^

Gezondheid

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

MRI-diagnostiek

MRI van het kaakgewricht

MRI van het kaakgewricht is een veelbelovende methode voor het diagnosticeren van aandoeningen van de motorische functie van de schedelbeenderen. Hiermee kunt u snel, zonder de integriteit van zachte weefsels te schenden, de anatomische kenmerken en mogelijke schade aan de botten van het gewricht, de innervatie ervan, de toestand van de gezichtsspieren beoordelen, en de arts belangrijke informatie verstrekken voor het stellen van een nauwkeurige diagnose.

MRI van de hersenen met contrast

Magnetische resonantie beeldvorming van de hersenen met behulp van een contrastmiddel heeft een breed scala aan toepassingen. Maar veel patiënten zijn op hun hoede voor intraveneus / oraal contrast vanwege het risico op complicaties.

MRI-sacrum en coccyx: hoe is de procedure?

De MRI gebruikt geen lichtstralen, het is gebaseerd op de eigenschappen van waterstofatomen om te reageren op een magnetisch veld, en nadat het effect van het veld ophoudt, keert alles terug naar normaal.

MRI van hersenen, hoofd en hals schepen met en zonder contrast

Magnetische resonantie beeldvorming van cerebrale vaten is de studie van vasculaire structuren met behulp van nucleaire magnetische resonantie. Hiermee kunt u de bloedbaan van de hersenen beoordelen en de pathologie en schade vaststellen.

MRI van de cervicale wervelkolom met of zonder contrast: indicaties, techniek

Huidige diagnostische tests op basis van de registratie van de elektromagnetische respons van de kernen van de atomen die de structuur van de inwendige organen van het menselijk lichaam (magnetic resonance imaging), zijn in veel gevallen de meest informatieve non-invasieve beeldvorming uitvoeringsvormen onzichtbaar van buitenaf gezien pathologieën

MRI van de thoracale wervelkolom

Vanuit het oogpunt van evidence-based medicine hebben de bevindingen van dit hightech klinische onderzoek een van de hoogste niveaus van betrouwbaarheid van resultaten.

MRI van het kleine bekken met en zonder contrast: voorbereiding, wat blijkt

Een van de informatieve methoden die altijd zullen helpen bij het vaststellen van een juiste diagnose, is de bekkenbodem, die veel wordt gebruikt voor diagnostische doeleinden bij verschillende ziekten.

MRI van de voet

Met behulp van gereedschap in de diagnose van MRI van de voet maakt het mogelijk om orthopedie en traumatologie met maximale nauwkeurigheid aan een ziekte op te sporen en om traumatische letsels, degeneratieve veranderingen of een aangeboren afwijking van de botten, gewrichten en weke delen van de voet secties te detecteren.

MRI van het polsgewricht

Het polsgewricht heeft vele kenmerken: ondanks zijn kleine formaat, wordt dit scharnier onderworpen aan constante en aanzienlijke belastingen.

MRI van de gewrichten van de handen

Magnetic resonance imaging van extremiteiten stelt u in staat om de conditie van botten en weke delen, gewrichten zorgvuldig te diagnosticeren. MRI biedt een driedimensionaal beeld.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.