^

Gezondheid van de vrouw en intieme spiertraining

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Samen met gemak en comfort, zoals constante verplaatsingen met de auto, een geautomatiseerde werkplek, heeft technische vooruitgang gezorgd voor een zittende levensstijl, ondervoeding en inferieure slaap. Dientengevolge, het verlies van de toon van intieme spieren, stagnatie van veneus bloed in het kleine bekken, het weglaten van organen en ontevredenheid met het seksuele leven. Misschien is dat waarom de centra voor het trainen van intieme spieren ongelofelijk populair worden?

De krantenkoppen van glossy tijdschriften en internetartikelen staan bol van leuzen - "Ontdek je seksualiteit", "Verbeter de kwaliteit van je seksleven," "Word een unieke liefhebber." En hoe deze massa aan informatie te begrijpen, hoe je geen slachtoffer van valse instructeurs wordt en je gezondheid niet schaadt?

trusted-source[1], [2], [3]

Adviezen van specialisten

Gymnastiek voor intieme spieren werd geïntroduceerd door de Amerikaanse gynaecoloog Arnold Kegel, die voor het probleem van chronische urine-incontinentie stond. Naast het wegwerken van een onaangenaam syndroom heeft de ontwikkelde reeks oefeningen de kwaliteit van het intieme leven van vrouwen verbeterd.

Tot nu toe, volgens studies, heeft slechts één op vier vrouwen vaginale spieren in hun tonus. Het is bekend dat alleen sterke spieren in staat zijn om beide partners levendige gevoelens en onvergetelijk plezier te geven tijdens seks.

Gynaecologen bevestigen een directe relatie tussen de elasticiteit van de vaginale spieren en pijnloze, gemakkelijke geboorten zonder pauzes. De getrainde spieren verminderen het pijnsyndroom tijdens de menstruatie of leiden tot volledige eliminatie ervan, reguleren de bloedcirculatie in de organen van het bekken, verlengen de jeugd en sparen van veel gynaecologische ziekten.

Eerste stappen

Iemand geeft de voorkeur aan speciale oefeningen en heeft regelmatig seks, wat een gunstig effect heeft op de gemoedstoestand en de gezondheid van vrouwen. Anderen vragen om hulp van instructeurs.

Voor de start van de training moet je de structuur van je lichaam bestuderen. Besteed speciale aandacht aan de spieren van de bekkenbodem, de buik en het middenrif, evenals de bekkenbodem. Onderzoek jezelf. De meeste dames hebben geen idee waar ze wat te doen hebben en waarom dit alles nodig is. En welk soort "beest" heeft zo'n leraar geen idee. Het verkrijgen van anatomische kennis zal helpen om de principes van het trainen van intieme spieren beter weer te geven.

Bestudeer in het volgende stadium de ademhaling van de maag en de diafragmatische ademhaling. Het vermogen om de soorten ademhaling te delen, zal snelle resultaten opleveren bij het beheer van intieme spieren.

Als u besluit om een simulator te kopen, moet u deze onderwerpen aan visuele inspectie en uw olfactorische receptoren gebruiken. Behalve grappen. Alle gladde oppervlakken moeten vrij zijn van externe schade - spaanders, scheuren, kuilen. De rubberen delen van de simulators kunnen een specifieke geur uitstralen, maar zonder fanatisme. Houd zorgvuldig rekening met de bevestigingspunten van de spuitmonden, deze moeten een esthetische uitstraling hebben, zonder elastiekjes van geldwissels, enz.

Raadpleeg een gynaecoloog voor infectieziekten, tumoren, die een contra-indicatie zijn voor het trainen van intieme spieren.

trusted-source[4], [5]

Hoe vergis je je niet?

Als je een school kiest voor training, ben je de meest voorbereide en competente. Mooie dames, spuit gewoon niet op allerlei trainingen en seminars, waar ze beloven de kunst van de liefde te leren. Geloof in jezelf, voel je partner, sluit je verbeelding aan. Allerlei "hoogtepunten" voor samenwonen kunnen uit andere bronnen worden gehaald met behoud van je eigen budget, en vooral je geestelijke gezondheid.

Het maakt niet uit wat voor soort doel je jezelf oplegt: het vermogen om intieme spieren van vijf kilogram te houden, zich te ontdoen van complexen, de enige minnares voor je man te worden, het hoogtepunt te bereiken - het pad naar prestatie ligt door aan jezelf te werken en intieme spieren te trainen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.