^

Neklift zonder operatie thuis

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 12.03.2022
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Het maakt niet uit hoeveel een vrouw voor haar gezicht zorgt, de nek zal altijd verraderlijk leeftijd verraden. Zij en het decolletégebied moeten niet minder aandacht krijgen dan het gezicht: hydrateren, voeden, versterken, want er zijn geen talgklieren die beschermen tegen invloeden van buitenaf, te dun onderhuids vetweefsel en zelfs aanzienlijke belastingen hebben een nadelig effect op de elasticiteit. Om de tijd uit te stellen waarop alle inspanningen zinloos worden, moet u uw toevlucht nemen tot een niet-chirurgische neklift.

Neklift zonder operatie thuis

Welke stappen moeten worden genomen om de nek te verjongen om een operatie te voorkomen en het effect van een neklift te krijgen? Thuis moet je de middelen voor dagelijkse verzorging correct kiezen en toepassen, oefeningen doen die haar spieren versterken, een kussen oppakken om te slapen waarop geen huidplooien zijn die geleidelijk in rimpels veranderen, hydromassage doen in de douche van dit gebied, contrastwaterprocedures.

De dagelijkse verzorging moet bestaan uit reinigen, tonifiëren, hydrateren, voeden en beschermen met cosmetica die geschikt is voor huidtype en leeftijd.

Na 30 jaar is het de moeite waard om serums met retinol te gebruiken, na 40 jaar - verstevigend en aanscherpend, na 50 - exfoliërend, rijk aan vitamine E, C, ceramiden, liposomen, hyaluronzuur. Op elke leeftijd is het ook noodzakelijk om de nek te beschermen tegen blootstelling aan ultraviolette stralen.

Neklift oefeningen

Gymnastiek voor het optillen van de nek en het gezicht vereist geen sportscholen, het kan rustig worden uitgevoerd op het werk, tijdens het transport, thuis. Slechts een paar soorten eenvoudige oefeningen, tot 10 keer herhaald, zullen tastbare resultaten opleveren. Ze kunnen zijn:

  • zijn hoofd naar zijn borst laten zakken, het van de ene schouder naar de andere rollen;
  • kantel je hoofd naar achteren, open je mond, span je spieren, probeer je kin zoveel mogelijk op te trekken en sluit je mond;
  • kruis je armen voor je borst, leg je handpalmen op je schouders. Terwijl u inademt, trekt u de nek omhoog, houdt u deze 10 seconden vast, laat u zakken terwijl u uitademt;
  • strek de kin afwisselend naar de ene of de andere schouder, blijf enige tijd in deze positie totdat hij terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie;
  • leun met je ellebogen op de tafel, vouw je handen in het "slot", probeer je kin op te heffen, terwijl je weerstand biedt met de nekspieren;
  • laat je kin langzaam naar je borst zakken en kom terug.

Neklift machine

Om de nek en het ovaal van het gezicht op te tillen, zijn er speciale simulatoren ontwikkeld waarmee je spieren kunt versterken en de vorming van een tweede kin kunt voorkomen. Slechts een paar minuten per dag trainen met hem geeft een uitstekend resultaat.

Een van deze mechanische apparaten heet Gezatone en bestaat uit twee lichaamsdelen, waarvan er één op de borst rust, de andere onder de kin en daartussen veren. Door de kop op en neer te bewegen wordt de weerstand van de veer overwonnen. Er is geen batterij of andere stroombron nodig.

Het apparaat wordt geleverd met 3 veren van verschillende dichtheid:

  • rood suggereert lage belasting;
  • groen - gemiddeld;
  • blauw is hoog.

Om de nek te versterken, drukt u op het mondstuk met een rode veer en houdt u deze een tijdje vast en laat u deze vervolgens los. Doe de oefening 10 keer en doe nog 2 sets. Vervang de veer door een strakkere, herhaal.

