecten van zonlicht vanaf het moment dat de baby wordt geboren. De doeltreffendheid ervan is herhaaldelijk bewezen. Het product bevat mineralen die voldoende bescherming bieden. Geschikte lotion voor kinderen en pasgeborenen. Het is verrijkt met natuurlijke ingrediënten.

Door de hypoallergene vorm kan je absoluut iedereen zonder enig risico lotion gebruiken. De formule bevat een ideale balans tussen efficiëntie en tolerantie. In de samenstelling is er geen alcohol, parfum is afwezig. Een zachte huid vereist een speciale mate van bescherming. Voorzie het van deze lotion.

Zonnebrandcrème met SPF 30

Betekent dat de index spf 30 een goed beschermend effect heeft. Dit is voldoende, zelfs voor de gevoelige huid. Als je een dergelijk gereedschap kiest, is het de moeite waard om niet alleen aandacht te besteden aan het bedrijf, maar ook aan de samenstelling van het product.

 • Creme Anti-Aging Zonnecrème SPF 30 Babor. De crème is ontwikkeld door Babor voor het zomerseizoen van 2013. Sindsdien is het niet eenvoudig om een gelijke te vinden. In zijn structuur is er een lavendel, waardoor u kunt genieten van een ongelooflijk aroma. Maar dat is niet alles, de bloem heeft uitstekende antioxiderende eigenschappen. Hiermee kunt u vrije radicalen neutraliseren en vroegtijdige veroudering effectief voorkomen. De textuur van de crème is niet plakkerig, licht. Het absorbeert snel, de geur blijft lang hangen. Opmerkelijke hydratatie en zachtheid worden snel bereikt.
 • Zonnebrandcrème balsem SPF 30 Stenders. Het bevat organische en anorganische filters. Ze controleren actief de schoonheid van de huid. De balsem wordt snel geabsorbeerd na het aanbrengen, zonder onnodig ongemak te veroorzaken. De geur is ongelooflijk. Balsem bevat geen allergenen, kleurstoffen en parabenen.
 • Zonnebrandlotion Sun Zone SPF 30 Oriflame. Een product met een lichte consistentie. Het herstelt de epidermale cellen actief en voorkomt pigmentvlekken. Kokosolie, die in de samenstelling zit, geeft elasticiteit en zachtheid.

Zonnebrandcrème met SPF 50

Middelen met een dergelijk merkteken hebben een verhoogde mate van bescherming. Je kunt ze zelfs gebruiken voor mensen met een overgevoelige huid. Vanaf nu lijkt het erop dat het strand gewoon een plezier zal zijn. De zonnestralen zullen het mogelijk maken om een aangename bruine kleur te krijgen en geen schade aan te richten.

 • Melk voor gezicht en lichaam Anthelios SPF 50 La Roche-Posay. Het product bevat een aantal filters die een stabiele bescherming bieden tegen de negatieve effecten van UVA / UVB-stralen. De samenstelling van melk is thermaal water. Ze is rijk aan Selenium, dat een van de natuurlijke antioxidanten is. De textuur is fluweelachtig, waardoor het gemakkelijk is om het product op de huid aan te brengen.
 • Zonnebrandcrème voor gezicht met comfortabele textuur SPF 50 Vichy. De verhoogde mate van bescherming maakt het mogelijk zonder gewetensbezwaren en zonder ernstige gevolgen in de zon te koesteren. De crème voorkomt schade aan de huid, pigmentvlekken. Geschikt zelfs voor overgevoelige huid. Het heeft geen parfum. Het actieve ingrediënt is Eperulin. Het vermindert actief de gevoeligheid van de huid. Hiermee kunt u ongemak verminderen, de epidermis zacht en gehydrateerd maken.
 • Anti-veroudert beschermende lotion SPF 50 Vitalprotection Darphin. Het product is geschikt voor vrouwen vanaf 25 jaar. Het voorkomt actief huidveroudering. De vorm is gehydrateerd. De textuur is gewichtloos. Het kan gemakkelijk onder make-up worden aangebracht. Voorziet huid van het nodige vocht, vermindert roodheid.

