^

Gezondheid

Ziekten van het urogenitaal stelsel

Blaasontsteking met bloed: oorzaken, symptomen, diagnose

Ontsteking van de blaas wordt gekenmerkt door frequente en pijnlijke aandrang om te urineren. Soms kun je cystitis waarnemen met bloed dat verschijnt aan het einde van het urineren, of gewoon aanwezig is in de urinevloeistof en het in een roodachtige of roze tint kleurt.

Eerste hulp bij blaasontsteking bij vrouwen en mannen

Cystitis is een nogal pijnlijke aandoening die gepaard gaat met acute of chronische laesies van de urinewegen. Eerste hulp bij cystitis wordt bijna altijd geboden, omdat de patiënt zich zorgen maakt over scherpe ernstige pijn, pijn, de toestand verslechtert sterk.

Wat zijn Fordyce-korrels?

Zichtbare talgklieren van de huid - in de vorm van kleine knobbeltjes (papels) van verschillende lokalisatie - werden voor het eerst beschreven in 1861 door de Zwitserse anatoom Albert Kelliker, maar ze kregen de naam Fordyce-korrels door de naam van een andere arts, de Amerikaanse dermatoloog John Fordyce, die ze 45 jaar later rapporteerde...

Branderigheid, krampen en witte afscheiding bij mannen

Overweeg de meest voorkomende ziekten bij mannen, die worden gekenmerkt door verbranding, krampen en witte afscheiding.

Witte afscheiding uit de urethra bij mannen

Een van de mogelijke oorzaken van witachtige afscheiding uit de urethra bij mannen is urethritis. 

Witte afscheiding in urine bij mannen

Als er witte afscheiding in de urine verschijnt, is dit een van de tekenen van een pathologisch proces. Witachtige insluitsels kunnen slijmerig zijn of op vlokken lijken. 

Witte afscheiding uit de urethra bij mannen

De afscheiding van een wit geheim vindt plaats door de werking van verschillende factoren en oorzaken. Overweeg de belangrijkste soorten urogenitale afscheiding bij mannen, methoden voor hun behandeling.

Behandeling van witte afscheiding uit de urethra bij mannen

Alvorens over te gaan tot het elimineren van de oorzaak van het verschijnen van witte afscheiding bij mannen, is het noodzakelijk om een uitgebreide diagnose te ondergaan. Nadat de arts de nosologie heeft geïdentificeerd en het type ziekteverwekker heeft vastgesteld, wordt een therapieplan opgesteld.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.