Achterkant, zijkanten

Pijn aan de rechterkant bij het bewegen

Als pijnsyndroom van elke lokalisatie - pijn aan de rechterkant tijdens beweging, dat wil zeggen dat het optreedt tijdens lopen, hardlopen en zelfs wanneer de lichaamshouding in de ruimte verandert (bij het draaien of kantelen van het lichaam) - heeft het specifieke redenen.

Pijn in de rug: rechts, links, onder, onder de schouderbladen

Pijn in de nek, borst of onderrug wordt meestal veroorzaakt door osteochondrose. Op de tweede plaats zijn verwondingen of andere ziekten die de wervelkolom, het spiersysteem en de inwendige organen aantasten.

Pijn aan de rechterkant tijdens de zwangerschap: scherp, pijn, trekken, naaien, onder de ribben, tijdens het lopen

De redenen voor deze pijn kunnen veel zijn, dus het is de moeite waard om pijnlijke gevoelens tijdens de zwangerschap serieus te nemen, omdat het om twee levens gaat. Om absoluut zeker te zijn dat niets moeder en kind niet wordt bedreigd, moet u een arts raadplegen.

Rugpijn tijdens de vroege zwangerschap

Lage rugpijn in de vroege zwangerschap, en afhankelijk van de ernst van de symptomen als heel natuurlijk verschijnsel geassocieerd met de verstuiking en verontrustend teken dat eventuele storingen in het lichaam signalen.

Pijn in de lumbale regio

Pijn in de onderrug is bekend bij elke persoon, weinigen van degenen die het niet zijn tegengekomen. Soms volstaat het om lang in de zitpositie te blijven om pijn in de onderrug te hebben.

Pijn in de spieren van de schouderblad

Pijnlijke sensaties in de spieren, spierpijn, als een symptomatisch fenomeen is niet goed begrepen, vooral pijn in de spieren van de schouderblad. Tot nu, spierpijn symptoom gebruikt voor zowel vertebrale aandoeningen of neurologische, dat wil zeggen het wordt geassocieerd met radiculopathie, spondyloarthrosis, osteochondrosis, enzovoort.

Pijn in de lendespieren

WHO-statistieken tonen aan dat pijn in de lendespieren in verschillende perioden van het leven, in variërende mate van intensiteit, door 90% van de mensen wordt ervaren, dat wil zeggen praktisch ieder van ons.

Pijn in het niergebied

Pijn in het niergebied is een van de symptomen van de ontwikkeling van de ziekte in het lichaam en het is niet eenvoudig om de exacte diagnose onmiddellijk te bepalen, omdat pijn in het niergebied optreedt met een verscheidenheid aan ziekten.

Pijn aan de zijkant tijdens het hardlopen

Meestal komt pijn in de zij tijdens het hardlopen voor bij beginners, bij mensen die net beginnen te rennen en niet het juiste belastingsregime kunnen kiezen.

Pijn onder de juiste rib

Pijn onder de rechterrib is een betrouwbaar teken van ziekten van nabijgelegen organen, namelijk: diafragma, lever, galblaas, pancreaskop, darmlussen, rechter nier.

Het iLive-portaal biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling.
De informatie die op de portal wordt gepubliceerd, is alleen ter referentie en mag niet worden gebruikt zonder een specialist te raadplegen.
Lees aandachtig de regels en beleidsregels van de site. U kunt ook contact met ons opnemen!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alle rechten voorbehouden.