Zonbeschermingsproducten voor kinderen

Kinderen zijn dol op spetteren in het water en rennen onder de zon door. Maar dit alles zonder bescherming kan tot ernstige gevolgen leiden. Wat moet ik doen en wat moet ik doen? Er zijn speciale cosmeticalijnen die speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld.

Bij het kiezen van het is het belangrijk om aandacht te besteden aan de mate van bescherming, evenals de gevoeligheid van de huid van het kind. Consistentie kan ook zijn, het belangrijkste is dat de remedie echt effectief was.

 • Creme barrière tegen zonnebrand en sproeten. Het product werd speciaal voor peuters "gemaakt". Hij staat het kind toe om lange tijd in de zon te blijven zonder tastbare gevolgen. De crème wordt versterkt door de werking van UV-A- en UV-B-filters. Hiermee kunt u een maximaal effect bereiken en de negatieve invloed van direct zonlicht voorkomen. De crème blokkeert de aanmaak van melanine. Hij is het die het uiterlijk van zonnebrand, sproeten en ouderdomsvlekken bevordert. Waterbestendig.
 • Nivea san zonnebrandcrème lotion baby spelen en zwemmen spf 30. Geschikt voor de gevoelige huid. De actie is onmiddellijk. Na het aanbrengen is het effect onmiddellijk merkbaar. Opnieuw aanvragen is niet verplicht. De lotion biedt de juiste bescherming en voorkomt vroegtijdige veroudering.
 • Babe lotion is een zonnebrandcrème spf 30 voor kinderen. Het bevat actieve filters van biologische en biologische oorsprong. Ze beschermen de huid van de baby. Het product bevat geen kleurstoffen, oliën, conserveermiddelen en parfums.

Zonnebrandproducten voor gezicht

Alle mensen wachten op warmte en zomer. Ik wil ontspannen in de natuur, zonnebaden en in het water spetteren. Maar dit kan niet zo goed gaan als we zouden willen. Om je eigen rust niet te overschaduwen, moet je je zorgen maken over goede beschermende uitrusting tegen zonlicht.

 • Jan Marini Skin Research Antioxidant Daily Face Protectant. Het product is perfect voor vrouwen die een overgevoelige huid hebben. De unieke samenstelling van het product kan het risico van vroegtijdige veroudering verminderen. Een aangename lotiontextuur levert veel comfort. Het laat geen vettige film achter, dus het kan zelfs onder make-up worden aangebracht.
 • ZO Skin Health Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30. De voorkeur geven aan dit product kost vrouwen met een dikke opperhuid. Vooral als de woonplaats een warm klimaat is. Het product zal uitstekende verzorging bieden en beschermen tegen overmatige invloed van directe zonnestralen.
 • Obagi Nu-Derm Gezonde huidbescherming SPF 35. Dit product biedt de huid een verhoogde mate van bescherming. De crème creëert geen film, het verzacht de huid perfect en hydrateert ze.
 • Clinique, Super City Block olievrije dagelijkse gezichtsbeschermer SPF 40. Het belangrijkste voordeel van het product is gelijkmatige verdeling. Hiermee kunt u het zelfs onder make-up aanbrengen. Bovendien heeft het product een goed witmakend effect. Dit zal sproeten verwijderen en voorkomen dat er veel voorkomen.

Zonbescherming voor haar

Haar heeft ook behoorlijke verzorging en bescherming nodig. De zon beïnvloedt zelfs de beste krullen negatief. Dit probleem moet effectief worden aangepakt. Om in dit geval te helpen, komen hoogwaardige cosmetica.

 • SP System Professional. De middelen van deze lijn worden op dezelfde manier vervaardigd als zonnescherm voor het lichaam. Dit product is perfect voor dagelijks gebruik. Het garandeert volledige bescherming van strengen tegen gehate ultraviolet. De actieve ingrediënten omhullen het haar volledig en creëren tegelijkertijd een betrouwbare barrière.
 • Clarins. Deze olie, waardoor de tips niet overdreven droog zijn. Bovendien kan het zelfs de meest ongehoorzame sloten aan. Het is voldoende om regelmatig olie op het haar te spuiten en het effect zal niet lang op zich laten wachten.
 • Paul Mitchell. Deze spray, die een ideale assistent zal zijn bij het bezoeken van badplaatsen. Het bevat natuurlijke extracten. Ze laten het pigment niet uitwassen, maar neutraliseren ook de negatieve effecten van zon- en zeewater op het haar. Na een paar dagen gebruik ziet u een uitstekend resultaat.
 • SATINIQUE. Dit is een lotion met beschermende eigenschappen. Het bevat een complex van UVA / UVB-filters. Ze beschermen de krullen actief tegen de negatieve invloed van de zon. Na gebruik wordt het haar glad en goed verzorgd. Het is gemakkelijk aan te brengen.

