^
A
A
A

7 stappen om de bestelling te perfectioneren

 
, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

11 October 2012, 10:44

Ons is geleerd om vanaf de allereerste jeugd te bestellen, maar het is niet altijd mogelijk om alles in een ideale staat te houden en er komen tijden dat we hele blokkades moeten oplossen, en er heel veel tijd aan moeten besteden. Als er nergens is om de liquidatie van de aandoening uit te stellen, neem dan jezelf in handen en begeleid met onze hulp het leger in alle kasten en kasten.

We beginnen met een tas en tassen

Als je de handtas van vrouwen bekijkt, kun je er een miljoen nuttige en twee miljoen waardeloze dingen vinden, die echter altijd altijd bij hen passen. Dat is waarom een miniatuurhandtas soms als een zak aardappels weegt. Open eerst de portemonnee en sorteer onnodige visitekaartjes, bonnen en uiteindelijk de winkellijsten van vorig jaar. Al deze papieren ijdelheid vermenigvuldigt zich in geometrische vooruitgang, neemt slechts ruimte in beslag. Het is raadzaam om deze procedure minstens één keer per week uit te voeren.

"Clean-up" van de desktop

bestelling in het huis

Als je naar je bureaublad kijkt, zul je merken dat het stof verzamelt van verschillende documenten van onbekende oorsprong die wachten tot ze verloofd zijn. Selecteer het benodigde papier en plaats het in de bureaulade. Bezet uw werkplek niet en verwijder de gewoonte om op de tafel te liggen met stofafscheiders die gedurende zes maanden niet worden gebruikt.

Revisie van keukenkasten

Markeer voor meer gemak die potten en trays die u constant gebruikt. Pannen, potten en bolletjes die maar heel zelden worden gebruikt, kunnen het best worden opgeborgen zodat ze niet interfereren.

Kleedkamer

Als je een kast opent in afwachting dat er nu een blouse op je voeten valt, dan is het tijd om hier voor eens en voor altijd mee om te gaan. Allereerst, sorteer dingen door de seizoenen. Zomer lichte rokken hebben niets te doen naast warme truien en truien. Heroverweeg dan de dingen die je het minst draagt en plaats ze terug in de kast. Je kunt dingen ook op kleuren hangen en rangschikken.

Aan elk ding is een aparte plaats

Als je de gewoonte hebt om alles te versnellen dat je niet in één doos hebt kunnen doen, moet deze gewoonte worden uitgeroeid. Alles moet op zijn plaats worden gezet, en als alles orde heeft, dan wil je niet alles in een grote hoop gooien.

Bestel in de make-up tas

bestelling in het huis

Een vergelijkbare situatie met de tas. Als je de volledige inhoud van de make-uptas van een vrouw losschroeft, kun je alles vinden wat je maar wilt. Dus, stap één - doe het. Wanneer er een stapel cosmetica op tafel ligt, selecteer dan wat u het vaakst gebruikt en vergeet niet om de houdbaarheidsdatum van cosmetica te controleren die mogelijk oudbakken is. Als u iets te laat vindt, gooi het dan onmiddellijk weg, want het kan niet worden gebruikt om schade aan de gezondheid te voorkomen.

Opslag van kleine items

bestelling in het huis

Sleutels, paraplu's, veiligheidsbrillen en andere kleine voorwerpen, evenals accessoires, moeten hun plaats hebben, zodat ze 's morgens niet haasten in nerveuze haast op zoek naar sleutels ergens geplaatst.

We hopen dat ons advies u zal helpen in de moeilijke strijd met wanorde!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.