^

Informatie

Adrian Shulman - een beroemde Israëlische expert op het gebied van reproductieve geneeskunde. In 2015 werd hij gerangschikt onder de lijst van de beste gynaecologen-reproductologen van Israël volgens het tijdschrift Forbes.

Totale klinische ervaring - veertig jaar.

De arts Shulman is afgestudeerd aan de medische faculteit van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, heeft een diploma met lof. Ze ondergaat een training in Israëlische en Britse medische centra. Op dit moment is hij een briljante directeur van het IVF-centrum in de privékliniek van Assuta.

Zeer professionele reproductiveist, een persoon met een actieve levenshouding, met een individuele benadering van elke patiënt. Zijn werk toont werkelijk verbluffende resultaten - zowel bij de diagnose als bij de behandeling van onvruchtbaarheid. Adrian Shulman past met succes de nieuwste moderne methoden toe in de praktijk, corrigeert en regisseert de voortplantingsfunctie. Tegelijkertijd is de arts een leraar aan een Israëlische universiteit, het hoofd van de IVF-vereniging van Israël, en spreekt op internationale gynaecologische congressen over de problemen van onvruchtbaarheid en de behandeling ervan. Beheert en raadpleegt in veel reproductieve klinieken in verschillende landen van de wereld, waaronder in China, Oekraïne, Armenië, Japan, Roemenië, enz. Hij geeft een demonstratie van wetenschappelijke artikelen over de pathologieën van het voortplantingssysteem bij mannelijke en vrouwelijke patiënten.

Profiel op Researchgate

Onderwijs en werkervaring

  • Faculteit Geneeskunde van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, Israël
  • Graad in de verloskunde en gynaecologie aan de Universiteit van Tel Aviv, Israël
  • Stage op het gebied van gynaecologie in het ziekenhuis "Meir", Kfar Saba, Israël
  • Stage op het gebied van reproductieve endocrinologie in het ziekenhuis Middlesex, Londen, Engeland

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israeli Gynaecology and Obstetrics Association
  • Israel Infertility Research Association
  • European Society of Reproduction and Embryology
  • American Society for Reproductive Medicine
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.