Zonnebrandmiddelen voor de huid

Als je naar het strand gaat, is het de moeite waard je zorgen te maken over de betrouwbare bescherming van de huid tegen de negatieve invloed van de zon. Speciaal hiervoor zijn uitstekende producten ontwikkeld.

 • SUNLEŸA SOIN SOLAIRE GLOBAL ANTI-AGE SPF 30. Deze crème heeft prachtige eigenschappen en samenstelling. Het blokkeert voortijdige veroudering en schadelijke ultraviolette straling. De agent geeft niet alleen de zonnestralen een brandend effect, maar worstelt ook met een aantal ouderdomsproblemen. Dit is om jeugd en frisheid te behouden.
 • SHISEIDO EXPERT ZONNE-AGING BESCHERMING LOTION SPF 30. Verzorging en bescherming in één fles. Lichtgewicht consistentie lotion elimineert de belangrijkste tekenen van photoaging, voorkomt rimpels en pigmentvlekken. Ondanks de lichte consistentie krijgt de huid gemakkelijk de nodige hydratatie.
 • LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS XL 50. Smeltcrème, geschikt voor direct drogen. Het is een ideaal hulpmiddel voor de huid. De textuur is eenvoudigweg onnavolgbaar. De room ruikt lekker, laat geen plakkerig gevoel achter. Geschikt zelfs voor de opperhuid, gevoelig voor constante allergische reacties.
 • VICHY IDEALE SOLEIL. Het product wordt gepresenteerd als een spray. Breng het aan om te beschermen tegen direct zonlicht. Het wordt eenvoudig toegepast, snel opgenomen. Geen vette sporen na zijn vertrek. Zeker, het bevat alcohol, dus er is een mogelijkheid van overmatig drogen.

Zonnebrandcrème voor lichaam

Het is niet altijd gemakkelijk om de beste middelen te vinden om de huid te beschermen. Er zijn immers niet zo weinig verschillende bedrijven die hun producten aanbieden. Daarom ontstond het idee om alle meest voorkomende producten te beschrijven om niet in de war te raken in de diversiteit.

 • RAD SPF 15 ENVIRON. Dit zijn professionele cosmetica. Het heeft een goede reputatie en wordt als een van de meest effectieve beschouwd. Melk in de vorm van een spray is zo natuurlijk dat je het zelfs kunt gebruiken voor kinderen van 6 maanden. Het wordt gemakkelijk aangebracht, geschikt voor alle delen van het lichaam. Biedt zichtbare zorg voor antioxidanten.
 • AVON SUN SPF 50. Het is een anti-agingcrème ontworpen voor de gevoelige huid. Het heeft een vetarme consistentie, zachtaardig. Beschermt perfect tegen de schadelijke gevolgen van de zon.
 • ORIFLAME SUN ZONE SPF 25. Spray met een lichte consistentie. Beschermt de huid tegen uitdroging, verrijkt de cellen met de nodige vitamines. Het is waterbestendig, het wordt aanbevolen om het elk uur te gebruiken.
 • NIVEA ZON 30. Misschien is dit een van de meest iconische middelen. Het heeft anti-aging eigenschappen. Het heeft componenten voor actieve zorg. Voorkomt het verschijnen van rimpels, terwijl de huid glad en soepel wordt.

Beoordeling van zonnebrandmiddelen betekent

Voor een volledig beeld werd een speciale beoordeling gemaakt. Het omvatte fondsen die het populairst zijn bij vrouwen.

