^

Algemene informatie over het lichaam

Hoe niet te zonnebaden in de zon?

Matige blootstelling aan ultraviolette stralen is niet alleen nuttig, maar ook noodzakelijk voor het lichaam. Maar in sommige gevallen is zonnebaden gevaarlijk en zelfs gecontra-indiceerd, dus u moet weten hoe u niet moet zonnebaden in de zon en uzelf kunt beschermen tegen verschillende complicaties.

Hoe goed en gelijkmatig in de zon te bruinen met een witte huid

Met het begin van de zomer beginnen velen van ons zich af te vragen hoe mooi en belangrijk is hoe snel te zonnebaden in de zon. Deze kwestie is al geruime tijd niet meer relevant, omdat de huid op het toppunt van populariteit een zachte chocoladekleur krijgt.

Is het mogelijk om te zonnebaden met maandelijkse zon?

Elk meisje minstens een keer, maar vroeg zich af of het mogelijk is om te zonnebaden met maandelijks in de zon. En dit is niet verrassend, want heel vaak als gevolg van klimaatverandering wordt het hormonale evenwicht verbroken en de menstruatie begint eerder, waardoor er een afdruk achterblijft.

Zonnebaden: goed, slecht

De zomer is in volle gang, dus de kwestie van het verkrijgen van de perfecte kleur is erg relevant. Overweeg de belangrijkste aanbevelingen en contra-indicaties voor zonnebaden.

Manieren om de verzakkende buik na de bevalling effectief te verwijderen: oefeningen, hoepel, verband

Na de succesvolle geboorte van een gezonde baby, beslist elke vrouw hoe ze het figuur moet herstellen, met andere woorden, hoe de buik na de bevalling moet worden schoongemaakt. Immers, het is op de uitgerekte buik dat alle gevolgen van het dragen en baren van een kind worden beïnvloed.

Ingegroeide haren in de bikinilijn: oorzaken en remedies

Pseudofolliculitis (dermatitis, veroorzaakt door ingegroeide haren in de huid) is een veel voorkomende inflammatoire pathologie, kenmerkend voor huidgebieden, waarop het haar regelmatig mechanisch wordt verwijderd.

Henna tatoeages

Op dit moment is er een modieuze tendens om je lichaam te versieren met een origineel ontwerp. Met andere woorden, veel mensen komen in de verleiding om een tatoeage te krijgen. Maar aangezien de mode verandert en de smaak van elke persoon vergankelijk is, beslist niet iedereen over de lange termijn 'decoratie' van de tatoeage.

Irritatie van de voeten na het scheren

Ernstige irritatie na het scheren op de benen komt tot uiting door blozen, jeuk, puisten. In dit geval moet u stoppen met scheren en naar alternatieve manieren van epilatie gaan.

Irritatie na het scheren in de bikinizone

Bijna alle vrouwen hadden de behoefte om zich te ontdoen van overtollig haar. Scheren - wat kan eenvoudiger en sneller zijn?

Irritatie na het scheren van oksels

Tot op heden is een groot aantal verschillende cosmetica voor ontharing ontwikkeld, maar toch geven zowel vrouwen als mannen de voorkeur aan een beproefde methode van ontharen - scheren.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.