^

ILive redactioneel beleid

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Onze missie is om u de meest objectieve, betrouwbare en nauwkeurige gezondheidsinformatie te bieden. Ons dagelijks doel is ervoor te zorgen dat iLive uw praktische en relevante bron van gezondheids- en medische inhoud is.

We streven ernaar informatie te verstrekken over een breed scala van gezondheidsproblemen, in plaats van bepaalde soorten informatie te filteren die al dan niet van toepassing zijn op de individuele gezondheid van een bepaalde persoon, en we vertrouwen op u, onze lezer, bij het kiezen van de meest geschikte informatie voor u. De oorspronkelijke redactionele informatie die wij verstrekken is echter niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan uw arts of een andere gekwalificeerde medische professional met vragen over uw gezondheidstoestand. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel uw bezoek aan de dokter niet uit, wat u ook leest op de iLive-website!

De volgende secties beschrijven ons inhoudsbeleid en onze procedures.

Redactionele selectie van iLive-inhoud

ILive maakt authoringcontent met de nadruk, in de regel, op de volgende criteria:

  • Relevantie - de relevantie en volledigheid van antwoorden op vragen die u mogelijk heeft tijdens het zorgproces voor uw gezondheid en de gezondheid van uw gezin. Onderwerpen omvatten dekking van het gezondheidsnieuws; drugs en voedingsmiddelen, beoordelingen en waarschuwingen; gezondheidsadvies; en opmerkingen van deskundigen over de behandeling van ziekten en het behoud van de gezondheid.
  • Klinische betekenis - de resultaten van het meest recente medische onderzoek, gepubliceerd in peer-reviewed medische publicaties.
  • Trends - Seizoensgebonden informatie zoals zomerzekerheid, allergieseizoenen, verkoudheid en griep. 

Onze inhoud is betrouwbaar.

Hoewel de online wereld vol zit met verouderde en onnauwkeurige informatie, doet iLive er alles aan om een gezaghebbende en betrouwbare bron van medische informatie te zijn.

Ons nieuws en themamateriaal zijn gebaseerd op de keuze van onze redacteurs voor de belangrijkste en relevantste gezondheidsevenementen die vandaag plaatsvinden. Onze nieuwsartikelen zijn niet slechts een korte samenvatting van het onderzoek of de evenementen. Ze bevatten vaak interviews met onafhankelijke experts die gebeurtenissen analyseren en de lezer vertellen over hun betekenis in de moderne wereld.

Redactionele consciëntieusheid. De redactionele verantwoordelijkheid van iLive ligt in het duidelijke en duidelijke voor de lezer de scheiding van nieuws, informatie, referentie en andere redactionele informatie van reclame.

Kwaliteitsinhoud. ILive houdt zich bij haar activiteiten aan strikte principes van eerlijkheid, nauwkeurigheid, objectiviteit en verantwoordelijk onafhankelijk redactioneel beleid. ILive controleert voortdurend de kwaliteit van de inhoud.

Redactiebeleid voor iLive-medewerkers

ILive is een toonaangevende leverancier van medische informatiediensten aan consumenten, artsen en andere medische professionals. Redactionele inhoud gecreëerd door iLive is vrij van de invloed van adverteerders en andere bronnen.

Iedereen die in de iLive-editie werkt, moet potentiële belangenconflicten met een sponsor of leverancier volledig melden.

ILive onderscheidt redactionele werkzaamheden en werknemers die verantwoordelijk zijn voor het werken met onze adverteerders. Geen enkele persoon zal in beide landen werken, geen enkele redactie zal iets doen in het belang van de adverteerder.

ILive editors zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van objectieve, nauwkeurige en gebalanceerde informatie over gebeurtenissen en problemen. ILive auteurs moeten zorgvuldig onderwerpen of opmerkingen van gekwalificeerde experts selecteren.

De auteurs van iLive streven naar een volledige en objectieve verslaggeving van het onderwerp van het materiaal dat aan hoge professionele normen voldoet.

Originele inhoud maken

De materialen die we maken en het nieuws dat we bekend maken, worden gemaakt door onze medische specialisten. Ze bevatten de meest actuele informatie uit betrouwbare bronnen, waaronder de meest gezaghebbende medische publicaties, aankondigingen van gezondheidsautoriteiten van de staat en analyse van recente trends op het gebied van gezondheid.

Elk origineel artikel, voordat het gepubliceerd wordt, wordt gecontroleerd door onze medische editors - gecertificeerde specialisten. Nadat dit artikel op de site is gepubliceerd.

Licenties en inhoud van derden

Wanneer iLive de gezondheids- en welzijnscontent van derden voor publicatie op onze website licenseert, controleert de verantwoordelijke redacteur en medische expert van iLive het redactioneel beleid en de procedures van externe bronnen op naleving van het iLive Redactioneel Beleid.

Rectificatie

ILive maakt correcties of toevoegingen aan de originele inhoud wanneer dit nodig wordt geacht. We nemen snelle actie om zelfs kleine fouten, zoals spelling, grammatica of stilistische onnauwkeurigheden, te bewerken. Omdat stilistische en soortgelijke wijzigingen de inhoud niet wijzigen, worden dergelijke wijzigingen aangebracht op onze site zonder dit te vermelden.

Als we fouten tegenkomen die van belang zijn voor de inhoud, werken we de inhoud bij en nemen we de fixes op die pagina waar. Dit is alleen van toepassing op de oorspronkelijke iLive-inhoud, inclusief maar niet beperkt tot nieuws, artikelartikelen of originele medische referentiematerialen. Eventuele correcties op gelicentieerde of inhoud van derden vallen onder de verantwoordelijkheid van de uitgever.

Als u denkt dat u een fout heeft ontdekt in een van onze materialen, kunt u ons dit laten weten door een e-mail te sturen naar onze klantenservice via de link "Fout melden" in de footer-sectie van onze website.

Advertentie

Zoals in meer detail beschreven in ons advertentiebeleid, plaatst iLive advertenties op iLive-sites van adverteerders, waaronder banners van derden, pictogrammen, contextuele advertenties en inhoud die is gemaakt of verstrekt door adverteerders (gezamenlijk 'advertentie', 'advertentie' of 'van' genoemd). Onze adverteerder "). Sommige advertenties die kunnen verschijnen als tekstparagrafen, miniaturen, pictogrammen of andere soorten tekst of afbeeldingen, zijn zogenaamde 'native ads' en verschijnen naast redactionele inhoud. Deze advertenties worden aangeduid als 'Sponsorinhoud', 'Van onze sponsor' of 'Van (onze sponsor)'. Ongeacht de vorm van adverteren, is de adverteerder verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid en objectiviteit van zijn advertenties, in overeenstemming met ons advertentiebeleid. Advertenties worden niet gecensureerd door iLive en vallen niet onder dit redactionele beleid.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.