 1. NiveaSunCare. Ondanks het feit dat veel mensen over dit bedrijf weten, benadert niet iedereen zijn ontwikkeling. Als zorgmiddel werden speciale sprays, crèmes en melk aangeboden. Er zijn ook producten voor de verzorging van babyhuid. De consistentie van de producten is vrij aangenaam, eenvoudig. Ze worden snel opgenomen, zonder enig ongemak te veroorzaken. Als onderdeel van de cosmeticalijn zijn componenten die schade aan de huid voorkomen. Dit zijn vitamine E, filters, zinkoxide en panthenol.
 2. Biocon. De producten van dit bedrijf zijn allemaal hypoallergeen en volkomen veilig. Maar na het aanbrengen van het product is er enig ongemak, in de vorm van een vette film. Maar de producten zijn geweldig voor kinderen, dankzij hun unieke samenstelling.
 3. GarnierAmbre Solaire. Dit is een redelijk populair merk. Ze ontwikkelt crèmes, sprays en melk voor alle huidtypes. U moet het geld in een normaal bedrag gebruiken, alleen dan kunt u een echt goed effect bereiken. De textuur is zacht, de consistentie is licht.
 4. Vichy. Een bekend en duur merk. Er bestaat gevaar voor namaak. Over het algemeen is de productie niet slecht, de consistentie is aangenaam, het aroma is op het niveau. Beschermende eigenschappen worden volledig gerespecteerd.
 5. Uriage. De cosmetische lijn bevat oliën, crèmes, sprays en melk. De producten omvatten: thermaal water, vitamines, mineralen. Alle producten zijn geschikt voor de gevoelige huid. Dankzij hun gebruik is het gemakkelijk om mooi bruin te worden.
 6. Bioderma. Hypoallergene middelen zijn bedoeld voor de gevoelige huid. Cosmetische lijn bevat oliën, sprays, emulsies, melk. Cosmetica van dit type verwijst altijd naar hoge kwaliteit. Het wordt gemakkelijk toegepast, laat geen ongemak. Je kunt het zelfs aan kinderen gebruiken.
 7. LaRoche-Posay. De collectie van dit "merk" is divers met een enorme hoeveelheid geld. Dit zijn vloeistoffen, lotions, crèmes, sprays. Ze hebben allemaal een verhoogde mate van bescherming. Gebruik ze bij voorkeur in een complex.
 8. Lierac. Dit is een Franse make-uptas. Het is erg populair, maar ook de prijzen op het niveau. De collectie wordt vertegenwoordigd door een verscheidenheid aan crèmes, gels, vloeistoffen, balsems. Ze hebben allemaal een ongelooflijk effect en kunnen zelfs de zonnebrand verlengen. Cosmetica hebben een aangename consistentie, volledig hypoallergeen.
 9. Carita. Dit merk heeft nog niet eerder middelen ontwikkeld om beschermende eigenschappen te bieden. Dergelijke activiteiten begonnen zich pas in 2004 te ontvouwen. Tot op de dag van vandaag is de populariteit van de cosmeticalijn er gewoon bovenop. Hier kunt u elk hulpmiddel naar uw wens vinden. Het belangrijkste is dat de mate van bescherming wordt verhoogd.
 10. Clinique. Misschien is dit het beste bedrijf van allemaal. Het biedt zijn klanten een breed scala aan verschillende producten. Alle middelen verstoppen de poriën niet en bieden een ongelooflijke bescherming. De samenstelling bevat kruidenextracten, vitamines. De producten hebben een neutrale geur, worden eenvoudig aangebracht, laat geen vettige glans achter.

De beste zonnebrandmiddelen

Het is moeilijk om de beste cosmetische producten te selecteren. Immers, voor elke persoon is geschikt voor iets speciaals. Maar ondanks dit, werd een kleine beoordeling van de meest populaire goederen gemaakt.

