^

Facelift

Het biologische verouderingsproces begint meestal in de tweede helft van het leven, hoewel de eerste leeftijdgerelateerde veranderingen in het gezicht vanaf de leeftijd van 28-30 jaar kunnen worden waargenomen. Veranderingen in de hoeveelheid elastine en collagenen en hun percentage leiden vroeg of laat tot de vorming van rimpels en plooien van de huid, die voornamelijk de uiterlijke tekenen van veroudering van de mens bepalen. Het verouderingsproces heeft niet alleen invloed op de huid, maar ook op de onderliggende weefsels: vet, fasciaal, musculair, aponeurotisch, bot. In verband daarmee zijn nu een aanzienlijk aantal methoden voor het verjongen van het gezicht en de nek ontwikkeld die worden toegepast, waardoor ze niet alleen de huid, maar ook de diepere structuren kunnen beïnvloeden, om een meer uitgesproken en langdurig cosmetisch effect te verkrijgen. Facelift is tegenwoordig een veel voorkomende operatie.

Soorten draden voor facelift

Het gebruik van draden voor een facelift heeft de voorkeur van degenen die plastische chirurgie niet durven te voltooien. Het succes van de procedure hangt af van een combinatie van factoren: de ervaring van de specialist

Circulaire facelift

Veel vrouwen en sommige mannen zijn geïnteresseerd in verschillende methoden van chirurgische verjonging, maar ze weten niet allemaal wat een circulaire facelift is. We hebben het over een heel complex van operationele procedures, die tot doel hebben leeftijdsgerelateerde veranderingen te corrigeren.

Facelift op alternatieve manieren

Simpele recepten voor een facelift, bereid uit betaalbare natuurlijke grondstoffen, zijn vaak even effectief als dure professionele methoden.

Massage voor het thuis optillen van het ovaal van het gezicht

Massage voor een facelift aan huis is praktisch en gemakkelijk bijna dagelijks uit te voeren.

Lifting van de boven- en onderoogleden: de techniek van de operatie

Wat betreft chirurgische methoden, wordt de ooglidlift in dit geval ooglidcorrectie genoemd. Dit is een radicalere, maar 100% effectieve manier om te besparen

Alternatief voor ooglidcorrectie: crèmes, maskers, oefeningen

De zekerste manier om van een uitgerekte huid boven of onder de ogen af te komen, is door een ooglidcorrectie te doen - een operatie om overtollige huid te verwijderen.

Neklift zonder operatie thuis

Gymnastiek voor het optillen van de nek en het gezicht vereist geen sportscholen, het kan rustig worden uitgevoerd op het werk, tijdens het transport, thuis.

Wenkbrauw lift

De aantrekkelijkheid van een vrouw is een combinatie van veel details en wenkbrauwen nemen een belangrijke plaats in met een aantrekkelijk uiterlijk.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.