Masker voor gezichts- en halslifting

Een merkbaar effect van gezichts- en halslifting geeft het gebruik van verschillende maskers. Hun samenstelling moet componenten bevatten die de productie van collageen, energieprocessen in de onderhuidse lagen activeren, die een hydraterende en voedende werking hebben.

Een uitgesproken resultaat kan worden verkregen door ten minste 10 sessies per kuur uit te voeren, die na 3 maanden kunnen worden herhaald, waarbij de huid van de nek zo veel mogelijk wordt versterkt en gevoed.

Op de cosmetische afdelingen worden kant-en-klare maskers verkocht, die noodzakelijkerwijs hyaluronzuur, antioxidanten en regenererende componenten bevatten. Het is het beste om ze uit dezelfde lijn te kopen als cosmetica voor de dagelijkse verzorging.

Stoffen zijn erg handig: door de zak te openen, is het zo gemakkelijk om de samenstelling geïmpregneerd met de samenstelling die nodig is voor ontspanning van het gezicht te extraheren en deze gedurende 10-15 minuten aan te brengen.

Het is niet erger dan zelf maskers maken, er een soort hekserijritueel van maken, ingrediënten kiezen die geschikt zijn voor je opperhuid. Een goede grondstof daarvoor is cosmetische klei. Met zijn hulp worden cellen vernieuwd, weefsels worden voorzien van nuttige stoffen, de stevigheid en elasticiteit van de huid toenemen, rimpels worden gladgestreken. Je kunt niet zonder basisoliën van plantaardige oorsprong. Bruine algen, plantenextracten, eiwit, kefir zijn ook effectief.

Neklift crèmes

Schoonheidsspecialisten uit verschillende landen hebben lijnen ontwikkeld om de huid met tekenen van atonie en verschillende leeftijden te verzorgen. Bij het kiezen van een remedie, moet u erop letten dat de crème een liftend effect heeft, overeenkomt met het type huid, het gebied van toepassing inclusief de nek en het aantal jaren dat samenviel met de aangegeven jaren op het pakket.

Een van de verjongende middelen die elasticiteit geven, de processen van huidregeneratie versnellen, vochtverlies voorkomen, geschikt voor alle huidtypes, is een reeks cosmetica Novosvit. Haar Collagen & Hyaluronic Acid 24 Hour Moisturizer hydrateert diep, verzacht rimpels, biedt antioxidantbescherming en laat de huid stralen.

Hyalurongel voor het wassen van dezelfde serie reinigt de huid zachtjes van onzuiverheden zonder deze te verstrakken. Ze kunnen 's ochtends en 's avonds worden gebruikt.

AquaBoost hyaluronic night jelly houdt vocht vast en vast tijdens de slaap. Met een fijne textuur wordt het goed geabsorbeerd, verlicht het spanning, herstelt het de vochtbalans. In de ochtend ziet de huid er uitgerust en verfrist uit.

AQUA-spray Velvet PION "Vitaminen voor het gezicht" is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van gezicht, hals, decolleté. Het houdt vocht goed vast, is een onmisbare service aan de huid na buiten op een zonnige dag, tijdens een lang verblijf op kantoor, tijdens vliegreizen en sporten in de sportschool.

Neklift injecties

Aangezien het probleem van verlies van huidskleur in grotere mate ligt in de uitdroging, kunnen alleen injecties van het actieve ingrediënt het niveau van optimale hydratatie volledig herstellen, wat metabolische processen en regeneratie, de productie van collageen en elastine zal starten.

De procedure wordt uitgevoerd in schoonheidssalons door specialisten, duurt 20-40 minuten, een verdovende crème wordt gebruikt om pijn te elimineren. Binnen een paar dagen zijn er injectiesporen zichtbaar, die zijn ingesmeerd met geneeskrachtige stoffen.

Ook het bezoeken van sauna's, baden en sportscholen moet u voor de eerste keer uitsluiten.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.