 • Anti-aging zonnebrandcrème voor gezicht SPF 50 van Сaudalie. De remedie is ontwikkeld voor de eerste dagen in de zon. Het is bedoeld voor gebruik in warme klimaten. Het heeft uitstekende eigenschappen, bevat UVA / UVB-filters. De consistentie is niet plakkerig, de huid wordt onmiddellijk na gebruik getransformeerd en wordt saai.
 • Zonnebeschermende melk voor gezicht en lichaam SPF 15 van Biotherm. Het product wordt gekenmerkt door zijn ongelooflijke tederheid. De mate van bescherming is laag, maar het is voldoende voor de normale huid. Melk kan de natuurlijke beschermende barrières van de huid verhogen. De geur is ongelooflijk.
 • Zonnebrandolie SPF 40 van Vichy. Het product biedt dubbele bescherming. In dit geval krijgt de huid een gezonde glans. Het wordt gemakkelijk aangebracht, heeft een parelmoereffect.
 • Zonnebrandemulsie Fotoderm AKN Mat SPF 30 van Bioderma. Deze emulsie is voor de vette en problematische huid. In zijn samenstelling is een uniek complex Fluuidactiv. Hij kan de kwaliteit van talg van de huid normaliseren.
 • Zonnebrandcrème gezichtscrème en decollete zone SPF 30 van Garnier. Het product heeft een niet-vettige textuur. Het complex heeft een speciale hydratatie, verkregen met behulp van componenten van plantaardige oorsprong.
 • Zonnebrandmiddelenverstevigende emulsie voor gezicht en lichaam SPF 10 van Shiseido. Waterbestendig. Biedt een degelijke bescherming, geeft de huid een rijke tint.
 • Anti-aging zonnebrandcrème UVB 30 van Clarins. De huid wordt beschermd, de mogelijkheid van brandwonden wordt voorkomen. Consistentie is aangenaam. De crème helpt rimpels en ouderdomsvlekken te voorkomen.
 • Zonnebrandcrème Lotion "Easy Touch" SPF 50 van Nivea Sun Care. De lotion heeft een lichte consistentie. Het product hydrateert actief de huid, terwijl sporen op de huid niet achterblijven.

Natuurlijke zonnebrandmiddelen

Niet veel mensen gebruiken graag verschillende middelen. Ze bevatten tenslotte allemaal iets "verboden". Dat is de reden waarom de speciale populariteit natuurlijke producten begon te ontvangen. Er zijn speciale oliën, waarvan de belangrijkste eigenschap een natuurlijke zonnefactor is. In principe heeft elke olie dit effect, hoewel de activiteit afhankelijk is van het specifieke type.

De belangrijkste leider is karmozijnrode olie. Het heeft een mate van bescherming van 28 tot 50. Misschien is het zelfs niet erg slecht. Krijg het door op de frambozenzaden te drukken. De kosten van de faciliteit zijn hoog, maar het effect is echt verbluffend.

Een soortgelijke eigenschap is in het bezit van tarwekiemolie. Maar de beschermingsfactor is niet hoger dan 20. Er moet aandacht worden besteed aan sheaboter en kokosolie. Grondstoffen zijn geurig, organisch. De mate van bescherming is 6-10. De kosten zijn hoog, maar vanwege het kleine gebruik is het zeer winstgevend.

Sheaboter. Verkoop het hard, dus het is de moeite waard om extra smelten te verzorgen. Neem hem ergens mee naartoe - ongemakkelijk. Olijfolie - beschermingsgraad 6-8. Dit is de meest betaalbare tool. Het heeft ongelooflijke cosmetische eigenschappen. Het enige nadeel is de gele vlekken op de kleding.

Sesamolie en avocado-olie. De mate van bescherming is erg laag - 4. Je kunt het gemakkelijk kopen, zelfs in een supermarkt. Sesamolie laat geen residu achter op kleding.

Farmaceutische zonnebrandmiddelen

Niet veel mensen houden van producten van verschillende merken. Ze vinden deze middelen niet al te goed en kwalitatief. In veel gevallen is dat zelfs niet zo. Het bezit van een huid met verhoogde gevoeligheid, het is mogelijk om uitsluitend natuurlijke en apotheek cosmetische lijnen toe te passen.

 • Uriage Hyseac zonverzorgingsvloeistof SPF 50+. De remedie is speciaal ontwikkeld voor problematische huid. Het heeft een lichte consistentie, laat geen vette glans achter op het gezicht. Van de kant van de economie, een waardig middel. Als we praten over weggaan, dan is het heel normaal. Toegegeven, het is niet de moeite waard om het te combineren met cosmetica, misschien het uiterlijk van uitdroging.
 • Avene Hoge beschermingscrème SPF50. Dit is een zonnebrandcrème. In de textuur is het erg vet, zelfs geschikt voor de huid onder de ogen. Het enige negatieve is de aanwezigheid van een schaduw. Het gebruik ervan als basis voor make-up is duidelijk niet de moeite waard, er kunnen problemen zijn. Beschermt effectief tegen de zon.
 • La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ extreme vloeistof. Het product verstopt de poriën niet, wordt aangebracht op het gezicht, het decolleté. De textuur is zacht en aangenaam. Er wordt geen film en geen gevoel van aanwezigheid ervan na gebruik waargenomen.

Koreaanse zonnebrandmiddelen

Huidverzorgingsproducten gemaakt in Korea hebben geen speciale gebreken. Dus, Missha All Around Safe Block Waterproof Sun Milk is waterbestendige melk, met verhoogde bescherming. Het bevat extract van tanaka, bladeren van aloë vera, kaasjeskruid en siliciumdioxide. Al deze componenten voeren hun functies uit. Dus, siliciumdioxide verwijdert vettige glans. De wortel van kaasjeskruid en aloë vera hebben een mat effect. Met een formule voor zachte crèmes kunt u het dagelijks gebruiken.

 • Missa rondom Safe Block Aqua Sun Gel 30. Het is een gel die de huid verfrist, het is als gewichtloos. In de huid wordt onmiddellijk geabsorbeerd, terwijl er geen film en plakkerigheid ontstaat. In de samenstelling zijn speciale componenten die het mogelijk maken om de huid te beschermen tegen schadelijke straling.
 • INNISFREE Eco-veiligheid Aqua Perfect Sun Gel SPF50 PA +++. Deze gel beschermt actief tegen de zon. Het bevat zonnebloemolie, sinaasappelschil, camellia-extract, orchidee en groene thee. Dit alles stelt u in staat om de epidermis elastisch, stralend en een geweldige gezondheid te maken.

Innisfree Eco Safety Perfect waterdicht Sunblock. Dit is een waterdichte crème met verhoogde bescherming. Hij beschermt zijn gezicht actief tegen ultraviolette stralen. Gebruik het product voor dagelijkse verzorging.

Beoordelingen van zonnebrandmiddelen

Keuzes maken over de reacties van andere mensen aan de een of andere kant van de domme onderneming. Feit is dat er veel van dit soort producten zijn. Dus het kiezen van een goede tool is niet zo eenvoudig. Dit is op het eerste gezicht alles eenvoudig. Om de effectiviteit van een product te verifiëren, moet u het zelf proberen.

Tot op heden worden vooraanstaande merken cosmetica goed geprezen, zoals Vichy, Garnier, Avon, Oriflame, enz. Maar het kiezen van de favorieten van hen is niet zo eenvoudig. U moet zeker zijn van de effectiviteit van deze of gene remedie. Natuurlijk is het de moeite waard om de voorkeur te geven aan producten die op een bepaald type huid passen. Er zijn hele lijnen voor de gevoelige huid.

In de meeste gevallen zijn de beoordelingen positief. Maar veel hangt af van de situatie. Sommige fondsen kunnen onder make-up worden toegepast, terwijl anderen het zullen verwennen. Sommige producten laten geen vlekken achter op kleding, anderen verwennen het nogal. Het is onmogelijk om deze vraag ondubbelzinnig te beantwoorden. Dit is een individueel proces.

Aandacht!

Om de perceptie van informatie te vereenvoudigen, werd deze instructie voor het gebruik van het medicijn "Zonbescherming betekent" vertaald en gepresenteerd in een speciale vorm op basis van de officiële instructies voor medisch gebruik van het medicijn. Lees vóór gebruik de annotatie die rechtstreeks naar de medicatie is gekomen.

Beschrijving verstrekt voor informatieve doeleinden en is geen handleiding voor zelfgenezing. De behoefte aan dit medicijn, het doel van het behandelingsregime, de methoden en dosering van het medicijn wordt uitsluitend bepaald door de behandelende arts. Zelfmedicatie is gevaarlijk voor je gezondheid.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.